Opret ApS på under 24 timer

Du får stiftelse af ApS på kun få timer. Vores selskabsadvokater har erfaring fra mere end 17.000 selskabsstiftelser og kender derfor alle de bedste løsninger.

Hos NEMADVOKAT får du altid kapitalgodkendelse med i prisen, og vores erfarne selskabsadvokater sætter sig altid grundigt ind i dine behov og rådgiver derefter.

Bemærk! Pr. 1. juli 2018 er der indført et lovkrav om, at der skal registreres reelle ejere ved oprettelse af ApS. Det får du naturligvis med uden merpris, når vi stifter dit selskab.

 

Klar til oprettelse af ApS?

Opret ApS i formularen her. Du kan tilvælge holdingselskab(er) m.m. i formularen.

Få oprettet dit ApS i dag - nemt og hurtigt
DKK 1.295
opret aps

ekskl. moms og gebyrer

 

Selskabsstiftelse med NEMADVOKAT

Vi tager hånd om din selskabsstiftelse. Du får:

 • Oprettelse af ApS og CVR-nr. inden for 24 timer*
 • Kompetent juridisk rådgivning
 • Udarbejdelse af stiftelsesdokument (lovpligtigt)
 • Udarbejdelse af vedtægter (lovpligtigt)
 • Udarbejdelse af ejerbog (lovpligtigt)
 • Registrering ved Erhvervsstyrelsen (lovpligtigt)
 • Kapitalgodkendelse med i prisen
 • Registrering af reelle ejere med i prisen (lovpligtigt)
 • 100% sikkerhed mht. oplysninger og data via Ownr.dk
 • Gratis adgang til Ownr.dk

*Erhvervsstyrelsen behandler langt de fleste sager automatisk, men vil i enkelte tilfælde udtage en sag til manuel behandling, hvilket påvirker behandlingstiden. Læs mere her.

 

Pris for oprettelse af ApS

Hvad koster det at oprette et ApS? Ved oprettelse af selskab skal der betales et gebyr til Erhvervsstyrelsen for at få tildelt et CVR-nummer (det Centrale Virksomhedsregister). Bemærk, at den angivne pris for stiftelse af ApS er eksklusiv dette registreringsgebyr.

Salær til rådgiver: 1.295 kr.
Gebyr til Erhvervsstyrelsen: 670 kr.

 

Oprettelse af ApS og holdingselskab

Det kan have adskillelige fordele at have en selskabskonstruktion bestående af et ApS og et holdingselskab. Når du opretter et anpartsselskab hos NEMADVOKAT, har du mulighed for at tilvælge et eller flere holdingselskaber. Læs mere om holdingselskaber her, eller ring ind til os på tlf. 70 20 41 61, hvis du har spørgsmål hertil.

 

Hvad er et ApS?

ApS står for anpartsselskab, som er et  kapitalselskab med én eller flere ejere. Disse ejere kaldes for anpartshavere og hæfter ikke personligt for selskabets aktiviteter – men kun med deres indskud.

 

Anpartsselskab fordele

 • Begrænset hæftelse
 • Skattemæssige fordele
 • Anerkendt selskabsform

Klik på ‘læs mere’ og få uddybet alle fordele ved ApS

 

Forstå anpartsselskabet på 2 min.

I videoen herunder kan du se mere om forløbet, og hvad vi tager hånd om for dig. 

Opstart af ApS

Kapitalejernes beslutning om stiftelse af et ApS skal registreres ved Erhvervsstyrelsen. Selskabsloven indeholder en række krav, der skal opfyldes, førend registreringen kan finde sted. Der skal bl.a. indsendes et stiftelsesdokument og et sæt vedtægter.

Stiftelsesdokument
Stiftelsesdokumentet bekræfter dannelsen af selskabet, og indeholder grundlæggende informationer om f.eks. hvem anpartshaverne er, selskabets form og startkapital. Det danner grundlaget for stiftelsen og anvendes ved registreringen af selskabet.

Selskabets vedtægter
Selskabets vedtægter indeholder information om bl.a. selskabets navn, formål, anparter og regnskabsår. Derudover selskabets regler for f.eks. afholdelse af generalforsamling og omsætningsbegrænsninger for anparterne. Vedtægterne er regelsættet for selskabet.

 

Krav til ApS

Kravene til ApS fremgår af Selskabsloven kapital 3. Ved etablering af ApS, bør du være særligt opmærksom på følgende regler for ApS:

 • Stiftere: Der er en række juridiske krav til stifterne, der gør sig gældende, før næste step af oprettelsen kan tilgås
 • StiftelsesdokumentIndeholde oplysninger om b.la. kapitalselskabets stiftere, tegningskursen for kapitalandelene, retsvirkning og stiftelsesomkostninger
 • Vedtægter: Indeholde oplysninger om b.la. kapitalselskabets formål, kapitalandelenes pålydende værdi og rettigheder, ledelsesorganer og ledelsesstruktur
 • Tegning af selskabskapital: Skal ske på stiftelsesdokumentet med eventuelle bilag. Kapitalandele kan dog ikke tegnes under forbehold eller til underkurs
 • Indbetaling af selskabskapital: En advokat, revisor eller bank skal godkende selskabskapitalens tilstedeværelse ved stiftelsen
 • Valg af ledelse og evt. revisor: Sker som udgangspunkt ved den stiftende generalforsamling
 • Registrering: Registrering af Selskabet skal ske senest 2 uger fra stiftelsesdatoen

Vi anbefaler at sætte sig godt ind i de selskabsretlige regler, hvis man vil stifte sit eget selskab. Hvis dokumenterne ikke udarbejdes i overensstemmelse med selskabsloven, kan registreringen ikke finde sted.

 

Få oprettet dit ApS i dag - nemt og hurtigt
DKK 1.295
opret aps

ekskl. moms og gebyrer

 

Lad NEMADVOKAT hjælpe dig 

Du sikrer dig en hurtig og sikker selskabsstiftelse ved at lade NEMADVOKAT gøre det hele for dig. Så nemt kan det gøres:

 • Udfyld vores online formular på 2 min.
 • Vi sætter os ind i dine behov
 • Vi opretter dit selskab samt alle dokumenter
 • Du underskriver med NemID
 • Vi fremsender alle dokumenter via Ownr.dk
 • Dit selskab er nu oprettet

Hos NEMADVOKAT sikrer vi, at disse dokumenter bliver udarbejdet korrekt og registreret digitalt ved Erhvervsstyrelsen. På den måde undgår du juridiske uoverensstemmelser, og sikrer dig en gnidningsfri start med dit nye anpartsselskab. Af hensyn til datasikkerhed og den nye data-forordning modtager du alle dokumenter via Ownr.dk.

 

Vi er med dig hele vejen

I løbet af processen vil du sandsynligvis opleve at have spørgsmål til små og store forhold i forbindelse med stiftelsen – og her er vi med dig hele vejen.

Du er altid velkommen til at bruge vores rådgivning på både telefon, e-mail og chatten her på siden. Dette gælder både før, under og efter stiftelsen af dit selskab.

Er du i tvivl om du skal oprette et ApS eller en anden form for selskab? Så ring til os og få en gratis og uforpligtende snak med en af vores kompetente rådgivere.

 

Stiftelse af ApS med værdier

Hvis du ikke har 40.000 kr. i kontanter, kan du stifte med de værdier, som du måtte være i besiddelse af. Dette kan være alt fra værktøj til biler, som efter indskuddet vil tilhøre selskabet.

Læs mere om værdistiftelse

Omdannelse til ApS fra enkeltmandsvirksomhed

Hvis du vil beholde det gode ry og den goodwill du har bygget op om din enkeltmandsvirksomhed, men gerne vil omdanne den til et ApS, er vi naturligvis også behjælpelige med dette.

Læs mere om omdannelse