Advokat priser

Advokat priser

Gør det nemt med NEMADVOKAT – her får du et overblik over vores advokat priser på professionel advokathjælp. Her kan du blandt andet finde boligadvokat priser, pris på opstart af virksomhed, pris på salg af virksomhed og testamente pris, og meget mere. Vi bestræber os på at have fair og gennemskuelige priser, så du kan få solid juridisk rådgivning til aftalt pris. 

Vi foretager altid en gratis vurdering af din sag, inden vi indgår en aftale med dig. Dermed sikrer vi os, at vi kan imødekomme dine behov. Samtidig sikres du, at der er belæg for at føre din sag, således du ikke bruger tid og penge på en sag, der er tabt på forhånd. 

 

Selskabsstiftelse priser 

Selskabsstiftelse Pris
Opret ApS Fra 1.295 kr. 
Omregistrering af IVS til ApS 3.495 kr.
Opret holdingselskab Fra 1.295 kr. 
Ejeraftale 5.000 kr.
Ændring i selskab 1.995 kr. 
Selskabsomdannelse 4.300 kr. 
Stiftelse af enkeltmandsvirksomhed 1.295 kr. 

Bemærk at alle priser på selskabsstiftelse er ekskl. moms og eventuelle gebyrer

Gå til selskabsstiftelse

 

Bolighandel priser

Bolighandel Pris
Salg af bolig (Sælgerpakken) 8.995 kr. 
Køb af bolig (Køberrådgivning) 6.000 kr.
Gennemgang af købsaftale 5.000 kr.
Berigtigelse 3.500 kr. 
Tinglysning af skøde 2.500 kr.
Forældrekøb 6.000 kr.
Skilsmisseskøde 1.500 kr.
Skifteretsattest 1.500 kr.
Debitorskifte 2.300 kr.
Transportskøde 4.500 kr. 
Auktionsskøde 4.000 kr.
Entreprisekontrakt Fra 8.000 kr. 
Mortifikation 6.250 kr.

Bemærk at alle priser på bolighandel er inkl. moms og ekskl. eventuelle gebyrer 

Gå til boligydelser

 

Varemærke priser

Varemærke Pris
Varemærke i Danmark 3.500 kr.
Varemærke i Europa 4.000 kr.
Varemærke i USA 10.000 kr.
Varemærke i Norge 3.500 kr.
Krænkelse af varemærke Gratis vurdering
Overvågning af varemærke Gratis vurdering
AdWords sikring 4.300 kr.

Bemærk at alle priser på varemærke er ekskl. moms og eventuelle gebyrer. Se de respektive produktsider for detaljer

Gå til varemærkeregistrering

 

Privatydelser priser

Privatydelser Pris
Testamente Fra 5.000 Kr.
Samejeoverenskomst Fra 5.000 Kr.
Ægtepagt Fra 5.000 Kr.
Mortifikation 4.700 kr.
Entreprisekontrakt Fra 6.250 kr.

Bemærk at alle priser på privatydelser er inkl. moms og ekskl. eventuelle gebyrer 

Gå til familie og arveret

 

Erhvervsydelser priser

 

Erhvervsydelser Pris
Køb af virksomhed Gratis vurdering
Salg af virksomhed Gratis vurdering
Tvangsopløsning Gratis vurdering
Lukning af selskab 3.500 kr. 
Konkurskarantæne Gratis vurdering
Spaltning og fusion 8.000 kr.

Bemærk at alle priser på erhvervsydelser er ekskl. moms og eventuelle gebyrer

Gå til erhvervsydelser

 

Opgør med uberegnelige advokat priser – faste, klare priser hos NEMADVOKAT

Det er ingen hemmelighed, at der er mange fordomme forbundet med advokater generelt – og en af disse er, at priserne er uigennemskuelige og aldrig oplyses på forhånd – og med god grund, da den endelige pris altid ender med at blive langt højere end først fortalt og forventet.

Derfor har man som kunde aldrig nogen idé om, hvad man slutteligt skal af med. Dette gør det svært at stole på advokater, da det kan føles som om man bliver snydt og taget ved næsen, og det samtidigt bliver udnyttet, at man som kunde ikke har lige så stor viden indenfor området, som advokaterne har.
Advokat Priser

 

Gennemsigtighed og tillid i fokus hos NEMADVOKAT

Denne uigennemsigtighed af prisen kan hurtigt skabe mistillid til advokater generelt, da prisens størrelse har en stor betydning for kunderne. HOS NEMADVOKAT gør vi oprør mod dette – vi ønsker nemlig præcis det modsatte. Vi vil i stedet styrke båndet til vores kunder ved at vægte tillid og gennemsigtighed højt.

Derfor har vi fokus på, hvordan vi bedst muligt kan gøre det nemt og klart for kunden at få et overblik over de samlede omkostninger, så der ikke opstår nogen ubehagelige overraskelser. Vores fokus er nemlig altid på kunden – fra de store til de små. Alle skal føle sig prioriteret i allerhøjeste grad, og der skal ikke herske tvivl om dette.

 

Derfor kan du regne med NEMADVOKATS priser

Hos NEMADVOKAT er vores mål, at du kan stole på os og ikke bliver overrasket over dyrere regninger og ekstra omkostninger, som du ikke er blevet gjort opmærksom på.

Vi prioriterer kundernes tillid højt og vil gøre vores for, at der ikke opstår overraskende og uventede udgifter. Det er grunden til, at vi kører med faste advokat priser på en lang række ydelser og pakker som eksempelvis i forbindelse med køb- eller salg af bolig og stiftelse af selskab til ægtepagter og testamenter. Herved ved du præcist, hvad du skal betale, og du slipper for at ligge søvnløs om natten af frygt for den høje regning.

Se en oversigt over vores boligadvokat priser her.

Er det ikke en fuld pakke, du har brug for, men derimod hjælp til andre sager, kører vi med en fast timeløn, så du fra start ved, hvad du giver per time.

Herved opnår NEMADVOKAT nemlig den ønskede gennemsigtighed på markedet og overfor vores kunder. Derfor er vi ærlige fra start til slut omkring alt fra forventede resultat til pris. Samtidigt er vi dedikerede til at gøre alt for din sag med vores kompetente og specialiserede advokater, rådgivere, fuldmægtige, sagsbehandlere og juridiske medarbejdere.

 

Implementering af de digitale løsninger

Fordi vi hos NEMADVOKAT fra start har haft fokus på at implementere digitale løsninger, kan vi give dig en kvalitetssikret sagsbehandling, når det kommer til alt fra digital tinglysning til online selskabsstiftelse. Dertil kommer vores konkurrencedygtige advokat priser, som alt i alt sikrer dig den bedst mulige hjælp til den bedst mulige pris.

 

Ring på tlf. 70 20 41 61, og få hjælp i dag.

 

Gratis vurdering

Dine behov og ønsker er vigtige for os, hvorfor du tilbydes en gratis vurdering af din sag. Som en del af den gratis vurdering, bestræber vi os på at komme med et overslag på den endelige pris, så du kan få et overblik over sagens totale omkostninger. I forlængelse af den gratis vurdering, aftaler vi i fællesskab de fremtidige skridt, så du får et klart overblik over, hvordan din sag vil forløbe sig. 

 

Dine behov og ønsker 

Vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende snak om dine behov og ønsker, uanset hvilken ydelse du skal bruge. Den menneskelige kontakt mellem dig og os er meget vigtig. Derfor er vi altid til rådighed på telefon, e-mail og chat – både før, under og efter opgaven. Du er derfor sikret det bedst mulige sagsforløb med NEMADVOKAT ved din side. Kontakt os i dag på tlf. 70 71 77 82, og hør mere om vores ydelser.

Læs også