Varemærke i Danmark

Med en varemærkeregistrering står du og din forretning stærkere end aldrig før
Du får nemt og hurtigt varemærkebeskyttelse i Danmark med NEMADVOKAT. Du kan få varemærkeregistrering af selskabsnavn, logo, slogan eller specifikke ord og vendinger.

Når vi foretager en dansk varemærkeregistrering, sker det i alle tilfælde hos Patent- og Varemærkestyrelsen. Det er den kompetente myndighed ved varemærkeregistrering i DK.

Styrelsen afgør suverænt, om det ønskede kendetegn, fx navn eller logo, kan blive et registreret varemærke. Vores advokater tager os af hele processen fra start til slut.

Varemærke i Danmark

Få et varemærke i Danmark i dag
Total 5.875 DKK
Bestil varemærke i DK

ekskl. moms

Ansøg om varemærke i dag

Varemærkeansøgning med NEMADVOKAT indbefatter:

 

Hvad er et varemærke?

Et varemærke er et særligt navn eller kendetegn, der gør, at dine kunder kan genkende din virksomhed. Dermed adskiller et varemærke din virksomhed fra dine konkurrenter.

Et registreret varemærke kan enten være et selskabsnavn, logo, slogan eller specifikke ord og vendinger. Varemærket stiller dig f.eks. stærkt i sager om varemærkekrænkelse.

Patent- og Varemærkestyrelsen lægger ved deres afgørelse særlig vægt på, om varemærket har særpræg, og at det ikke er beskrivende i forhold til de produkter og tjenesteydelser, det skal bruges til at markedsføre. Det ønskede mærke undersøges helt præcist for særpræg og deskriptivitet.

 

Du får altid en gratis forundersøgelse og vurdering
– inden ansøgningen indsendes

Læs mere: Derfor skal du huske varemærkeregistrering 

 

Få et varemærke i Danmark i dag
Total 5.875 DKK
Bestil varemærke i DK

ekskl. moms

Læs mere om:
Varemærkeregistrering EU
Varemærkeregistrering USA
Varemærkeregistrering Norge