fbpx

Skilsmisseskøde

Et skilsmisseskøde anvendes ved overdragelse af fast ejendom ved skilsmisse
Hvis du og din ægtefælle ejer en bolig sammen, og I står over for en skilsmisse, skal I bruge et skilsmisseskøde, såfremt én af jer skal overtage jeres fælles bolig.

Vi sørger både for udarbejdelse af skilsmisseskøde og tinglysning af skøde. Vi tager gerne dialogen med jer enkeltvis, og får afklaret alt hurtigst muligt, så I kan komme videre.

Vores advokater varetager samtidig al korrespondance med de relevante parter såsom banker og Tinglysningsretten. I kan derfor overlade alt ansvaret til NEMADVOKAT.

Skilsmisseskøde

Lad en professionel sørge for dit skilsmisseskøde
2.295 DKK
Bestil online nu

inkl. moms

Hvad skal vi bruge fra dig?

For at udarbejde et nyt skøde skal vi bruge:

  • En kopi af jeres separationsbevillingen eller skilsmissebevillingen
  • Information om ejendommens adresse
  • Information om overtagelsesdato
  • Information om købesummen/gældsovertagelse

Bemærk: Det er vigtigt, at vi modtager jeres skilsmissebevilling, idet den skal indsendes til retten. Derved sparer I penge, da I fritages for den almindelige tinglysningsafgift på 0,6% af enten købesummen eller den seneste offentlige ejendomsvurdering.

 

Skilsmisseskøde pris

Hvad koster et skilsmisseskøde? Hos NEMADVOKAT får du både udarbejdelse af skilsmisseskøde og tinglysning af skilsmisseskøde til 2.295 kr. inkl. moms.

Derudover tilbyder vi altid en gratis og uforpligtende samtale med vores advokater, hvor du kan få styr på de spørgsmål, du måtte have, inden du påbegynder en sag.

 

 

Tinglysning af skilsmisseskøde

Skilsmisseskøder skal tinglyses på ejendommen, førend de er juridisk gældende. Det tager vi os naturligvis også af. Dette udløser en tinglysningsafgift til staten.

Tinglysningsafgiften består af en fast og variabel afgift. Hvis vi har jeres skilsmissebevilling eller seperationsbevilling, skal I kun betale den faste afgift, der beløber sig i 1.750 kr.

Bemærk, at denne tinglysningsafgift er obligatorisk, og går udelukkende til staten.

Læs mere om tinglysning her.

 

Sådan sparer du tusindvis af kroner på dit skilsmisseskøde

Ved tinglysning af fast ejendom skal du betale en fast afgift på 1.750 kr. og en variabel afgift på 0,6% af købesummen. Men vidste du, at du kan slippe for den variable afgift? [split]

Den variable afgift kan løbe op i mange tusinde kroner. Den kan du slippe for, hvis du og din ægtefælle har haft formuefællesskab, og I kan vedlægge en skilsmissebevilling eller seperationsbevilling i forbindelse med tinglysningen.

Hvis I lever op til betingelserne, skal I kun betale den faste afgift på 1.750 kr. til staten.

Det kan derfor være fordelagtigt at ansøge Familieretshuset om enten skilsmisse eller separation – inden vi laver et skilsmisseskøde. Dette kan I gøre lige her.

Lad en professionel sørge for dit skilsmisseskøde
2.295 DKK
Bestil online nu

inkl. moms