Ejeraftale

Ejeraftale – Når man er flere ejere

Har du tænkt over de risici, du løber, ved ikke at have en ejeraftale? Hvordan er du og dit selskab stillet, hvis der opstår uenighed mellem ejerne, eller hvis en partner trækker sig?

Uden en ejeraftale risikerer du, at en tidligere partner stjæler kunder, bliver en konkurrent, afslører fortrolige oplysninger, eller udnytter selskabets immaterielle rettigheder.

NEMADVOKAT hjælper jer med at udforme en grundig og fornuftig ejeraftale, der tager højde for lige netop jeres problemstillinger. Skab et trygt og sikkert samarbejde i dag.

Ejeraftale

Lad en advokat sikre dig og dit selskab

Vores advokater har flere års erfaring med ejeraftaler, hvorfor I er sikret kompetent rådgivning. Dertil sikres I, at alle ejere sættes ind i aftalens vilkår. I får:

✔️ Rådgivning fra erfaren advokat
✔️ Udarbejdelse af ejeraftale
✔️ Gennemgang af indholdet

 

Hvad er en ejeraftale?

En ejeraftale regulerer det interne forhold mellem kapitalejerne i et anpartsselskab, iværksætterselskab eller aktieselskab. Aftalen erstatter ikke…

 

Få udarbejdet din ejeraftale i dag
DKK 4.995
Bestil online nu

ekskl. moms

 

Hvorfor er en ejeraftale så vigtig at have?

Kort fortalt regulerer en ejeraftale, hvordan ejerskabet af jeres selskab skal fungere. Vigtigst af alt regulerer den, hvad der skal ske, hvis der opstår konflikt og uenighed blandt kapitalejerne. Dermed har I et sæt spilleregler, I hver især er indforståede med.

I bund og grund er en ejeraftale fundamentet til et trygt og godt samarbejde. Det er en slags ’forsikring’ mod kaos, hvis der eksempelvis skulle opstå konflikter, dødsfald, ophør af selskabet eller en medejer beslutter sig for at ende samarbejdet.

Sagt på en anden måde: Få aftalt skilsmissen – mens I er gode venner. Dermed sikrer I jer selv og hinanden de bedste forhold i tilfælde af uoverensstemmelser eller lignende. En sådan aftale er også kendt som en anpartshaveroverenskomst og aktionæroverenskomst.

 

Men hvad kan man så indgå aftaler om?

Jeres ejeraftale skal skræddersys til netop jeres behov og ønsker. I kan eksempelvis indgå aftaler om

 

Hvad koster en ejeraftale?

Vi gennemgår forholdene, der er vigtige i jeres situation. Derefter udformes ejeraftalen, der afspejler jeres unikke behov. Vi sikrer, at alle parter er indforståede med indholdet.

Vores pris for ejeraftale ligger på 4.995 kr. Hertil medfølger 2 timers rådgivning, som er med i prisen. 2 timers rådgivning dækker som oftest de flestes behov.

Bestil jeres ejeraftale her, eller kontakt os på tlf. 70 20 41 61 for yderligere spørgsmål. Vi tilbyder altid en uforpligtende samtale om jeres behov, inden vi tager de næste skridt.

 

Få udarbejdet din ejeraftale i dag
DKK 4.995
Bestil online nu

ekskl. moms