Opret ApS på under 24 timer

Du får stiftelse af ApS på kun få timer. Vores selskabsadvokater har erfaring fra mere end 17.000 selskabsstiftelser, og kender derfor alle de bedste løsninger.

For at sikre din absolutte sikkerhed mht. dine oplysninger og din data, fremsender vi alle dokumenter via Ownr.dk. Der er ingen ekstra omkostninger forbundet med denne service.

Hos NEMADVOKAT får du altid kapitalgodkendelse med i prisen, og vores erfarne selskabsadvokater sætter sig altid grundigt ind i dine behov, og rådgiver derefter.

Bemærk! Pr. 1. juli er der indført et lovkrav om, at der skal registreres reelle ejere ved stiftelse af ApS. Det får du naturligvis med uden merpris, når vi stifter dit selskab.

 

Klar til at oprette ApS?

Opret ApS i formularen her. Du kan tilvælge holdingselskab(er) m.m. i formularen.

Opret dit ApS i dag.
DKK 1.295
opret aps

ekskl. moms og gebyrer

 

Hvad er et ApS?

ApS står for anpartsselskab, som er et  kapitalselskab med én eller flere ejere. Disse ejere kaldes for anpartshavere, og hæfter ikke personligt for selskabet aktiviteter, men kun med deres indskud.

 

Anpartsselskab fordele

  • Begrænset hæftelse
  • Skattemæssige fordele
  • Anerkendt selskabsform

Klik på ‘læs mere’, og få uddybet alle fordele ved ApS

 

Forstå anpartsselskabet på 2 min.

I videoen herunder kan du se mere om forløbet, og hvad vi tager hånd om for dig. 

Stiftelse af anpartsselskab

Kapitalejernes beslutning om stiftelse af et ApS skal registreres ved Erhvervsstyrelsen. Selskabsloven indeholder en række krav, der skal opfyldes, førend registreringen kan finde sted. Der skal bl.a. indsendes et stiftelsesdokument og et sæt vedtægter.

Stiftelsesdokument
Stiftelsesdokumentet bekræfter dannelsen af selskabet, og indeholder grundlæggende informationer om f.eks. hvem anpartshaverne er, selskabets form og startkapital. Det danner grundlaget for stiftelsen og anvendes ved registreringen af selskabet.

Selskabets vedtægter
Selskabets vedtægter indeholder information om bl.a. selskabets navn, formål, anparter og regnskabsår. Derudover selskabets regler for f.eks. afholdelse af generalforsamling og omsætningsbegrænsninger for anparterne. Vedtægterne er regelsættet for selskabet.

 

Krav til ApS

Kravene til ApS fremgår af Selskabsloven kapital 3. Ved etablering af ApS, bør du være særligt opmærksom på følgende regler for ApS:

  • Stiftere: Der er en række juridiske krav til stifterne, der gør sig gældende, før næste step af oprettelsen kan tilgås
  • StiftelsesdokumentIndeholde oplysninger om b.la. kapitalselskabets stiftere, tegningskursen for kapitalandelene, retsvirkning og stiftelsesomkostninger
  • Vedtægter: Indeholde oplysninger om b.la. kapitalselskabets formål, kapitalandelenes pålydende værdi og rettigheder, ledelsesorganer og ledelsesstruktur
  • Tegning af selskabskapital: Skal ske på stiftelsesdokumentet med eventuelle bilag. Kapitalandele kan dog ikke tegnes under forbehold eller til underkurs
  • Indbetaling af selskabskapital: En advokat, revisor eller bank skal godkende selskabskapitalens tilstedeværelse ved stiftelsen
  • Valg af ledelse og evt. revisor: Sker som udgangspunkt ved den stiftende generalforsamling
  • Registrering: Registrering af Selskabet skal ske senest 2 uger fra stiftelsesdatoen

Vi anbefaler, at sætte sig godt ind i de selskabsretlige regler, hvis man vil stifte sit eget selskab. Hvis dokumenterne ikke udarbejdes i overensstemmelse med selskabsloven, kan registreringen ikke finde sted.

 

Opret dit ApS i dag.
DKK 1.295
opret aps

ekskl. moms og gebyrer

 

Overlad ansvaret til NEMADVOKAT

Du sikrer dig en hurtig og sikker selskabsstiftelse ved at lade NEMADVOKAT gøre det hele for dig. Så nemt kan det gøres:

✔️ Udfyld vores online formular på 2 min.
✔️ Vi sætter os ind i dine behov
✔️ Vi opretter dit selskab samt alle dokumenter
✔️ Du underskriver med NemID
✔️ Vi fremsender alle dokumenter via Ownr.dk
✔️ Dit selskab er nu oprettet

Hos NEMADVOKAT sikrer vi, at disse dokumenter bliver udarbejdet korrekt og registreret digitalt ved Erhvervsstyrelsen. På den måde undgår du juridiske uoverensstemmelser, og sikrer dig en gnidningsfri start med dit nye anpartsselskab.
Af hensyn til datasikkerhed og den nye data forordning modtager du alle dokumenter via Ownr.dk

 

Vi er med dig hele vejen

I løbet af processen vil du sandsynligvis opleve at have spørgsmål til små og store forhold i forbindelse med stiftelsen – og her er vi med dig hele vejen.

Du er altid velkommen til at bruge vores rådgivning på både telefon, e-mail og chatten her på siden. Dette gælder både før, under og efter stiftelsen af dit selskab.

Er du i tvivl om du skal oprette et ApS eller en anden form for selskab? Så ring til os og få en uforpligtende snak med en af vores kompetente advokater.

 

Stiftelse af ApS med værdier

Hvis du ikke har kr. 50.000 i kontanter, kan du stifte med de værdier, som du måtte være i besiddelse af. Dette kan være alt fra værktøj til biler, som efter indskuddet vil tilhøre selskabet.

Læs mere om værdistiftelse

Omdannelse til ApS fra enkeltmandsvirksomhed

Hvis du vil beholde det gode ry og den goodwill du har bygget op om din enkeltmandsvirksomhed, men gerne vil omdanne den til et ApS, er vi naturligvis også behjælpelige med dette.

Læs mere om omdannelse