Varemærke i Danmark

Med en varemærkeregistrering står du og din forretning stærkere end aldrig før
Du får nemt og hurtigt varemærkebeskyttelse i Danmark med NEMADVOKAT. Du kan få varemærkeregistrering af selskabsnavn, logo, slogan eller specifikke ord og vendinger.

Når vi foretager en dansk varemærkeregistrering, sker det i alle tilfælde hos Patent- og Varemærkestyrelsen. Det er den kompetente myndighed ved varemærkeregistrering i DK.

Styrelsen afgør suverænt, om det ønskede kendetegn, fx navn eller logo, kan blive et registreret varemærke. Vores rådgivere tager sig af hele processen fra start til slut.

NYHED: Vi tilbyder prisgaranti på registrering af varemærke i både DK og EU.
Kontakt din rådgiver på tlf. 70 20 41 61 og hør mere – det er helt uforpligtende.

Varemærke i Danmark

Varemærke i DK
Total 5.500 kr.
Bestil varemærke

ekskl. moms

Varemærkebeskyttelse i Danmark

Ansøg om varemærke i dag, så håndterer vi hele din varemærkeansøgning. Du får:

 • Gratis forundersøgelse
 • Rådgivning om absolutte hindringer
 • Vejledning om vareklasser
 • Udarbejdelse og indsendelse af ansøgning
 • Varetagelse af al korrespondance med Patent- og Varemærkestyrelsen
 • Levering af IPR-mappe
 • Afslutning af sagen

 

Varemærkeregistrering

Priser og gebyrer

Hvad koster et varemærke? Vores pris på varemærke består af vores salær og et obligatorisk gebyr til DKPTO, som er nødvendigt for at stifte varemærkeretten.

Salær: 3.500 kr.
Gebyr til DKPTO: 2.000 kr.
Varemærkeregistrering pris: 5.500 kr. ekskl. moms

 

Hvad er et varemærke?

Et varemærke er et særligt navn eller kendetegn, der gør, at dine kunder kan genkende din virksomhed. Dermed adskiller et varemærke din virksomhed fra dine konkurrenter.

Et registreret varemærke kan enten være et selskabsnavn, logo, slogan eller specifikke ord og vendinger. Varemærket stiller dig f.eks. stærkt i sager om varemærkekrænkelse.

Patent- og Varemærkestyrelsen lægger ved deres afgørelse særlig vægt på, om varemærket har særpræg, og at det ikke er beskrivende i forhold til de produkter og tjenesteydelser, som det skal bruges til at markedsføre. Det ønskede mærke undersøges helt præcist for særpræg og deskriptivitet.

 

Fordele ved et varemærke

 • Eneret: Du har som den eneste rettighederne til dit varemærke og goodwill
 • Indtægtskilde: Du kan udlicitere dit varemærke eller vælge at sælge det
 • Præventiv effekt: Du kan forbyde konkurrenter at bruge et lignende mærke
 • Stærk dokumentation: Du kan få erstatning ved krænkelse af varemærke

 

Læs mere om:
Varemærkeregistrering EU
Varemærkeregistrering USA
Varemærkeregistrering Norge

 

Gratis forundersøgelse

Vi tilbyder dig altid en gratis og uforpligtende forundersøgelse af andre eksisterende mærker med dobbeltidentitet – inden vi indleder en eventuel sag.

Mere præcist indeholder undersøgelsen en vurdering af, om der er risiko for at andre rettighedshavere gør indsigelse mod din varemærkeregistrering i ansøgningsprocessen.

På baggrund af denne forundersøgelse kan du vurdere, om du ønsker, at vi skal påbegynde din varemærkeregistrering og dermed indlede en sag.

 

Absolutte hindringer

Din rådgiver vejleder dig om både relative og absolutte hindringer. Dermed får du et overblik over, om der er aspekter, som du bør være ekstra opmærksom på.

En relativ hindring er andres varemærkerettigheder, som du risikerer at krænke ved din varemærkeregistrering. Dette kan potentielt få indflydelse på, om dit varemærke kan forblive registreret, da indehaveren af de tidligere rettigheder kan gøre indsigelse.

En absolut hindring kan eksempelvis være et varemærke, som: ikke har særpræg, er i strid med loven, er vildledende, krænker officielle kendetegn eller er “uregistrerbare”. Såfremt der er en absolut hindring, kan registreringen ikke finde sted.

 

Vareklasser

Et registreret varemærke har udelukkende beskyttelse i sin egen branche. Derfor skal der tages stilling til, hvilke vareklasser varemærket skal være beskyttet under.

Der eksisterer i alt 45 vareklasser, som der kan vælges i mellem. Din rådgiver sørger for at vejlede dig herom således de korrekte vareklasser udvælges.

Den angivne pris for varemærkeregistrering omfatter én vareklasse, men det er som udgangspunkt muligt at vælge 3 vareklasser til en dansk varemærkeregistrering.

Derfor er det en god idé at overveje, hvilken branche dit varemærke er relevant for nu, og hvilke brancher det kan blive relevant for i fremtiden.

 

Varemærkeansøgning

En varemærkerettighed kan være en af din virksomheds største aktiver. Derfor er det essentielt at varemærkeansøgningen udarbejdes optimalt i forhold til varemærkeloven.

Ved at søge professionel rådgivning til udarbejdelse af varemærkeansøgning kan du sikre dig at ansøgningen udformes korrekt i første omgang.

Vi har gjort det nemt for dig, så du ikke skal bekymre dig om faldgruber og andre fejl ved din ansøgning. Vi tager os af alt det praktiske, så du kan holde fokus på din forretning.

 

IPR-mappe

Når dit mærke er registreret, får du fremsendt din personlige IPR-mappe. Denne mappe indeholder alle de relevante dokumenter for dit registrerede varemærke.

Din IPR-mappe indeholder eksempelvis dit endelige varemærkebevis, din varemærkeansøgning, bilag og al korrespondance med de relevante myndigheder.

Derudover vil senere indsigelser over for andre mærker blive indsat i IPR-mappen. Dermed har du som altid den nyeste information om dit varemærke.

 

Varemærke i DK
Total 5.500 kr.
Bestil varemærke

ekskl. moms

 

Opsummering

Hos NEMADVOKAT tager vi hånd om hele ansøgningsprocessen for dig, så du er sikker på at ansøgningen udføres korrekt, samtidig med at du kan holde fokus på din forretning.

Din rådgiver foretager en gratis forundersøgelse, således du kan vurdere, om du ønsker at foretage din varemærkeregistrering – inden du indleder en eventuel sag hos os.

Med en varemærkeregistrering er dit varemærke beskyttet på bedste vis mod konkurrenter, som eksempelvis kopierer eller på anden vis krænker dit varemærke.

Kontakt os i dag på tlf. 70 20 41 61 og hør mere om, hvordan du får sikret dine unikke kendetegn. Såfremt du har spørgsmål, står vores rådgivere klar til at besvare disse.

 

Du får altid en gratis forundersøgelse og vurdering
– inden ansøgningen indsendes

Læs mere om:
Varemærkeregistrering EU
Varemærkeregistrering USA
Varemærkeregistrering Norge