Varemærkeregistrering i EU

Få professionel hjælp til at opnå dit EU-varemærke i dag
Vi varetager hele din varemærkeregistrering i EU, og rådgiver dig om alle aspekter inden for varemærker. Dermed er du sikret komplet varemærkebeskyttelse i alle 28 EU-lande.

Du kan få registreret firmanavn, logo, slogan eller specifikke ord og vendinger. Med et registreret varemærke i EU, står din virksomhed stærkere end aldrig før i Europa.

Vi står for udarbejdelse af varemærkeansøgning, og indsender den til EUIPO. Derudover varetager vi al korrespondance med myndigheden, så du kan holde styr på din forretning.

Varemærke i EU

Varemærke i EU
Total 10.375 DKK
bestil varemærke

ekskl. moms

Pakkeløsning til EU-varemærke

Vi har gjort det nemt for dig, så du kan holde fokus på din forretning. Vi tager os af alt det praktiske, så du er sikret komplet varemærkebeskyttelse i Europa. Du får:

✔️   Gratis og uforpligtende forundersøgelse
✔️   Rådgivning om absolutte-hindringer
✔️
   Professionel rådgivning om vareklasser
✔️
   Udarbejdelse af varemærkeansøgning
✔️   Indsendelse af varemærkeansøgning
✔️   Løbende korrespondance med EUIPO
✔️
   Levering af komplet IPR-mappe

Pris: 10.375 kr. ekskl. moms  

 

Varemærkeregistrering pris

Hvad koster et varemærke? Vores pris på varemærke består af vores salær og et obligatorisk gebyr til EUIPO, der er nødvendigt for at stifte varemærkeretten.
Gebyret afhænger af hvor mange vareklasser du ønsker at registrere, hvilket vi naturligvis rådgiver om inden vi går igang med en eventuel ansøgning.

Salær: 4.000 kr.
Gebyr til EUIPO: 6.375 kr.
Registreret varemærke pris: 10.375 kr. ekskl. moms

 

Hvad er et registreret varemærke?

Et varemærke er et kendetegn, der adskiller en virksomhed fra konkurrenterne, og gør det nemmere for kunderne at genkende virksomheden.

For at opnå et registreret varemærke, kræves det at varemærkeansøgningen opfylder visse betingelser. Her kan det tit og ofte være en god idé at søge professionel rådgivning.

Du kan få et registreret varemærke i forskellige dele af verden. Du kan f.eks. ansøge om et europæisk varemærke, norsk varemærke, dansk varemærke eller kinesisk varemærke.

 

Fordele ved et registreret varemærke

  • Eneret:Du har som den eneste rettighederne til dit varemærke og goodwill
  • Indtægtskilde: Du kan udlicitere dit varemærke eller vælge at sælge det
  • Præventiv effekt: Du kan forbyde konkurrenter at bruge lignende mærke
  • Stærk dokumentation: Du kan få erstatning ved krænkelse af varemærke

Læs mere: Derfor bør du have et registreret varemærke

 

Varemærkeansøgning

Dine varemærkerettigheder er guld værd for dig og din forretning. Derfor er det vigtigt, at din varemærkeansøgning udformes optimalt i forhold til varemærkeloven.

Det kan derfor være en god idé at få advokathjælp til udarbejdelse af varemærkeansøgning, så du er sikret en juridisk korrekt EU-varemærkeansøgning.

Gør det nemt med NEMADVOKAT – spar dig selv for besværet, og hold fokus på din forretning. Overlad blot ansvaret til os, så klarer vi alt det praktiske for dig.

Giv os et gratis og uforpligtende kald på tlf. 70 20 41 61 – så tager vi en snak om dine ønsker. Vi tilbyder altid en gratis forundersøgelse, inden vi påbegynder en eventuel sag.

Varemærke i EU
Total 10.375 DKK
bestil varemærke

ekskl. moms

Læs mere om:
Varemærkeregistrering DK
Varemærkeregistrering USA
Varemærkeregistrering Norge