Hvorfor vælge os?

 

 Køberrådgivning

Få din egen personlige boligrådgiver

Du tildeles din egen personlige boligrådgiver, der bistår dig igennem hele din handel. Din personlige boligrådgiver er derfor 100 % engageret i lige netop din sag, hvorfor du sikres optimal og personlig rådgivning.

Køberrådgivning

Sikker handel med forsikret boligadvokat

Vi er et forsikret advokatkontor, hvorfor du sikrer dig en tryg og sikker bolighandel, når du benytter dig af vores hjælp.

Køberrådgivning

Medlem af Advokatsamfundet.

 

Køberrådgivning

Altid fast pris blandt de laveste i branchen

På grund af vores digitale processer, kan vi holde priserne helt i bund uden at gå på kompromis med kvaliteten på produktet eller rådgivningen. Dertil kører vi altid med faste priser, så du ved, hvad du betaler for på forhånd.

Vi er med dig igennem hele handlen

Din boligrådgiver klarer alt det praktiske, alle detaljer og al korrespondance, så du får den komplette sikring af dine interesser. Du skal derfor ikke bekymre dig om noget og kan eksempelvis i stedet fokuserer på, hvordan din kommende bolig skal indrettes.

 

 

Køberrådgivning

Erfaring fra mere end 24.000 bolighandler

Vi har assisteret som boligadvokat i en lang årrække. Derfor ved vi, hvilke ting der kan være svære at gennemskue, samt hvad du skal være særlig opmærksom på. Vi har erfaring med alle typer bolighandler.

Køberrådgivning

Fremragende anmeldelser
på TrustPilot

 

Køberrådgivning

Vi er i gang med din sag inden for 2 timer

Tempoet i boligmarkedet er højt, og man skal ofte være hurtig, hvis man vil have fat i drømmeboligen. Derfor sørger vi for at være i gang med din sag inden for to timer, så du kan få din drømmebolig, før nogen andre gør det.

 

Adgang til vores digitale platform NEMBLIK

Med NEMBLIK, vores digitale platform, får du overblik over din sag døgnet rundt. Du kan blandt andet se, hvor langt din boligrådgiver er i processen samt tilgå alle dokumenter, der hører til din bolighandel. Med NEMBLIK skal du desuden ikke bruge unødvendig tid eller penge på at køre frem og tilbage til møder med din boligadvokat.

 

Køberrådgivning

Ingen regning såfremt
handlen ryger

Hos os får du ingen regning, såfremt handlen af den ene eller anden grund ikke skulle blive til noget. Derfor tilbyder vi som altid vores kendte garanti ”ingen handel = ingen regning”.

 Køberrådgivning

Du bidrager til, at vi kan
støtte gode formål

Velgørende formål

 

Køberrådgivning

Du er sikret 100 %
uafhængig rådgivning

Vi sikrer dine interesser som køber og kun dine. Vores rådgivning er altid 100% uafhængig.

Kontakt os
Vi sidder klar til at hjælpe dig
Håndtryk
Skjold
Skjold

Køberrådgivning

Et boligkøb kan være udfordrende og tidskrævende, da der er mange forskellige dokumenter, man skal holde styr på. Derfor er det fornuftigt at få juridisk rådgivning, så du kan få hjælp til at træffe de rigtige beslutninger og blive sat grundigt ind i detaljerne om dit boligkøb.
Hos NEMADVOKAT har vores boligadvokater flere års erfaring og ekspertise inden for køberrådgivning. Vi kan dermed bistå dig med dit boligkøb og sikre, at alt forløber gnidningsfrit og uproblematisk.
Vi kan, modsat køberrådgivning fra mange ejendomsmæglere og byggesagkyndige, give professionel og ekspertværdig rådgivning om især de juridiske aspekter af et boligkøb.Med NEMADVOKATS “Køberrådgivning” sikrer du dig bl.a. at;
 • Vi sikrer handelsvilkårene i købsaftalen.
 • Vi giver dig kompetent køberrådgivning.
 • Vi gennemgår de fremsendte dokumenter til købsaftalen.
 • Vi laver en rådgivningsskrivelse til dig som køber.
 • Vi tager os af korrespondancen med bank og mægler.
 • Vi udarbejder en godkendelsesskrivelse til sælgers repræsentant om evt. forbehold.
 • Vi sikrer, at handlen bliver godkendt, og forbehold bliver opfyldt.
 • Vi gennemgår skødet og refusionsopgørelsen, samt sørger for godkendelse heraf.
 • Vi sikrer, at alt er på plads til din overtagelse af boligen.
 • Vi sørger for, at sagen afsluttes endeligt.

Er du usikker på, om denne løsning er den rigtige for dig?
Udfyld formularen HER og få en gratis snak med en rådgiver, inden du beslutter dig.

  DKK 6.495,-
  inkl. moms – ekskl. tinglysningsafgift

  BESTIL NU

  Gennemgang af købsaftale

  Købsaftalen er det vigtigste dokument i en bolighandel, da den udgør kontrakten mellem sælger og køber. Købsaftalen er dog oftest skrevet i et juridisk sprog, som kan være svært at forstå.
  Det er derfor en rigtig god idé at få en boligadvokat til at gennemgå købsaftalen for dig, så du kan træffe de rigtige beslutninger i dit boligkøb.
  NEMADVOKATs boligrådgivere har mange års erfaring med gennemgang af købsaftaler. Vi ved derfor, hvad du skal være særlig opmærksom på ift. købsaftalen og andre dokumenter i bolighandlen, hvorfor vi kan give dig kompetent rådgivning herom. Vi sikrer os, at der ikke er nogle mangler i købsaftalen og hjælper dig samtidig med at løse eventuelle juridiske stridigheder.

  Med NEMADVOKATS “Gennemgang af købsaftale” sikrer du dig bl.a. at;

  • Vi laver en grundig gennemgang af købsaftalen samt sikre handelsvilkårene.
  • Vi giver dig kompetent rådgivning ift. de tilsendte dokumenter.
  • Vi gennemgår de fremsendte dokumenter til købsaftalen.
  • Vi laver en rådgivningsskrivelse til dig som køber.
  • Vi udarbejder en godkendelsesskrivelse til sælgers repræsentant om evt. forbehold.
  • Vi sikrer, at handlen bliver godkendt, og forbehold bliver opfyldt.
  • Vi sørger for, at sagen afsluttes endeligt.

  Er du usikker på, om denne løsning er den rigtige for dig?
  Udfyld formularen HER og få en gratis snak med en rådgiver, inden du beslutter dig.

  DKK 4.995,-
  inkl. moms – ekskl. gebyrer

  BESTIL NU

  Tinglysning af skøde

  Ved køb af fast ejendom skal der udarbejdes et skøde, som derefter skal tinglyses, så du bliver den registrerede – og dermed officielle – ejer af boligen.
  En udarbejdelse af et skøde kan ofte være kompliceret, såfremt man ikke har en juridisk baggrund. Derfor er det en god idé at få en boligadvokat til at udarbejde samt tinglyse skødet for en. På den måde sikrer du dig, at skødet udarbejdes og tinglyses korrekt og er i overensstemmelse med reglerne.
  Hos NEMADVOKAT har vi mange års erfaring med skødeskrivning samt tinglysning heraf, hvorfor vi kan sikre dig et gnidningsfrit forløb. Dertil rådgiver vi dig gennem hele processen, så du ikke er i tvivl om noget.

  Med NEMADVOKATS “Tinglysning af skøde” sikrer du dig bl.a. at;

  • Vi udarbejder skødet.
  • Vi tinglyser skødet.
  • Vi giver dig professionel juridisk rådgivning i øjenhøjde.
  • Vi afslutter sagen.

  Er du usikker på, om denne løsning er den rigtige for dig?
  Udfyld formularen HER og få en gratis snak med en rådgiver, inden du beslutter dig.

  DKK 2.295,-
  inkl. moms – ekskl. tinglysningsafgift

  BESTIL NU

  Køberrådgivning pris 

  Hos NEMADVOKAT tilbyder vi kompetent og professionel køberrådgivning til 6.495 kr. inkl. moms og ekskl. tinglysningsafgift til staten i forbindelse med tinglysning af skødet.

  Vores fokus er på vores kunder, og derfor vægter vi tillid og gennemsigtighed højt. Vi vil gøre vores for, at der ikke opstår uventede udgifter for kunderne. Derfor tilbyder vi faste priser på en lang række ydelser og pakker, så du ved præcis, hvad du skal betale fra start af.

  På grund af vores digitale løsninger, skal du heller ikke bruge hverken tid eller penge på at køre frem og tilbage til møder med din boligadvokat. Vi er nemlig altid til rådighed på telefon, e-mail og chat, både før, under og efter din sag er afsluttet.

   

  Indblik og overblik der giver dig tryghed

  Med NEMADVOKAT som din køberrådgiver får du et gennemskueligt og trygt overblik over din bolighandel

  Via vores digitale platform, NEMBLIK, kan du få indblik i hele processen omkring dit sagsforløb. Platformen kan desuden tilgås nemt og hurtigt døgnet rundt. Du kan blandt andet se, hvilke opgaver din rådgiver er i gang med eller se forskellige sagsdokumenter. 

  Vi kan derfor give dig nem og overskuelig køberrådgivning, når du skal købe bolig. 

  Læs mere om vores digitale platform, NEMBLIK, her.

  Det er essentielt at sikre, at din udvalgte boligadvokat opererer i dit område. NEMADVOKAT er et digitalt advokatkontor og dækker hele landet. Vi kan derfor bistå dig og din sag som boligadvokat uafhængig af geografisk placering. Vi har erfaring med bolighandel i hele landet, både i  København, Århus, Aalborg, Odense, Esbjerg, Roskilde, Køge, Vejle, Randers, Kolding, Frederiksberg, Horsens, Amager, Hillerød, Svendborg, Silkeborg, Næstved, Lyngby og Herning.

   

  Ejendomsmægler er sælgers mand

  Når du skal købe en bolig, skal du være opmærksom på, at ejendomsmægleren er på sælgers side og varetager sælgers interesser. Før i tiden rådgav mange ejendomsmæglere både sælger og køber i købsprocessen. Dog er der i dag strenge regler på området, hvilket betyder, at mægleren ikke må rådgive to forskellige parter i forbindelse med en bolighandel. Det betyder, at ejendomsmægleren vil sikre sig den bedst mulige handel for sælger, hvilket kan være en ulempe for dig som køber. Du kan derfor heller ikke regne med, at ejendomsmægleren informerer dig som køber om alle aspekter af boligen. Derfor er det en rigtig god idé at investere i en boligadvokat, som har interesse i at hjælpe dig og varetage dine personlige interesser. Dermed er du mere ligeværdig med sælger i bolighandlen, eftersom du nu har en professionel rådgiver ved din side. 

   

  Gennemgang af købsaftale

  En købsaftale indeholder typisk mange bilag og diverse dokumenter, hvilket kan virke både uoverskueligt og alt for omfattende for en boligkøber, der ikke har nogen juridisk erfaring. Der er derfor flere ting, man skal være opmærksom på når man køber bolig, herunder bl.a. hvilke servitutter der er tinglyst på boligen – om der er forkøbsret, hjemfaldspligt til kommunen eller yderligere begrænsninger for dig som køber. 

  Her er det også vigtigt at pointere, at det oftest er ejendomsmægleren der udarbejder købsaftalen. Da ejendomsmægleren jo er på sælgers side, er det derfor en rigtig god idé at få en professionel boligadvokat til at lave en grundig gennemgang af købsaftalen. Din køberrådgiver kan eksempelvis opdage urimelige betingelser, som du måske ikke selv havde opdaget eller var klar over. 

  Vi står klar til at gennemgå din købsaftale, så du som køber får det fulde overblik over købsaftalens indhold og vilkår.

  Læs mere om, hvad en købsaftale er, her.

   

  Gennemgang af dokumenter

  NEMADVOKATs køberrådgivere har flere års erfaring med bolighandler og de ved derfor en masse om diverse dokumenter, der hører til en bolighandel. Vores køberrådgivere ved hvilke situationer eller oplysninger, du som køber skal være ekstra opmærksom på. Derudover kan du være sikker på, at NEMADVOKATs køberrådgivere hurtigt vil opdage, hvis der er dokumenter eller oplysninger, der mangler, og som ellers normalt er en del af en ejendomshandel. I dette tilfælde vil vi naturligvis sørge for, at ejendomsmægleren fremsender de manglende oplysninger, så du kan kan få det fulde overblik over din bolighandel. 

   

  Berigtigelse af bolighandlen

  En berigtigelse af en bolighandel betyder, at handlen gennemføres efter de vilkår, der er aftalt i købsaftalen. Dermed bliver køberen officielt den nye ejer af boligen. 

  Vores boligadvokater sørger for at udarbejde skødet og få godkendelse af sælgers repræsentant. Når skødet er underskrevet af alle parter, sørger vi for at tinglyse det. Derudover sørger vi for at udarbejde en refusionsopgørelse, som er det endelige regnskab mellem dig og sælger. 

  Til sidst sørger vi for, at købesummen først bliver udbetalt til sælger, når alt er på plads i din bolighandel. Du sikrer dig dermed en tryg og nem bolighandel med NEMADVOKAT. 

  Du kan læse mere om hvad vi tilbyder i forbindelse med berigtigelse af bolighandel her. 

   

  Har du brug for mere viden?

  Nedenfor gennemgår vi følgende

  Bolighandlens dokumenter

   

   

   

  – God læselyst

   

   

   

  Bolighandlens dokumenter

  I forbindelse med en bolighandel er der mange forskellige dokumenter, som er nødvendige at udarbejde og inddrage. Disse dokumenter er oftest skrevet i et kompliceret juridisk sprog, hvorfor de kan være svære at gennemskue for folk, der ikke har en juridisk baggrund.

  Nedenfor gennemgår vi de typiske dokumenter i en bolighandel, så du får en nogenlunde idé om, hvilke dokumenter du kommer til at møde i din bolighandel. Vær opmærksom på, at listen ikke er udtømmende, hvorfor der kan være andre dokumenter i din bolighandel, som ikke står nedenfor.

   

  Købsaftalen 

  En købsaftale er selve kontrakten mellem sælger og køber ifm. en bolighandel. Det kan derfor siges at være det vigtigste dokument, der er i en bolighandel.

  I købsaftalen vil alle de forhold, der gør sig gældende ifm. pris af boligen, overtagelse og tidsfrister, være at se. Det er typisk sælgers ejendomsmægler, der udarbejder købsaftalen.

  Med NEMADVOKATs køberrådgivningspakke gennemgår vores boligadvokater købsaftalen for dig. Vi sikrer dermed, at der ikke er forhold i aftalen, som du ikke bør acceptere, hvorfor du får en sikker handel uden problemer.

  Læs mere om købsaftalen, her.

   

  Salgsopstillingen 

  Salgsopstillingen er ofte det første dokument, du får udleveret ved en bolighandel. Dette dokument indeholder mange oplysninger om boligen herunder afgifter, forsikringer, renovationsudgifter, ejendomsskat og ejendomsværdiskat.

  Udover ovenstående indeholder dokumentet også oplysninger om boligens størrelse, hvornår den er bygget, hvornår der eventuelt er foretaget tilbygninger samt om der følger hårde hvidevarer med i handlen og hvis ja, hvilke.

  Vi gennemgår salgsopstillingen for dig og sørger for, at denne stemmer overens med købsaftalen. Derudover gør vi dig opmærksom på eventuelle udgifter eller gebyrer, så du ved præcis hvad det er, du er i gang med at købe.

  Læs mere om salgsopstillingen her.

   

  BBR-meddelelse

  En BBR-meddelelse indeholder oplysninger om en bestemt bolig. Disse oplysninger er registret i BBR (Bygnings- og Boligregistret) hos kommunen og kan f.eks. være oplysninger om grunden, beliggenhed, opførelsesår, tekniske forhold, indretning, anvendelse og størrelse.

  Alle disse oplysninger er offentligt tilgængelige, hvorfor du hurtigt og nemt kan slå oplysninger op om en bestemt bolig, som du måske ønsker at købe. Det er boligejerens ansvar, at oplysninger om boligen er opdaterede i BBR-registret.

  Læs mere om BBR-meddelelsen, her.

   

  Tingbogsattest

  Er det tinglyste servitutter, pantebreve eller lignende ift. en bestemt bolig, vil disse oplysninger fremgå af tingbogsattesten for boligen. Derudover vil dokumentet oplyse, hvem der er den tinglyste ejer på boligen.

  Du bør være særlig opmærksom på, om der er servitutter på en bolig, som du ønsker at købe. De kan nemlig begrænse dig ift. din boligplaner, hvis du f.eks. vil bygge en tilbygning eller ændre tagets farve. Som boligejer er det nemlig din pligt at overholde eventuelle servitutter. Gør du ikke det, kan kommunen kræve, at du f.eks. nedriver den tilbygning, du lige har bygget.

  Med NEMADVOKATs køberrådgivning vil din personlige boligrådgiver gennemgå eventuelle servitutter, der knytter sig til matriklen, og hjælpe dig med at forstå, hvordan disse servitutter potentielt set kan begrænse dine planer med boligen.

  Læs mere om tingbogsattesten, her.

   

  Forbrugsopgørelse

  Når sælger er i gang med at sælge sin bolig, skal vedkommende lave en oversigt over sit forbrug. Dette kaldes for en forbrugsopgørelse.

  Sælger skal lave en forbrugsopgørelse, der viser vedkommendes forbrug af vand, el, varme eller energi.

  Som køber skal du være opmærksom på, at forbrug er individuelt, hvorfor disse forbrugsopgørelser vil variere fra en sælger til en anden.

   

  Ejendomsdatarapport

  En ejendomsdatarapport indeholder oplysninger om bl.a.; eventuelle olietanke, der ikke er afblændede på grunden, eventuelle planer for ændringer i afløbsforhold, om ejendommen er beliggende ud til privat vej eller om der er verserende lejeforhold eller en uafsluttet byggesag.

  Din personlige boligrådgiver vil gennemgå rapporten med dig og gøre dig opmærksom på udgifter, du eventuelt kan stå overfor, såfremt du køber denne bestemte ejendom.

  Læs mere om, hvad ejendomsdatarapporten er, her.

   

  Energimærkningsrapport

  Alle boliger (undtaget boliger under 60m2) skal have et energimærke. Energimærkerapporten fortæller noget om boligens energimæssige stand samt oplyser om, hvordan man kan forbedre boligens energimæssige stand.

  Du har som køber ret til at få lavet energimærkningen på sælgers regning, såfremt vedkommende ikke har fået det gjort. I forbindelse med ejerlejligheder, skal energimærkningen laves på hele ejendommen. Dette gælder, også selvom der kun er tale om én bestemt bolig.

  Som udgangspunkt er energimærket gyldigt i enten 5, 7 eller 10 år.

  Læs mere om, hvad et energimærke er, her.

   

  Tilstandsrapport

  En tilstandsrapport angiver en boligs fejl og mangler ved at give skaden eller manglen en karakter fra K0 til K3. Det er sjældent, at der udarbejdes tilstandsrapporter for lejligheder, da man her bliver nødt til at lave en rapport for hele ejendommen og ikke kun den enkelte bolig. Tilstandsrapporten skal desuden udarbejdes af en byggesagkyndig.

  Din personlige boligrådgiver gennemgår tilstandsrapporten for dig, så du kan få indblik i, hvilke skader eller mangler der er på boligen.

  Læs mere om tilstandsrapporten, her.

   

  Elinstallationsrapport

  Elinstallationsrapporten er, sammen med tilstandsrapporten, en nødvendighed, hvis du vil tegne en ejerskifteforsikring.

  Denne rapport skal udarbejdes af en elinstallatør, som gennemgår boligens elektriske installationer og rapporterer om disse installationer er funktionsdygtige og lovlige.

  Din personlige boligrådgiver vil gennemgå denne rapport, så du kan få et indblik i, hvilke installationer, der anbefales ændret.

  Læs mere om elinstallationsrapporten, her.

   

  Refusionsopgørelse

  Dette dokument er en opgørelse over, hvilke udgifter sælger har betalt forud for overtagelsesdatoen i acontobeløb. Det som sælger har betalt forud, skal køber tilbagebetale til sælger.

  Man bruger refusionsopgørelsen til at sikre, at sælger ikke betaler for køberens forbrug, men kun sit eget.

  Med NEMADVOKATs køberrådgivning vil din personlige boligrådgiver gennemgå refusionsopgørelsen og sikre, at den er udformet korrekt. Din boligrådgiver kan også udarbejde refusionsopgørelsen, hvis dette er nødvendigt.

  Læs mere om refusionsopgørelsen, her.

  Bolighandlens forløb

  Nedenfor har vi lavet en oversigt over, hvilket forløb du skal igennem, efter du har indgået en købsaftale. Det er her NEMADVOKATs boligrådgivere kan hjælpe dig.

  Før vi kan det, skal du altså bare sørge for at få snakket med banken om dine lånemuligheder, have fundet den bolig, som du gerne vil købe samt have indgået forhandling af pris med sælgers mægler.

   

  1. Købsaftalen underskrives ved færdig forhandling

  Efter du har forhandlet med sælgers mægler om pris og vilkår for boligen, skal der udarbejdes en købsaftale, som er kontrakten mellem dig og sælger.

  Det er vigtigt, at du husker at indsætte et advokatforbehold i købsaftalen, efter du har skrevet under. Advokatforbeholdet betyder, at du kan udtræde af handlen uden at skulle gøre brug af din almindelige fortrydelsesret ved boligkøb, hvis du fortryder dit boligkøb af den ene eller anden grund. Benytter du den almindelige fortrydelsesret, skal du nemlig betale sælger en godtgørelse på 1% af købesummen.

  Når du har underskrevet købsaftalen og indsat et advokatforbehold, kan du i selskab med din boligadvokat bagefter gennemgå købsaftalen.

  Købsaftalen er først juridisk gældende, når både køber og sælger har underskrevet den. Derfor er det en god idé at prøve at få sælger til at underskrive købsaftalen hurtigst muligt, så vedkommende ikke pludselig sælger boligen til en anden. Når I begge har skrevet under, skal din boligadvokat til at kigge købsaftalen og andre dokumenter igennem.

   

  2. Juridisk sagsbehandling påbegyndes

  Når købsaftalen er underskrevet af både dig og sælger, vil din boligadvokat kigge alle dokumenter igennem, der relaterer sig til bolighandlen. Samtidig vil din bank sende en vurderingsmand ud for at vurdere ejendommen, så banken herefter kan give tilsagn om finansiering og dermed godkende handlen.

  Din boligrådgiver vil gennemgå alle dokumenter og gøre dig opmærksom på relevante forhold, før vedkommende endeligt godkender handlen. Disse forhold kan ofte være svære at se, hvis ikke man har en juridisk baggrund.

  Derefter vil din boligrådgiver udarbejde en godkendelsesskrivelse til sælgers mægler. Heri angives det, hvilke vilkår der skal være opfyldt, før handlen kan godkendes af din advokat. Også tinglyste servitutter vil blive gennemgået af din boligrådgiver.

  Du kan med dit advokatforbehold trygt udtræde af handlen i tilfælde af, at der er vilkår, som ikke kan opfyldes eller som din boligrådgiver finder problematiske, og du af den grund ønsker at udtræde af handlen. Hos NEMADVOKAT tilbyder vi vores kendte garanti “ingen handel – ingen regning”, hvorfor du ikke skal betale vores salær, hvis din handel af den ene eller anden grund ikke skulle blive til noget alligevel.