Selskabsomdannelse

Selskabsomdannelse

NEMADVOKAT kan på meget kort tid omdanne eksisterende virksomheder, hvis der er brug for nye rammer. Et ApS kan blive til et A/S eller omvendt, og en enkeltmandsvirksomhed kan blive til et ApS. Vi har udvalgt et muligt scenarie nedenfor, men kontakt os endelig for en uforpligtende vurdering af din situation.

Fra enkeltmandsvirksomhed til ApS

Det går ofte stærkt, når man først vælger at starte som selvstændig. Man vælger ofte at fokusere på det vigtige; varerne og kunderne. Dette er med god fornuft, da begge elementer skal drive virksomheden frem og sikre vækst.

Med en enkeltmandsvirksomhed er man således hurtigt i gang, men det hurtige spring fremad kan have uforudsete konsekvenser. Som ejer af en enkeltmandsvirksomhed hæfter du ubegrænset med hele din private formue, og skattemæssigt er det ofte vanskeligere at optimere sammenlignet med blandt andet anpartsselskaber.

Det kan derfor være fornuftigt at få risikoen spredt, så din private økonomi ikke på samme måde er udsat. Én måde hvormed du opnår denne sikring, er ved at lade din eksisterende virksomhed omdanne til anpartsselskab. Prisen for en omdannelse fra enkeltmandsvirksomhed kan afvige en smule, afhængig af den tid der medgår i forbindelse med den konkrete sag.

Prisen udgør oftest mellem 3.500 – 5.000 ekskl. moms.
Hertil kommer udgifter til en vurderingsberetning fra en uvildig revisor.

Selskabsomdannelse

Vurderingsberetning

Udgiften til revisor afhænger af omfanget på den vurdering, der skal foretages.
Anvendes en revisor fra vores netværk, vil prisen altid være fast og aftalt på forhånd.

Ønsker du mere information herom, så ring til os på telefon 70 20 41 61.

Bestil selskabsomdannelse her
DKK 3.995
Start sag

ekskl. moms og gebyrer