11. september 2024
Indhold
Danmarks Digitale Advokater
Afdelinger:
Forretningsbetingelserne gælder for enhver opgave, vi påtager os hos Danmarks Digitale Advokater (DDA). Derudover er vi underlagt de advokatetiske regler, som du kan finde via linket i pkt. 16.
Før vi påbegynder arbejdet, modtager du et aftalebrev, der beskriver opgaven, processen og afregningen. Instruks og adgang til aftalebrevet sendes pr. e-mail.
Når du accepterer, samtykker du til, at vi kan påbegynde arbejdet før udløbet af den almindelige fortrydelsesfrist. Ved dette giver du afkald på fortrydelsesretten.
Før vi påbegynder en sag, vurderer vi, om der er nogen form for interessekonflikt. Hvis der opstår en interessekonflikt undervejs, kan vi blive nødt til at træde ud af sagen.
I sager, hvor vi bistår flere parter, kan vi kun fortsætte, så længe parterne er enige om aftalens vilkår. Ved uenighed kan vi blive nødt til at trække os.
Som advokater er vi underlagt hvidvaskloven, og vi er derfor forpligtede til at validere vores klienters identitet. Valideringen sker via NemID for personer med dansk CPR-nummer, og for personer uden dansk CPR-nummer kræves kopi af pas eller kørekort samt adresselegitimation. Vi kan ikke påbegynde arbejdet, før vi har modtaget legitimation.
Vi har tavshedspligt og behandler alle oplysninger fra vores klienter fortroligt.
Uanset om opgaven afregnes til en fast pris eller ved medgået tid, beder vi altid om et depositum som sikkerhed for den tid, vi bruger, og for eventuelle udlæg til offentlige myndigheder.
Vi bestræber os på at give en fast pris, men det er ikke altid muligt. Ved opgaver, hvor det er vanskeligt at anslå omfanget, giver vi i stedet et estimat.
Honoraret modregnes i dit depositum, og eventuelle overskydende beløb udbetales ved sagens afslutning.
Vores rådgivning er målrettet og individuel. Den må ikke anvendes i andre sammenhænge, og vi er alene ansvarlige for den rådgivning, vi yder til betalende klienter.
Klienten kan frit bruge det materiale, vi udarbejder, når honoraret er betalt. Ophavsretten og andre immaterielle rettigheder tilhører DDA, medmindre andet skriftligt aftales.
Vi har ansvaret for opgaven, indtil den afsluttes, medmindre klienten ønsker sagen afsluttet tidligere.
Vi opbevarer alle data, så længe det er nødvendigt for sagens udførelse eller for at opfylde lovmæssige forpligtelser. Læs mere om vores databehandling i vores Privatlivspolitik.
Vi er ansvarlige for vores rådgivning efter dansk rets almindelige regler og er ansvarsforsikret i et anerkendt forsikringsselskab. Ansvarsbegrænsningen dækker det beløb, der udbetales af vores forsikringsselskab, samt vores selvrisiko.
Vores ansvar omfatter ikke driftstab, tab af data, mistet fortjeneste, goodwill eller andre indirekte tab. Vi hæfter heller ikke for fejl begået af eksterne rådgivere eller underleverandører.
Vi prioriterer klienttilfredshed højt. Enhver kritik kan rettes til kontakt@dda.nu. Hvis en sag ikke kan løses i mindelighed, kan der indgives klage til Advokatnævnet.
Enhver tvist mellem os og en klient, som ikke kan løses i mindelighed, skal afgøres i henhold til dansk ret ved en kompetent domstol.
Hvis du har deponeret selskabskapital på vores klientkonto i forbindelse med selskabsstiftelse, skal vi snarest muligt modtage bankoplysninger for det nye selskab, så vi kan overføre kapitalen via bankoverførsel.
Udbetaling kan kun ske til en erhvervskonto oprettet i selskabets navn med tilhørende CVR-nummer, og kan omkostningsfrit ske til selskabets registrerede NemKonto.
Hvis kapitalen ønskes udbetalt på anden måde, opkræves et håndteringsgebyr på 1.500 kr. inkl. moms. I sådanne tilfælde skal tegningsberettigede personer underskrive en udbetalingserklæring med MitID.
Anmodning herom kan fremsendes pr. mail eller via NEMBLIK til den ansvarlige sagsbehandler.
Deponerede klientmidler skal returneres eller udbetales i forlængelse af sagens afslutning og senest inden for løbende måned plus én måned fra sagens afslutning. Herefter opkræves et administrationsgebyr på 312,50 kr. inkl. moms pr. påbegyndt måned, midlerne står på vores klientkonto. Gebyret vil blive modregnet i de indestående midler. Sagen anses som afsluttet, når selskabet har fået tildelt et CVR-nummer, og de indestående midler kan frigives til selskabet. Gebyret faktureres direkte til det nye selskab.
Hvis din sag er omfattet af hvidvaskloven, er vi forpligtet til at sende dig en orientering samt indhente og opbevare ID-oplysninger. Ved mistanke om hvidvaskning eller terrorfinansiering skal vi underrette SØIK og videregive dine ID-oplysninger uden at informere dig.
Renter tilskrives i henhold til klientkontovedtægten og tilfalder klienten, mens negative renter afholdes af klienten. Renteberegning baseres på antallet af kalenderdage mellem deponering og udbetaling af midlerne.
Senest opdateret: 02-10-2024
Mandag-fredag kl. 09-16
+45 70 20 41 61
© Nemadvokat 2024
CVR nr.: 33 38 30 53
Stationsparken 26. 2., 2600 Glostrup
© Nemadvokat 2024