Hvad kan vi hjælpe med?

Familie og arv – Main

Testamente


Med et testamente får du selv indflydelse på, hvordan din arv skal fordeles blandt arvingerne.

Vi sikrer en korrekt oprettelse af testamente, så din arv ender hos de rette arvinger. Det er vigtigt at tage stilling, da vi alt for ofte ser, at afdødes arv ender hos andre end dem, den er tiltænkt.

DKK 5.000,-

Læs mere

Familie og arv – Main

Ægtepagt


Med en ægtepagt sikrer I jeres rettighederne til hele eller dele af jeres formue i tilfælde af skilsmisse.

Vi sikrer en optimal oprettelse af ægtepagt om særeje, som tager udgangspunkt i jeres konkrete situation. Dermed kan I sikre jer selv økonomisk. I får en komplet løsning med rådgivning, udarbejdelse og tinglysning.

DKK 5.000,-

Læs mere

Familie og arv – Main

Samejeoverenskomst


En samejeoverenskomst (også kaldet samejekontrakt) gør det trygt og sikkert at købe bolig som kærester, søskende, venner eller anden familie.

Vi sikrer jer en korrekt oprettelse af samejeoverenskomst, der tager udgangspunkt i jeres konkrete situation. I får klarhed over, hvordan I hver især kan råde over den fælles bolig, så I undgår juridiske og økonomiske problemer.

DKK 5.000,-

Læs mere

Familie og arv – Main

Gældsbrev


Med et anfordringsfrit gældsbrev sikrer du både långiver og låntager og mindsker samtidig risikoen for splid i familien.

Vi sikrer en korrekt oprettelse af gældsbrev, som tager udgangspunkt i lige netop dine behov. Du sikrer retmæssig dokumentation overfor SKAT og øvrige parter (f.eks. familiemedlemmer), så der ikke opstår tvivl, om lånet er en gave.

DKK 2.500,-

Læs mere

Familie og arv – Main

Gavebrev


Med et gavebrev kan du bestemme vilkårene for modtagelse af gaven og samtidig sikre dokumentation overfor SKAT og øvrige parter. 

Vi sikrer en optimal oprettelse af gavebrev, der tager udgangspunkt i din konkrete situation. Dermed har du dokumentation for, at gaven rent faktisk er en gave. Du får en komplet løsning med rådgivning om gaveafgift samt udarbejdelse af gavebrevet.

DKK 2.500,-

Læs mere

Familie og arv – Main

Fremtidsfuldmagt


Med en fremtidsfuldmagt kan du sikre, hvem der skal træffe beslutninger om dine personlige og økonomiske forhold. 

Vi sikrer en optimal oprettelse af fremtidsfuldmagt, som tager udgangspunkt i din konkrete situation. Dermed kan du sikre dig selv i fremtiden. Du får en komplet løsning med rådgivning, udarbejdelse samt tinglysning.

DKK 3.500,-

Læs mere

Familie og arv – Main

Mortifikation


Vi sørger for mortifikation af ejerpantebrev, og enten aflyser eller omdanner det til et afgiftspantebrev.

Hvis du har mistet eller ødelagt dit ejerpantebrev i papirform, kan det være nødvendigt at mortificere det, så du kan sælge dit hus eller optage lån i ejendommen. Vi hjælper dig igennem hele processen.

DKK 6.250,-

Læs mere


 


Hvorfor vælge os?

 

Familie og arv – Main

Få din egen personlige rådgiver

Du tildeles din egen personlige rådgiver, som er specialiseret i familie- og arveret. Din rådgiver er 100 % engageret i lige netop din sag, hvorfor du sikres kompetent og personlig rådgivning.

Familie og arv – Main

Du er dækket af vores advokatforsikring

Du er sikret under vores advokatansvarsforsikring. Det betyder, at du altid vil være sikret rent økonomisk i forhold til dine sagsdokumenter ved brug af os.

Familie og arv – Main

Medlem af Advokatsamfundet.

 

Familie og arv – Main

Altid fast pris blandt de laveste i branchen

På grund af vores digitale processer, kan vi holde priserne i bund uden at gå på kompromis med kvaliteten. Dertil kører vi altid med faste priser, så du ved, hvad du betaler for på forhånd.

 

Familie og arv – Main

Vi er med dig igennem hele processen

Din rådgiver klarer alt det praktiske, så du ikke skal bekymre dig om noget og i stedet kan fokusere på andre vigtige ting i dit liv. Har du spørgsmål til, hvad du skal gøre for at komme videre efter oprettelsen af dokumentet, er vi også behjælpelige der.

Familie og arv – Main

Gennemsigtig sagsgang der giver dig overblik 24/7

Med NEMBLIK, vores digitale platform, får du overblik over din sag døgnet rundt. Du kan blandt andet se, hvor langt din rådgiver er i processen samt tilgå alle dokumenter, der hører til din sag.

Læs mere om NEMBLIK.

 

 

Familie og arv – Main

Spar op til 50% hvis du har brugt os som boligadvokat

Har du brugt os som din boligadvokat tidligere, kan du spare helt op til 50 % på vores produkter inden for familie- og arveret.

 

Familie og arv – Main

Mulighed for videomøde på Teams

Som noget unikt tilbyder vi, såfremt du ønsker det, at du får et videomøde over TEAMS med din rådgiver frem for via telefon, når du skal oprette et af vores produkter.

Familie og arv – Main

Fremragende anmeldelser
på TrustPilot

 

Familie og arv – Main

Få en uforpligtende indledende samtale

Vi tilbyder en uforpligtende indledende samtale om dine ønsker, så du får en komplet forståelse af din sag og dens proces.

Kontakt os
Vi sidder klar til at hjælpe dig

 

Familieret og arveret

Troværdighed
Tryghed
gennemsigtighed

Familieret

Familieret handler om de regler, som regulerer forholdet mellem ægtefæller, mellem registrerede partnere samt mellem forældre og børn. Familieretten beskæftiger sig dermed med sager, der relaterer sig til vores familiære forhold. Det er f.eks. forhold som skilsmisser, ægtepagter, gavebreve, testamenter, samejeoverenskomster m.m.

Det kan være en rigtig god idé at alliere sig med en advokat, som kan rådgive en i disse ofte svære situationer og håndtere de juridiske forhold i sagen. Sager ift. skilsmisser, testamenter osv. indebærer ofte en del følelser, som kan gøre det svært at holde fokus på de juridiske forhold, som skal ordnes. En advokat kan holde hovedet koldt i disse situationer og hjælpe dig med det praktiske, så du undgår stridigheder i familien.

 

Arveret

Arveret handler om, hvem der skal arve efter en afdød. Såfremt du ikke har udarbejdet et testamente, er det Arveloven, der bestemmer, hvem der skal arve efter dig. Hvis du har udarbejdet et testamente, vil du dermed langt bedre selv kunne bestemme, hvem der skal arve hvad efter dig.

Børn og ægtefæller er tvangsarvinger, hvilket vil sige, at en del af din arv tilfalder tvangsarvingerne. Det betyder samtidig, at din kæreste (ugift samlevende) ikke arver noget fra dig, medmindre du har indskrevet det i dit testamente. Det samme gør sig gældende med fællesbørn og særbørn, der ikke arver efter deres stedforældre ifølge arveloven.

Det kan derfor være en rigtig god idé at få hjælp fra en advokat ifm. fordelingen af din arv. En advokat kan hjælpe dig med at udarbejde et juridisk korrekt testamente, så du selv kan få indflydelse på, hvordan din arv skal fordeles.

 

NEMADVOKAT er den digitale frontløber

Uanset om du har brug for hjælp til skilsmisse, ægtepagt, testamente eller gavebrev m.m., så er NEMADVOKAT klar til at hjælpe dig. Vores rådgivere har flere års erfaring med familie- og arveret og ved derfor, hvad du skal være opmærksom på.

Vi sikrer, at dine dokumenter er udarbejdet korrekt og i overensstemmelse med loven. Samtidig giver vi dig professionel rådgivning ifm. din sag, så du aldrig er i tvivl om processen. Du kan desuden følge din sag døgnet rundt via vores digitale platform NEMBLIK og se, hvor langt din advokat er med de forskellige opgaver.

Vi ved, at alle sager ikke er ens – og især ikke i forbindelse med familiære forhold. Din advokat er derfor med dig hele vejen, så du ikke skal bekymre dig om de praktiske juridiske gøremål i sådanne situationer.