Sælg let din ejendom for kun 9.495,- med en boligadvokat

Advokat til salg af bolig

Vi klarer alt det juridiske arbejde, hvis du finder køber

70 20 41 61
Vi sidder klar ved telefonen

9.00-21.00
Vores åbningstid i dag

9.00-21.00
Vores åbningstid alle hverdage

Skal boligen sælges i påsken?

Vi sidder parate på chat og telefon skærtorsdag, langfredag og 2. påskedag.

Du behøver ikke en ejendomsmægler for at sælge din bolig

Når du som sælger selv har fundet en køber, så gør vi det let og hurtigt for dig at få handlen sikkert gennemført.

Du får med vores Sælgerpakke kompetent juridisk rådgivning og alle de nødvendige dokumenter, som du har brug for i forbindelse med et salg.

Salget af et hus eller lejlighed er en stor ting i dit liv, og der er meget at tænke på. Vi gør alt papirarbejdet lettere for dig, sådan at du kan fokusere på alt det andet, som også fylder i forbindelse med handlen og flytningen.

Boligadvokat frem for ejendomsmægler?

I stedet for, at du skal betale dyre procent af bolighandlens værdi til en ejendomsmægler, kan NEMADVOKAT give dig den samme juridiske ballast til en konkurrencedygtig pris.

Vi har specialiseret os som boligadvokater i boligsalg og har både advokater og ejendomsmæglere på kontoret, som kan hjælpe dig sikkert i mål.

Med sælgerpakken får du

Handlens dokumenter
Dette punkt indeholder alle dokumenter som tilknytter sig boligen, såsom: BBR-meddelelse, Tingbogsattest, Ejendomsskattebillet, jordforureningsskema m.m.

Ejerdata
Her finder køber den relevante information i forhold til den ejerforening som boligen er en del af, dette værende: vedtægter, regnskaber, referater m.m.

Købsaftale
Handlens vigtigste dokument er købsaftalen. Denne skræddersyer NEMADVOKAT i samråd med dig, således at der tages de nødvendige forbehold, så den passer til netop din handel.

Elektronisk overlevering af alle dokumenter
Både du og køber modtager alle dokumenter elektronisk på mail, sådan at I har dem og altid kan finde dem frem igen. Dette gør det let og overskueligt for både dig og køberen.

Det med småt: Øvrige dokumenter og udgifter

Hvis du skal sælge en villa, vil køber oftest forlange en tilstandsrapport og et energimærke for ejendommen.

Disse dokumenter er ikke inkluderet i Sælgerpakken, og skal tilsendes NEMADVOKAT særskilt. Hvis du hverken har tilstandsrapport eller energimærke, hjælper vi dig meget gerne med at erhverve disse via en byggesagkyndig i dit område. NEMADVOKAT tager ikke et ekstra honorar for dette arbejde, men udgiften til byggesagkyndig skal du selv dække.

Hvis du skal sælge en andel- eller ejerlejlighed, er en tilstandsrapport ikke nødvendig, og foreningen vil oftest ligge inde med et energimærke for ejendommen.

Dog vil køber og dennes rådgiver oftest forlange et besvaret administratorskema, som indeholder en lang række spørgsmål om forhold for foreningen og ejendommen. NEMADVOKAT hjælper gerne med at indhente disse oplysninger, men oftest vil administrator forlange et gebyr for besvarelse på mellem kr. 1500-3000 ekskl. moms. Dette gebyr er ikke indeholdt i sælgerpakken.

Prisen for sælgerpakken er fast, uanset om enkelte elementer fravælges.


Kr. 8.995,-
inkl. moms