Stiftelse af ApS (Anpartsselskab) | NEMadvokat gør det let!

Stiftelse af ApS

Få stiftet dit nye selskab nemt og hurtigt

70 20 41 61
Vi sidder klar ved telefonen

9.00-21.00
Vores åbningstid i dag

9.00-21.00
Vores åbningstid alle hverdage

Få dit nye selskab og CVR-nummer på ganske få timer!

I de fleste tilfælde kan vi levere dit nye selskab på ganske få timer.
Erhvervsstyrelsen har åbnet for, at hele stiftelsen kan klares digitalt af NEMADVOKAT, og vi kan derfor hjælpe dig i gang med nyt selskab på ganske få timer – inden for normal kontortid.

Hvert år stifter vi mere end 2.000 nye selskaber og har selskabsadvokater, som kender alle de bedste løsninger – derfor kan vi hjælpe dig til en hurtig og nem stiftelse.

Det at starte et ApS er et stort og spændende skridt, men ofte opstår der spørgsmål, når selskabet skal stiftes. NEMADVOKAT er online selskabsadvokater, og vi leverer en effektiv sagsbehandling. Samtidig har vi også god service og du har altid mulighed for at skrive eller ringe til os.

Du har os med på sidelinjen hele vejen og kan altid
ringe eller skrive, når du har brug for svar!

Kr. 1.295,-
ekskl. moms og gebyrer

Registrering af ApS

Et ApS skal registreres hos Erhvervsstyrelsen før selskabet kan drive virksomhed i Danmark. Processen omkring registreringen hos Erhvervsstyrelsen kaldes selskabets stiftelse.

Selskabslovens kapitel 3 indeholder de krav, der skal opfyldes, førend et ApS kan registreres hos Erhvervsstyrelsen.

Der skal bl.a. udarbejdes og indsendes et stiftelsesdokument og et sæt vedtægter til Erhvervsstyrelsen. Hos NEMADVOKAT sikrer vi, at disse dokumenter bliver udarbejdet korrekt og registreret digitalt hos Erhvervsstyrelsen.

 

Fra 1. januar 2014 blev den krævede minimumskapital nedsat fra kr. 80.000,00 til kr. 50.000,00.


Kr. 1.295,-
ekskl. moms og gebyrer

Det skal vi bruge for at stifte dit ApS

For at kunne udarbejde de relevante dokumenter til brug for stiftelsen af dit nye selskab, skal vi bruge følgende:

  • ID på dig som stifter af selskabet i form af kopi af pas/kørekort samt sygesikring
  • Din underskrift på selskabets stiftelsesdokument – dette kan hos os gøres med NEMID eller du kan printe, udskrive og sende dokumenterne til os
  • Dokumentation for selskabskapitalen

Det hele klares digitalt via e-mail og digital signatur.

Et selskab er mere end bare papir

Uanset om du skal have stiftet driftselskab, holdingselskab eller begge dele, så vil du hurtigt erfare, at der er mere i opgaven end blot udveksling af dokumenter.

Hurtigt i processen vil du opleve at have spørgsmål til små eller store ting i forbindelse med stiftelsen – og her er vi med dig hele vejen. Du er altid velkommen til at bruge vores rådgivning på både telefon, email og chatten her på siden. Dette gælder både før, under og efter stiftelsen af dit selskab. 

Fordelen ved Anpartsselskaber

Blandt de mange selskabsformer der findes vil du opleve, at anpartsselskabet er den mest populære form, skarpt efterfulgt af det nye IVS / Iværksætterselskab.

For mange er den største fordel ved et ApS, at man har begrænset hæftelse. Det betyder, at du som privatperson ikke hæfter med dine private penge, og skulle noget gå galt, så taber du maksimalt den indskudte kapital – så længe du ikke har lavet noget groft uansvarligt eller givet fx banken personlig hæftelse.

Er I flere ejere, kan den rette kombination af driftselskab og holdingselskab både sikre jer bedre overfor hinanden og overfor udefrakommende kreditorer. Husk i denne forbindelse at få lavet en god ejeraftale, hvor I internt har aftalt “spillereglerne”.

Hvis du en dag sælger selskabet, så kan du med et ApS som holdingselskab let undgå en meget høj beskatning på salgstidspunktet ved at beholde værdierne i holdingselskabet og derigennem planlægge nye investeringer eller løbende udbytte betalinger.


Kr. 1.295,-
ekskl. moms og gebyrer

Stiftelse af ApS med værdier

Hvis du ikke har kr. 50.000 i kontanter, kan du stifte med de værdier, som du måtte være i besiddelse af. Dette kan være alt fra værktøj til biler, som efter indskuddet vil tilhøre selskabet.

Læs mere om Værdistiftelse her

Omdannelse af enkeltmandsvirksomhed til ApS

Hvis du vil beholde det gode ry og den goodwill du har bygget op om din enkeltmandsvirksomhed, men gerne vil omdanne den til et ApS, er vi naturligvis også behjælpelige med dette.

Læs mere om Selskabsomdannelse her