Salg af virksomhed

Salg af virksomhed

NEMADVOKAT kan bistå dig, hvis du ønsker at sælge din virksomhed. I forbindelse med et virksomhedssalg er der mange forhold, som skal være på plads for at sikre den bedst mulige fortjeneste efter skat og den bedst mulige oplysning af køber.

Din virksomhed skal være optimeret på en sådan måde, at de dele som hverken giver fortjeneste eller bidrager til at opretholde værdi, skal begrænses eller ophøre, således at din virksomhed fremstår overskuelig og veldrevet. Det vil i sidste ende skaffe dig en bedre pris ved overdragelsen.

Virksomhedssalg

Valg af metode til virksomhedssalg

Inden salget kan ske, er det nødvendigt, at du beslutter, om salget skal foregå gennem aktieoverdragelse eller aktivoverdragelse.

De to løsninger giver forskellige resultater i forhold til fortjeneste efter skat, mens begge muligheder naturligvis også har sine fordele og ulemper.

Valg af overdragelsesmodel er oftest noget køber og sælger beslutter i fællesskab. Vi hos NEMADVOKAT vejleder gerne begge parter gennem denne beslutningsproces.

NEMADVOKAT vil også bistå med udfærdigelse af salgsmateriale, som bidrager til den bedst mulige beskrivelse af salgsemnet, som er essentielt, hvis man ønsker en høj salgspris. En grundig og objektiv beskrivelse af din virksomhed modvirker tvivl og sikrer troværdighed overfor køber. Samtidig minimeres risikoen for senere erstatningskrav.

Vi tilbyder altid en
Gratis vurdering
Bestil online nu