Berigtigelse af ejendomshandel

Hvad betyder berigtigelse, hvad koster berigtigelse, og hvordan gør man?
Vores erfarne boligadvokater står klar til at berigtige din bolighandel, så handlen kan blive gennemført efter de aftalte vilkår i købsaftalen. Dermed får du en sikker handel i hus.

Vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende samtale om lige netop din situation, så vi kan vurdere, hvordan vi bedst kan hjælpe dig, inden en eventuel sag påbegyndes.

Længere nede på siden kan du læse mere om, hvad en berigtigelse er, hvordan vi berigtiger din handel og ikke mindst hvad det koster.

Berigtigelse af bolighandel

Få hjælp til berigtigelse af din bolighandel
DKK 3.495
Bestil online nu

inkl. moms og ekskl. gebyrer.

Hvad er berigtigelse?

At berigtige en bolighandel eller ejendomshandel betyder i al sin enkelthed at gennemføre handlen efter de vilkår, som køber og sælger er blevet enige om i købsaftalen.

Berigtigelsen af bolighandlen resulterer i, at køber får den fulde ejendomsret til ejendommen ved anmærkningsfrit skøde mod frigivelse af købesummen til sælger.

Vi som boligadvokater udarbejder skødet, og sørger for, at det godkendes af sælgers repræsentant, inden parterne underskriver skødet, og vi sender det til tinglysning.

 

Berigtigelse af ejendomshandel – trin for trin

  • Vi udarbejder skødet
  • Vi korresponderer med bank og mægler
  • Vi sikrer, at alt er på plads til din overtagelse af boligen
  • Vi udarbejder refusionsopgørelsen samt sørger for godkendelse heraf
  • Vi frigiver købesummen med anmærkningsfrit skøde, og afslutter handlen

TIP: Har du ikke underskrevet en købsaftale? Læs om vores Køberpakke, der sikrer dig allerede inden, du har underskrevet en købsaftale. Læs mere HER.

Hvad koster berigtigelse?

Hos NEMADVOKAT får du berigtigelse af din bolighandel inkl. tinglysning til 3.495 kr. inkl. moms og ekskl. gebyrer.

 

Overlad ansvaret til NEMADVOKAT

Når skødet er tinglyst, sørger vi for, at bankerne korrigerer aflysning og tinglysning af lån. Således opnår køber et anmærkningsfrit skøde, og sælger kan få frigivet købesummen med evt. tilbageholdelse af et beløb til refusionsopgørelsen.

Vi sørger for, at du som køber, får husket at tegne hus- og ejerskifteforsikring inden dispositions-/overtagelsesdagen. Således sikres at forsikringen rent faktisk er gældende.

Derudover udarbejder vi en refusionsopgørelse, hvilket er en økonomisk opgørelse over, hvad henholdsvis sælger og køber har betalt af udgifter vedrørende ejendommen hen over overtagelsesdagen.

Opgørelsen indeholder f.eks. udgifter til ejendomsskat, vand, evt. ejendomsskat, fællesudgifter og grundejerforeningskontingent. Afslutningsvist sendes den til parternes godkendelse og underskrift, hvorefter evt. restkøbesum frigives og handlen afsluttes.

Ring til tlf. 70 20 41 61 nu, og få en gratis og uforpligtende samtale om din handel. 

Læs mere: Se NEMADVOKATs pakkeløsninger til din bolighandel

Når handlen er afsluttet, er du altid velkommen til at kontakte din rådgiver, såfremt du har andre spørgsmål, eller har opdaget fejl eller mangler ved boligen, som skal vurderes og evt. krav der skal stilles mod sælger.

Få hjælp til berigtigelse af din bolighandel
DKK 3.495
Bestil online nu

inkl. moms og ekskl. gebyrer.

Når handlen er afsluttet, er du altid velkommen til at kontakte din rådgiver, såfremt du har andre spørgsmål, eller har opdaget fejl eller mangler ved boligen, som skal vurderes og evt. krav der skal stilles mod sælger.