Tag din boligadvokat med i lommen. Få køberrådgivning for kun 6.495 inkl. moms.

Boligafdelingen hos NEMADVOKAT

 • Én sagsbehandler
  fra start til slut
 • Forsikret advokat din garanti
 • I gang inden for
  2 timer

Dit overblik lige ved hånden - dag og nat

Vi ved din tid er vigtig. Derfor har vi med NEMADVOKAT Bolig™ udviklet et system, hvor du altid kan følge op på din bolighandels status, samt sikkert og nemt sende beskeder og dokumenter til din boligadvokat. Uanset om du skal sælge eller købe bolig har vi en løsning der møder dine behov.

NEMADVOKAT er din boligadvokat, når du vil gøre en god handel

Leder du efter en advokat til boligkøb?

En bolighandel kan tit og ofte være en stor mundfuld. Derfor står vi, som din boligadvokat, klar til at tage os af hele den juridiske proces for dig. Vi klarer alt det praktiske, alle detaljer og al korrespondance, så du får den komplette sikring af dine interesser.

Vi har gjort det nemt for dig, og sammensat 3 pakkeløsninger til dit boligkøb. Den mest populære løsning er vores Køberpakke, hvor du får køberrådgivning og berigtigelse inkl. tinglysning af din bolighandel. Du er sikret en fuld dækning af dit boligkøb fra start til slut.

Hos NEMADVOKAT tilbyder vi som altid vores kendte garanti: Ingen handel – Ingen regning. Denne bonusordning sikrer dig, såfremt din bolighandel af den eller anden grund alligevel ikke skulle blive til noget, da du i dette tilfælde ikke vil modtage en regning fra os.

Husk et advokatforbehold! Ejendomsmægler er sælgers mand, så du bør sørge for at have en boligadvokat på din side ved køb af bolig. Hent et forbehold, så sikrer vi dine interesser. Bestil et gratis advokatforbehold her.

Skulle bolighandlen alligevel ikke blive til noget, så får du naturligvis ingen regning fra os

Skulle der vise sig forhold ved boligen, som gør, at du alligevel ikke ønsker at købe den, kan vi via advokatforbeholdet frafalde handlen, således dette sker uden nogen omkostninger for dig. Uden et advokatforbehold vil dette koste 1% af købesummen.

Vores erfarne boligadvokater varetager dialogen med din bank og andre relevante parter. Når alle eventuelle forbehold er afklaret, godkendes handlen endeligt over for de involverede parter. Din boligadvokat er garant for, at alle forhold ved boligen er belyst.

Med NEMADVOKAT ved din side kan du altid kontakte din boligadvokat, hvis du efter din overtagelse af bolig, har nye spørgsmål, eller opdager fejl eller mangler ved boligen, som skal vurderes og evt. videresendes til sælger. Vi vurderer i alle tilfælde gratis din sag.

 

Gennemgang af købsaftale

For dig som køber er det vigtigt at få undersøgt det egentlige indhold af købsaftalen, herunder bl.a. hvilke servitutter, der er tinglyst på ejendommen – eksempelvis om der er forkøbsret, hjemfaldspligt til kommunen eller andre begrænsninger for dig som køber.

Det er ligeledes vigtigt at få undersøgt, om der er nedgravede olietanke, jordforurening, forhold omkring evt. ejerforeningen eller grundejerforening, tilstandsrapporten, energimærke, ejerskifteforsikring m.m.

Har du ikke styr på overstående, risikerer du let at købe katten i sækken.

Du kan som køber vælge at underskrive en købsaftale udarbejdet af sælgers rådgiver, inden du lader handlen gennemgå af NEMADVOKAT.

En købsaftale er ofte kompliceret og omfattende, da den typisk indeholder både bilag og diverse dokumenter. Derfor kan en købsaftale virke uoverskuelig for en boligkøber uden nogen form for juridisk erfaring. Hos NEMADVOKAT står vi klar til at gennemgå din købsaftale, så du som køber får det fulde overblik over din købsaftales indhold og vilkår.

Med NEMADVOKAT får du din egen personlige boligadvokat, som udelukkende varetager dine interesser.

Vi sørger for, at handelsvilkårene er anført som aftalt i købsaftalen samtidig med, at vi gennemgår alle dokumenter vedrørende boligkøbet. Hertil anbefales det at søge om et advokatforbehold, så din boligadvokats underskrift er den endelige godkendelse af købsaftalen. Vi sikrer dig en grundig gennemgang af købsaftalen, og sørger for, at du kan føle dig tryg ved dit boligkøb.

Ved valg af gennemgang af købsaftale sørger vi for:

 • Vi sikrer handelsvilkårene i købsaftalen
 • Vi gennemgår de fremsendte dokumenter til købsaftalen
 • Vi laver en rådgivningsskrivelse til dig som køber
 • Vi udarbejder vores godkendelsesskrivelse til sælgers repræsentant om evt. forbehold
 • Vi sørger for, at handlen bliver godkendt og forbehold opfyldt
 • Vi sørger for, at du modtager kompetent køberrådgivning
 • Vi sørger for en godkendelse af handlen
 • Vi afslutter sagen

Gennemgang af købsaftale
DKK. 3.995
Bestil nu

inkl. moms - ekskl. gebyr.

Køberrådgivning

Når du skal købe en bolig, er der mange dokumenter og oplysninger at holde styr på. Derfor skal du holde tungen lige i munden, når du skal træffe den endelige beslutning omkring dit boligkøb. Derfor har du brug for juridisk rådgivning, så du har et godt grundlag af træffe beslutninger ud fra. Vores boligadvokater hos NEMADVOKAT har megen erfaring og ekspertise inden for boligkøb. Derfor kan vi bistå dig med dit boligkøb, og sikre at alt er, som det skal være.

Med NEMADVOKATs køberrådgivning sørger vi for at gennemgå købsaftalen og handlens øvrige dokumenter.Herunder indgår en gennemgang af berigtigelsen bestående af tinglysning af skøde og refusionsopgørelsen, som varetages af sælgers repræsentant.

Vi sørger for at sætte dig grundigt ind i betydningen af købsaftalens indhold og vilkår, samtidig med at vi tager os af korrespondancen med mægler og bank. Endeligt sørger vi for at gennemgå skødet.

NEMADVOKATS køberrådgivning sikrer dig en grundig gennemgang af købsaftalen, så du kan føle dig sikker og tryg i din handel. Du får en personlig boligadvokat, som udelukkende varetager dine interesser. Vi anbefaler kraftigt at du beder om at der sættes et advokatforbehold i købsaftalen, så din boligadvokats accept er den endelige godkendelse af købsaftalen. Dette sikrer dig i din bolighandel. I tilfælde af at handlen falder til jorden af den ene eller anden grund, får du naturligvis ikke en regning fra os.

Skulle du fremadrettet have spørgsmål, efter du har overtaget boligen, er du mere end velkommen til at kontakte din boligadvokat. Vi er med dig hele vejen.

Ved valg af køberrådgivning sørger vi for:

 • At sikre handelsvilkårene i købsaftalen
 • At gennemgå de fremsendte dokumenter til købsaftalen
 • At lave en rådgivningsskrivelse til dig som køber
 • At tage os af korrespondancen med bank og mægler
 • At udarbejde en godkendelsesskrivelse til sælgers repræsentant om evt. forbehold
 • At handlen bliver godkendt og forbehold opfyldt
 • At du modtager kompetent køberrådgivning
 • At alt er på plads til din overtagelse af boligen
 • At gennemgå skødet og refusionsopgørelsen, samt sørger for godkendelse heraf
 • At sagen afsluttes endeligt

Køberrådgivning
DKK. 6.495
Bestil nu

inkl. moms - ekskl. gebyr.

Køberpakken

En bolighandel kan være en stor mundfuld. Du har meget at tænke på i hele bolighandlen og har derfor behov for en erfaren boligadvokat, der tager sig af hele den juridiske proces for dig.

Vi tager os af alt det praktiske, alle detaljer og al korrespondance – den komplette sikring af dine interesser. Med NEMADVOKATs køberpakke får du både køberrådgivning og berigtigelse, inkl. tinglysning af din kommende bolighandel. Det vil sige, at du får en fuld dækning af din bolighandel fra start til slut.

Vi anbefaler et advokatforbehold i købsaftalen. Ejendomsmægler er sælgers repræsentant, så du skal sørgefor altid for at have en boligadvokat på din side af handlen. Hent et forbehold med det samme her ogfå NEMADVOKAT til at sikre dine interesser.

Bestil et gratis forbehold her.

Skulle handlen af en eller anden grund ikke blive til noget, så får du naturligvis ingen regning fra os.

Med NEMADVOKATs køberpakke sikrer vi, at handelsvilkårene er anført som aftalt i købsaftalen og sørger for at gennemgå alle dokumenter vedrørende boligkøbet. Ligeledes har vi dialogen med din bank og andrerelevante parter. Efter at alle eventuelle forbehold er afklaret, godkendes handlen endeligt overfor de involverede parter. Din boligadvokat er garant for, at alle sten er vendt.

Skulle der vise sig forhold ved boligen, som gør, at du alligevel ikke ønsker at købe den, kan vi via advokatforbeholdet frafalde handlen således, at dette sker uden omkostning for dig.

Når du har haft NEMADVOKAT med ind over din bolighandel, vil du altid fremadrettet kunne kontakte dinboligadvokat, såfremt du efter overtagelse af boligen, har nye spørgsmål eller har opdaget fejl eller mangler ved boligen, som skal vurderes og evt. videresendes til sælger. Vi vurderer i alle tilfælde gratis din sag.

Ved valg af køberpakken bliver din bolighandel gennemført fra A-Z:

 • Vi sikrer handelsvilkårene i købsaftalen
 • Vi gennemgår de fremsendte dokumenter til købsaftalen
 • Vi laver en rådgivningsskrivelse til dig som køber
 • Vi udarbejder vores godkendelsesskrivelse til sælgers repræsentant om evt. forbehold
 • Vi sørger for, at handlen bliver godkendt og forbehold opfyldt
 • Vi udarbejder skødet og evt. debitorskifte
 • Vi vil sikre, at alt er på plads til din overtagelse af boligen
 • Vi udarbejder refusionsopgørelsen og sørger for godkendelse heraf
 • Vi frigiver købesummen, når der forelægger anmærkningsfrit skøde og afslutter handlen

Køberpakken
DKK. 6.495
Bestil nu

inkl. moms - ekskl. gebyr.