DANMARKS DIGITALE
BOLIGADVOKATER

Når du skal være sikker på at gøre en god handel. 

Hos NEMADVOKAT tildeles du en personlig boligrådgiver, der bistår dig igennem hele din handel. Din boligrådgiver klarer alt det praktiske, alle detaljer og al korrespondance, så du får den komplette sikring af dine interesser. Du kan benytte vores digital rådgivning i hele landet til faste og overskuelige priser.

Vi har mange års erfaring med ejendomshandler. Derfor ved vi, hvad du skal være opmærksom på, uanset om det er køb af privat bolig, erhvervsejendom eller byggegrund, står vi klar.
Derfor tilbyder vi som altid vores kendte garanti ”ingen handel – ingen regning”, så du kan føle dig tryg under hele forløbet.

HUSK! Vi er digitale og samarbejdet vil derfor også være gennem digitale kanaler. Det betyder at uanset om du kigger på bolig i København, Aarhus eller Aalborg kan vi hjælpe dig med netop din bolighandel

Tag et kig på vores løsninger herunder eller bliv ringet op – så finder vi en løsning, der passer dig.

Nemadvokat


Køberrådgivning

Når du skal købe en bolig, er der mange dokumenter og oplysninger at holde styr på. Derfor skal du holde tungen lige i munden, når du skal træffe den endelige beslutning omkring dit boligkøb. Derfor har du brug for juridisk rådgivning, så du har et godt grundlag af træffe beslutninger ud fra. Vores boligadvokater hos NEMADVOKAT har megen erfaring og ekspertise inden for boligkøb. Derfor kan vi bistå dig med dit boligkøb, og sikre at alt er, som det skal være.

Med NEMADVOKATs køberrådgivning sørger vi for at gennemgå købsaftalen og handlens øvrige dokumenter. Herunder indgår en gennemgang af berigtigelsen bestående af tinglysning af skøde og refusionsopgørelsen, som varetages af sælgers repræsentant.

Vi sørger for at sætte dig grundigt ind i betydningen af købsaftalens indhold og vilkår, samtidig med at vi tager os af korrespondancen med mægler og bank. Endeligt sørger vi for at gennemgå skødet.

NEMADVOKATS køberrådgivning sikrer dig en grundig gennemgang af købsaftalen, så du kan føle dig sikker og tryg i din handel. Du får en personlig boligadvokat, som udelukkende varetager dine interesser. Vi anbefaler kraftigt, at du beder om, at der sættes et advokatforbehold i købsaftalen, så din boligadvokats accept er den endelige godkendelse af købsaftalen. Dette sikrer dig i din bolighandel. I tilfælde af at handlen falder til jorden af den ene eller anden grund, får du naturligvis ikke en regning fra os.

Skulle du fremadrettet have spørgsmål, efter du har overtaget boligen, er du mere end velkommen til at kontakte din boligadvokat. Vi er med dig hele vejen.

Ved valg af køberrådgivning sørger vi for:

 • At sikre handelsvilkårene i købsaftalen
 • At gennemgå de fremsendte dokumenter til købsaftalen
 • At lave en rådgivningsskrivelse til dig som køber
 • At tage os af korrespondancen med bank og mægler
 • At udarbejde en godkendelsesskrivelse til sælgers repræsentant om evt. forbehold
 • At handlen bliver godkendt og forbehold opfyldt
 • At du modtager kompetent køberrådgivning
 • At alt er på plads til din overtagelse af boligen
 • At gennemgå skødet og refusionsopgørelsen, samt sørger for godkendelse heraf
 • At sagen afsluttes endeligt

Er du usikker på, om denne løsning er den rigtige for dig?
Udfyld formularen HER og få en gratis snak med en rådgiver, inden du beslutter dig.

DKK 6.495,-
inkl. moms – ekskl. tinglysningsafgift

BESTIL NU

Nemadvokat

Gennemgang af købsaftale

Det er vigtigt at få undersøgt det egentlige indhold af købsaftalen, herunder bl.a. hvilke servitutter, der er tinglyst på ejendommen – eksempelvis om der er forkøbsret, hjemfaldspligt til kommunen eller andre begrænsninger for dig som køber.

Det er ligeledes vigtigt at få undersøgt, om der er nedgravede olietanke, jordforurening, forhold omkring evt. ejerforeningen eller grundejerforening, tilstandsrapporten, energimærke, ejerskifteforsikring m.m.

Har du ikke styr på overstående, risikerer du let at købe katten i sækken. Du kan som køber vælge at underskrive en købsaftale udarbejdet af sælgers rådgiver, inden du lader handlen gennemgå af NEMADVOKAT.

En købsaftale er ofte kompliceret og omfattende, da den typisk indeholder både bilag og diverse dokumenter. Derfor kan en købsaftale virke uoverskuelig for en boligkøber uden nogen form for juridisk erfaring. Hos NEMADVOKAT står vi klar til at gennemgå din købsaftale, så du som køber får det fulde overblik over din købsaftales indhold og vilkår.

Med NEMADVOKAT får du din egen personlige boligadvokat, som udelukkende varetager dine interesser.

Vi sørger for, at handelsvilkårene er anført som aftalt i købsaftalen samtidig med, at vi gennemgår alle dokumenter vedrørende boligkøbet. Hertil anbefales det at søge om et advokatforbehold, så din boligadvokats underskrift er den endelige godkendelse af købsaftalen. Vi sikrer dig en grundig gennemgang af købsaftalen, og vi sørger for, at du kan føle dig tryg ved dit boligkøb.

Ved valg af gennemgang af købsaftale sørger vi for:

 • Vi sikrer handelsvilkårene i købsaftalen
 • Vi gennemgår de fremsendte dokumenter til købsaftalen
 • Vi laver en rådgivningsskrivelse til dig som køber
 • Vi udarbejder vores godkendelsesskrivelse til sælgers repræsentant om evt. forbehold
 • Vi sørger for, at handlen bliver godkendt og forbehold opfyldt
 • Vi sørger for, at du modtager kompetent køberrådgivning
 • Vi sørger for en godkendelse af handlen
 • Vi afslutter sagen

Er du usikker på, om denne løsning er den rigtige for dig?
Udfyld formularen HER og få en gratis snak med en rådgiver, inden du beslutter dig.

DKK 4.995,-
inkl. moms – ekskl. tinglysningsafgift

BESTIL NU

Nemadvokat

Tinglysning af skøde

Når du køber fast ejendom, er det nødvendigt at få tinglyst et skøde på ejendommen. Dette er din sikkerhed for, at du bliver den registrerede ejer af din nye bolig. Derudover sikrer du, at den forhenværende ejers kreditorer ikke har mulighed for at gøre udlæg i ejendommen efterfølgende. Dermed er tinglysning af skøde din sikringsagt som køber. Ofte vil man i forbindelse med køb af fast ejendom, skulle optage enten et banklån eller et realkreditlån. Disse lån skal ligeledes tinglyses på ejendommen, således banken kan sikre deres pant. Det er dog en forudsætning, at der først tinglyses et skøde til dig, før banken kan foretage deres tinglysning af lånene. Det er derfor vigtigt, at man sørger for at få udarbejdet skødet, så snart det er muligt i forbindelse med handlen eller overdragelsen af ejendommen. Vi har mange års erfaring med netop tinglysning af skøde hos NEMADVOKAT, og vi kan derfor sikre, at skødet bliver tinglyst hurtigt og korrekt.

Vi sikrer at dit skøde udarbejdes og tinglyses juridisk korrekt, således du bliver den registrerede ejer af ejendommen.

Når et skøde tinglyses opkræver staten en tinglysningsafgift. Denne afgift består af to dele: en variabel afgift og en fast afgift. Den variable afgift udgøres af 1.660 kr. (2016-niveau), og den faste afgift udgør som udgangspunkt 0,6% af købesummen. Såfremt du har spørgsmål hertil, er du mere end velkommen til at tage fat i din rådgiver.

Ved valg af tinglysning af skøde sørger vi for:

 • Udarbejdelse af skøde
 • Tinglysning af skøde
 • Evt. frigivelse af købesummen
 • Afslutning af sagen

Er du usikker på, om denne løsning er den rigtige for dig?
Udfyld formularen HER og få en gratis snak med en rådgiver, inden du beslutter dig.

DKK 2.295,-
inkl. moms – ekskl. tinglysningsafgift

BESTIL NU

Udvalgte artikler om bolighandel