Artikel af NEMADVOKAT

NEMADVOKAT yder faglig hjælp – både erhvervsmæssigt og privat

Er du på udkig efter en advokat i København? Hos NEMADVOKAT ønsker vi at kunne løse alle vores klienters problemer. Vi tilbyder derfor hjælp og vejledning fra advokater, der hver især er specialiserede i konkrete juridiske discipliner.

Dette betyder, at du kan få faglig hjælp af højeste kvalitet fra én, der har konkret viden indenfor netop dit område og problem. NEMADVOKAT hjælper alle fra store til små såvel som privat- og erhvervsklienter med den rette rådgivning, og du kan derfor med stor fordel kontakte os – vi er klar til at hjælpe.

Advokat København

Ingen begrænsninger, kun løsninger

Hos NEMADVOKAT håndterer vi samtlige aspekter indenfor både erhverv og privat, så vores kunder ikke går forgæves, når de først kommer og har brug for vores hjælp. NEMADVOKAT ønsker nemlig ikke at sætte begrænsninger for vores kunder, men i stedet er vores mål at svare på deres spørgsmål og løse stridsemner så let og problemløst som muligt. Inde for et omfattende udvalg af juridiske discipliner kan du få hjælp, vejledning og kompetent rådgivning fra selskabsstiftelse, varemærker til bolighandel.
Der kan være på mange forskellige områder inden for privatskifte og erhverv, at du har brug for assistance fra vores specialiserede advokater – både her og nu men også i fremtiden. For at kunne hjælpe dig i alle situationer tilbyder vi rådgivning indenfor en brede vifte af områder. Dog er områderne begrænset til kun at være netop de juridiske ydelser, som vi mestrer og kan hjælpe dig med, igennem bedst mulig rådgivning af højeste, faglige niveau – vi vil ikke tilbyde vores kunder mindre end det. Hos NEMADVOKAT får alle kunder og sager maksimal opmærksomhed og en ekstrem grundig behandling.

 

Ydelser inden for det private

Det kan være køb eller salg af bolig, der kan være en stor mundfuld for dig, hvor du har brug for en erfaren boligadvokat til at hjælpe dig med de vigtige dokumenter. Det kan også være en ægtepagt, samejeoverenskomst eller ydelser indenfor straffe- og ansættelsesret, der er brug for hjælp til, og hvor den juridiske proces kan være kompliceret.

Ønsker du derfor en erfaren advokat til at yde rådgivning, tage sig af det praktiske og ikke mindst sikre dine interesser fra start til slut, bør du kontakte NEMADVOKAT, så snart behovet opstår.

Ydelser inden for erhverv

Er det i stedet rådgivning indenfor erhverv, du står og har brug for, behøver du bestemt heller ikke være bleg for at kontakte NEMADVOKAT. Vi ekspederer eksempelvis mere end 3000 selskabsstiftelser om året. Hvis du derfor vil hyre nogle, der har erfaring på området, kan vi være til stor hjælp for dig. Står du over for en anden type sag som køb eller salg af virksomhed, hvor du vil sikre dig selv på bedste vis, er vi også belejlige. Vi står på begge sider af bordet og er klar til at yde den nødvendige rådgivning.

 

Ring til os på tlf. 70 20 41 61, og få hjælp i dag.

Læs også