Ejeraftale - Få en ejeraftale hvis I er 2 eller flere om et ApS!

Ejeraftale

Jeres interne spilleregler i selskabet

70 20 41 61
Vi sidder klar ved telefonen

9.00-21.00
Vores åbningstid i dag

9.00-21.00
Vores åbningstid alle hverdage

Hvad sker der, hvis I en dag bliver uvenner?

Når I er to eller flere om at drive en virksomhed, så skal rigtig meget aftales – både arbejdsindsats, hvad man gør ved sygdom, hvem der er direktør, hvordan løn og udbytte fastsættes og mange mange andre ting.

Faktisk kan det siges meget simpelt: aftal skilsmissen mens I er gode venner!

Forhåbentlig skal I aldrig bruge den aftale til noget, men som advokater ser vi desværre alt for ofte, hvad konsekvensen er, hvis I ikke har sådan en aftale imellem jer.

Uden en aftale – og hvis problemer opstår – så kan regningerne til advokater let blive høje, skænderiet endnu værre end nødvendigt og situationen nærmest umulig at løse.

En ejeraftale dækker jer ind og hjælper jer videre i situationen – enten sammen eller hver for sig.

Du har os med på sidelinjen hele vejen og kan altid
ringe eller skrive, når du har brug for svar!

Kr. 4.995,-
ekskl. moms og gebyrer

Ejeraftale

NEMADVOKAT anbefaler i alle tilfælde, hvor et selskab har mere end én ejer, at der foretages en vurdering af behovet for udarbejdelse af en ejeraftale. Det kan i mange tilfælde vise sig at blive dyrt sparede penge at undlade at bruge ressourcer på sådanne overvejelser.

Essensen af en ejeraftale

En ejeraftale regulerer det interne forhold mellem kapitalejerne i f.eks. et anpartsselskab. En ejeraftale er ikke en erstatning for selskabets vedtægter, men skal i ejerkredsen ses som et tillæg, hvori kapitalejerne sammensætter et fælles sæt spilleregler. Alene diskussionen om de emner der optræder i en ejeraftale er sund for kommende og eksisterende partnere, idet der herved er mulighed for at opdage de faldgrupper, der altid vil være ved et samarbejde og som oftest overses eller ignorere, når der er fremgang og vækst.

Er en ejeraftale ikke dyr?

En ejeraftale er i mange tilfælde en standardiseret størrelse, idet de forhold, der ønskes reguleret, ofte er de samme fra selskab til selskab. I NEMADVOKAT bruger vi tiden fornuftigt og deler gerne vores standarddokumenter med dig.

Vi fokuserer på at gennemgå de konkrete forhold, der er vigtige i jeres situation og kan derfor næsten altid løse opgaven til en fast pris (og kan vi ikke det, så tager vi en dialog med dig om det).


Kr. 4.995,-
ekskl. moms og gebyrer