Lad NEMADVOKAT hjælpe dig med dit nye Enkeltmandsfirma

Enkeltmandsvirksomhed

Hjælp til oprettelse af enkeltmandsvirksomhed

70 20 41 61
Vi sidder klar ved telefonen

9.00-21.00
Vores åbningstid i dag

9.00-21.00
Vores åbningstid alle hverdage

Du har rigeligt at se til med dit nye liv som selvstændig!

Vi tager os af alt det juridiske med Stiftelse af firma, Erhvervsstyrelsen, Momsregistrering og CVR nummer – så du kan bruge tid på kunderne!

Du har rigeligt at se til, når du springer ud som selvstændig.
Brug NEMADVOKAT som din selskabsadvokat og få hjælp til den helt rigtige oprettelse af din enkeltmandsvirksomhed – hurtigt og enkelt.

Der stilles færre krav fra offentlige myndigheder ved etablering samt i forbindelse med driften af en enkeltmandsvirksomhed. Enkeltmandsvirksomhed skal dog stadigvæk registreres hos Erhvervsstyrelsen, såfremt virksomhedens omsætning overstiger kr. 50.000 i løbet af en 12 måneder lang periode.

Du har os med på sidelinjen hele vejen og kan altid
ringe eller skrive, når du har brug for svar!

Kr. 1.995,-
ekskl. moms og gebyrer

Enkeltmandsvirksomhed kontra ApS

En enkeltmandsvirksomhed adskiller sig som firma fra et ApS på en række punkter. En fordel ved en enkeltmandsvirksomhed er, at der ikke stilles krav om en selskabskapital ved virksomhedens etablering. En ulempe er, at du som ejer hæfter personligt med hele din formue overfor enkeltmandsvirksomhedens kreditorer.

Hos NEMADVOKAT sidder vi klar til at hjælpe dig med yderligere rådgivning omkring reglerne vedrørende en enkeltmandsvirksomhed som firma. Så kontakt os endelig via vores online chat, på mail eller på telefon 70 20 41 61.

Det skal vi bruge for oprette din virksomhed

Vi skal blot bruge ID i form af kopi af pas/kørekort samt sygesikring, førend vi kan være dig behjælpelig med etablering af din nye enkeltmandsvirksomhed.

Du kan starte bestillingen af dit nye selskab på her eller ringe til os og få uddybet ovenstående på telefon 70 20 41 61.

 


Kr. 1.995,-
ekskl. moms og gebyrer