Enkeltmandsvirksomhed

Du har rigeligt at se til med dit nye liv som selvstændig. Derfor tager vi os af alt det juridiske med stiftelse af firma, Erhvervsstyrelsen, Momsregistrering og CVR-nummer – så du kan bruge tid på kunderne.

Brug NEMADVOKAT som din selskabsadvokat og få hjælp til den helt rigtige oprettelse af din virksomhed – hurtigt og enkelt.

Der stilles færre krav fra offentlige myndigheder ved etablering samt i forbindelse med driften af en enkeltmandsvirksomhed. Sådan en virksomhed skal dog stadigvæk registreres hos Erhvervsstyrelsen, såfremt virksomhedens omsætning overstiger kr. 50.000 i løbet af en 12 måneder lang periode.

 

Enkeltmandsvirksomhed kontra ApS

En enkeltmandsvirksomhed adskiller sig som firma fra et ApS på en række punkter. En fordel ved en enkeltmandsvirksomhed er, at der ikke stilles krav om en selskabskapital ved virksomhedens etablering. En ulempe er, at du som ejer hæfter personligt med hele din formue overfor enkeltmandsvirksomhedens kreditorer.

Hos NEMADVOKAT sidder vi klar til at hjælpe dig med yderligere rådgivning omkring reglerne vedrørende en enkeltmandsvirksomhed som firma. Så kontakt os endelig via vores online chat, på mail eller på telefon 70 20 41 61.

Enkeltmandsvirksomhed

 

Det skal vi bruge for oprette din virksomhed

Vi skal blot bruge ID i form af kopi af pas eller kørekort, samt sygesikring, førend vi kan være dig behjælpelig med etablering af din nye virksomhed.

Du kan starte bestillingen af dit nye selskab her eller ringe til os og få uddybet ovenstående på telefon 70 20 41 61.

Bestil din virksomhed her
DKK 1.995
Start sag

ekskl. moms