Forældrekøb

Et forældrekøb er, når du som forælder køber en bolig med formålet om at leje den ud til dit barn. Udover at du sikrer dit barn et sted at bo og gode vilkår fra start af, er der en række skattemæssige fordele at hente ved investeringen.

Mange unge mennesker drømmer om at finde en bolig op mod studiestart. Men det kan være både svært og dyrt for unge mennesker at komme ind på boligmarkedet.

Hos NEMADVOKAT har vi stor erfaring med forældrekøb, og vores boligadvokater står klar til at rådgive om boligkøbet. Vi sikrer dig en effektiv og kompetent rådgivning – så du og dit barn får de bedste vilkår for en god handel.

 

Forældrekøb – trin for trin

  • Vi sikrer handelsvilkårene, og gennemgår dokumenterne til købsaftalen
  • Vi varetager kommunikation mellem handlens parter
  • Vi giver grundig rådgivning omkring handlens forhold
  • Vi sikre jeres interesser igennem hele forløbet
  • Vi sikrer, at forældrekøb er tilladt i foreningen
  • Vi udarbejder skøde og evt. debitorskifte
  • Vi sikrer, at alt er på plads til din overtagelse af boligen
  • Vi er med dig fra start til slut

 

Lad NEMADVOKAT hjælpe dig

Vi har stor ekspertise og erfaring med forældrekøb, hvorfor du er i sikre hænder hos os. Vi har samlet alt, du skal bruge i Køberpakken. Vi sikrer handelsvilkårene, og gennemgår de fremsendte dokumenter til købsaftalen. Derudover laver vi en rådgivningsskrivelse til dig som køber, og udarbejder en godkendelsesskrivelse til sælgers repræsentant om evt. forbehold.

Vi sørger for, at handlen bliver godkendt og forbehold opfyldt, samtidig med at vi udarbejder skødet og eventuelt debitorskifte. Vi udarbejder refusionsopgørelsen, og sørger for godkendelsen heraf. Endeligt frigiver vi købesummen, når der forelægger anmærkningsfrit skøde, og afslutter handlen.

Vores primære opgave er at sikre, at alt er på plads til din overtagelse af boligen. Har du nogle spørgsmål eller opdaget fejl og mangler, er du altid velkommen til at kontakte din rådgiver.

Priser starter fra 2.295 DKK.

Er du usikker på, hvilken løsning der passer dig, kan du trygt kontakte os alligevel, vi tilbyder en gratis snak om dine ønsker og behov i forbindelse med netop din bolighandel, og først når vi er enige om den løsning, du ønsker, indgår vi en aftale i fællesskab. Du kan læse mere om vores løsninger HER.

 

Forældrekøb og lejekontrakt

Vær opmærksom på at flere og flere kommuner stiller større krav til lejekontraktens indhold & form. Derfor kan du med fordel lade NEMADVOKAT udarbejde lejekontrakten og derved sikre jer bedst muligt ift. blandt andet boligsikring. Ligeledes stilles der ofte krav fra de fleste ejerforeninger om udlevering af lejekontrakt inden lejemålet påbegyndes.

Indhent tilbud
Fra 5.995 DKK
Bestil online nu

inkl. moms og ekskl. gebyrer.