• 47.055
  Ekspederede kunder
 • 21.524
  Selskabsstiftelser klaret
 • 19.009
  Bolighandler afsluttet
 • Paraply center

  Indsigt

  Det er din sag. Vi fører den blot for dig. Du skal derfor nemt kunne få indsigt i hvad vi laver. Du kan altid kontakte os på mail, telefon og chat. Vi er Danmarks Digitale Advokater® og vi er hvor du er.

 • Bjergtinde med sne

  Overblik

  Det er vigtigt at planen er fælles. Du skal altid have et overblik over hvor langt vi er i din sag. Vi har bygget en lang række forskellige innovative platforme, der hver i sær er bygget til at give dig overblik.

 • Stjernehimmel

  Tryghed

  Vi rådgiver i øjenhøjde og sætter en ære i at kommunikere klart og tydeligt. Du skal vide hvor du har din advokat og du skal altid kunne få hjælp. Derfor forsøger vi altid for at være tilgængelig, når du har brug for os.

NEMADVOKAT byder dig velkommen til vores digitale universer

Stationær computer

NEMBLIK

NEMBLIK er dit digitale klient univers, hvor du altid kan finde overblik over din sag, og skrive direkte til din rådgiver.
Se mere
Bærbar og mobil

OwnR®

Aldrig har det været nemmere at administrere din virksomhed som virksomhedsejer. Alt hvad du har brug for er samlet ét sted.
Se mere
Bærbar og mobil

NEMADVOKAT Bolig™

Det er din bolighandel og du skal sidde forrest i cockpittet. Med NEMADVOKAT Bolig™, bliver din bolighandel sat i system fra A-Z.
Se mere

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe på tlf 70 20 41 61

Vi sidder klar fra 9-17 mandag-fredag