X Covid-19: Vi holder åben som normalt, og ser frem til at hjælpe dig.

Køb af virksomhed

Hvis du ønsker at købe virksomhed, er det essentielt at sikre dig selv på bedst mulig vis – og derfor får du brug for en dygtig erhvervsadvokat.

Der er ved køb af virksomhed mange forhold, som skal være under kontrol inden indgåelse af handlen. Dette er ikke altid let at få overblik over, især hvis du ikke tidligere har prøvet at omsætte virksomhed.

Hvis virksomheden ikke er gennemgået fyldestgørende, kan du risikere at miste dele af eller hele din investering. Derfor er det i den forbindelse en rigtig god idé med kompetent advokatbistand.

Lad NEMADVOKAT hjælpe dig

Vi hos NEMADVOKAT gennemgår handlen og virksomheden forud for en endelig aftale. Herunder gennemgår vi due diligence, som er en undersøgelse af bl.a. virksomhedens regnskaber, samarbejdsaftaler og meget andet. Den giver et indblik i, hvor godt virksomheden er skruet sammen.

Vi har også gode kompetencer og bred erfaring indenfor arbejds- og ansættelsesret, hvilket kommer dig til gode, når du skal forholde dig til de medarbejdere, der måtte følge med i din nyindkøbte virksomhed.

På baggrund af de indhentede oplysninger kan vi bedre forholde os til, hvad virksomheden er værd, og vi vil på et oplyst grundlag kunne forhandle pris og vilkår. Vi sørger for at få dig sikkert gennem virksomhedsoverdragelsen.

Læs mere: Skal du købe virksomhed?

Vi tilbyder altid en
Gratis vurdering
Start sag