Fremtidens bolighandel er digital og med dig overalt. Den kendte lave pris på DKK 8.995.

Boligafdelingen hos NEMADVOKAT

  • Din genvej til
    en god handel
  • Forsikret advokat din garanti
  • I gang inden for
    2 timer

Dit overblik lige ved hånden - dag og nat

Vi ved din tid er vigtig. Derfor har vi med NEMADVOKAT Bolig™ udviklet et system, hvor du altid kan følge op på din bolighandels status, og nemt sende beskeder og dokumenter til dine rådgivere. Selvsalg som det burde være.

Salg af bolig

Jeg overvejer at sælge min bolig

Den første store overvejelse i forbindelse med et salg af din bolig er, om du skal have en ejendomsmægler – eller om du selv kan klare ærterne.

En ejendomsmæglers vigtigste opgave i dag er at fremvise lejligheden for potentielle købere. Køberne finder selv lejligheden via online boligportaler og en advokat kan håndtere det juridiske aspekt af handlen ligesom en ejendomsmægler. Hvis du føler, du selv kan fremvise din lejlighed til mulige købere, kan der være mange 10.000’e kroner at spare på salget af din bolig.

Salget af et hus eller lejlighed er en stor ting i dit liv, og der er meget at tænke på. Vi gør alt papirarbejdet lettere for dig, sådan at du kan fokusere på alt det andet, som også fylder i forbindelse med handlen og flytningen.

Engang betalte du en vis procentdel af boligens værdi til ejendomsmægleren i forbindelse med salget. Det var dengang. I dag får du en fast og lav pris på alt det juridiske med NEMADVOKATs Sælgerpakke.

Start med at danne dig et overblik over prisniveauet for lignende boliger og skriv den tekst, der skal være udgangspunktet for din salgsopstilling. Du skal ikke lave en salgsopstilling, hvis du allerede har fundet en køber.

Overvej også om du skal have udarbejdet en tilstandsrapport og om du skal tilbyde køber en ejerskifteforsikring. Begge dele koster dig penge som sælger af boligen, men minimerer også din risiko for at køber efterfølgende kræver afslag, fordi boligen ikke viste sig at være, som I begge troede. Vi kan også hjælpe dig med en vurdering af, om forsikringer og tilstandsrapporter er nødvendige i dit tilfælde eller ej. Det afhænger særligt af din boligtype – at sælge en ejerlejlighed er ikke det samme som at sælge en villa.

Når du vælger NEMADVOKAT, får du din egen personlige rådgiver som varetager dine interesser. Vi sikrer, at handelsvilkårene er anført som aftalt i købsaftalen og sørger for at gennemgå alle dokumenter vedrørende boligsalget.

Bestil en Sælgerpakke nu
DKK. 8.995
Start sag

inkl moms

Jeg skal have min bolig solgt

Når du selv sælger din bolig, har du mulighed for nemt og hurtigt at lægge den op på de store boligportaler.

I takt med at din bolig bliver spredt, kan du begynde at vise den frem. Husk at det er svært at lave førstegangsindtrykket om – en pæn og præsentabel bolig giver et hurtigere salg.

Du kan allerede her få hjælp af NEMADVOKAT. Vi kan hjælpe dig med at indhente de nødvendige dokumenter, du skal vise en køber eller lave en salgsopstilling.

Du kan allerede her få hjælp af NEMADVOKAT. Vi kan hjælpe dig med at indhente de nødvendige dokumenter, du skal vise en køber eller lave en salgsopstilling.

Du får:

Handlens dokumenter. Dette punkt indeholder alle dokumenter som tilknytter sig boligen, såsom: BBR-meddelelse, Tingbogsattest, Ejendomsskattebillet, jordforureningsskema m.m.

Ejerdata. Her finder køber den relevante information i forhold til den ejerforening som boligen er en del af, dette værende: vedtægter, regnskaber, referater m.m.

Købsaftale. Handlens vigtigste dokument er købsaftalen. Denne skræddersyer NEMADVOKAT i samråd med dig, således at der tages de nødvendige forbehold, så den passer til netop din handel. Elektronisk overlevering af alle dokumenter.

Både du og køber modtager alle dokumenter elektronisk på mail, sådan at I har dem og altid kan finde dem frem igen. Dette gør det let og overskueligt for både dig og køberen.

Bestil en Sælgerpakke nu
DKK. 8.995
Start sag

inkl moms

Jeg har solgt og mangler hjælp

Måske har du allerede klaret den sværeste del og fundet en køber til din bolig?

Når køberen er fundet og prisen er aftalt, træder din boligadvokat ind på scenen.

Sælgerpakken – som præsenteret herover – er alt, du som sælger har brug for. Den komplette juridiske tryghed fra danske boligadvokater, hurtig behandling af sagen og fast pris. Vi samarbejder med købers advokat omkring underskrift af dokumenter, frigivelse af købesummen, tinglysning af ejerskiftet og alt indimellem.

Hvis du selv har fundet en køber, kan vi håndtere alt papirarbejde i løbet af få hverdage og derved bane vejen for, at du kan fortsætte dit liv i nye rammer og ny bolig.

Når du har haft NEMADVOKAT med ind over din bolighandel, vil du altid kunne kontakte din rådgiver, såfremt du efter salget af boligen, har nye spørgsmål eller køber gør indsigelser. Vi er din garant for et trygt og sikkert boligsalg både før og efter – og vurderer i alle tilfælde gratis en eventuel sag.

Bestil en Sælgerpakke nu
DKK. 8.995
Start sag

inkl moms