Overvågning af varemærke - NEMADVOKAT

Overvågning af varemærke

Vi hjælper med at passe på din registrering

70 20 41 61
Vi sidder klar ved telefonen

9.00-21.00
Vores åbningstid i dag

9.00-21.00
Vores åbningstid alle hverdage

Registrering er kun begyndelsen

Skal de rettigheder og fordele der opnås ved registrering af et varemærke opretholdes, er det altafgørende, at varemærket overvåges efter endt registrering.

Overvåges et varemærke ikke, er der risiko for, at andre sammenlignelige varemærker registreres med den effekt til følge, at det første varemærke mister styrke og degenererer. Du kan dog nemt undgå en sådan situation, f.eks. ved brug af et NEMwatch abonnement. Med denne løsning overvåger NEMADVOKAT løbende om der indgives varemærkeansøgninger, der potentielt kan udgøre en konflikt og dermed degenererer styrken på det overvågede varemærke.

Hver måned fremsendes en rapport over evt. konfliktende mærker. Vurderes det, at der foreligger krænkende sammenfald, vil der på baggrund af rapporten kunne indsendes en advarselsmail mod den krænkende ansøgning.

Et NEMwatch abonnement har følgende pris:

  • EU (DK. inkl.): 995,00 kr. /mnd.

Kr. 9.999,-
ekskl. moms

Mere om varemærkeovervågning

Senere tilkomne lignende (nærmest identiske) mærker kan både være registreret i god og ond tro hos den nye ansøger. Det, at der findes lignende mærker, udgør nemlig ingen absolut hindring, men alene en relativ hindring, hvorfor Patent- og Varemærkestyrelsen ikke automatik blokerer for en registrering. Det er således alene indehaveren af det tidligere registrerede mærke, der aktivt kan gøre indsigelse mod nye registreringer, der kommer for tæt på.