Selskabsomdannelse

Vil du ændre enkeltmandsvirksomhed til ApS? Så læs med her.
Vi kan på ganske kort tid omdanne din virksomhed, hvis du har brug for nye rammer. Et ApS kan blive til et A/S eller omvendt, og en enkeltmandsvirksomhed kan blive til et ApS.

Vi har udvalgt et muligt scenarie nedenfor vedrørende enkeltmandsvirksomhed til ApS, men kontakt os endelig, såfremt du ønsker en anden form for omdannelse.

Selskabsomdannelse

Få hjælp til din selskabsomdannelse i dag
DKK 4.495
Start sag

ekskl. moms og gebyrer

Omdannelse fra enkeltmandsvirksomhed til ApS

Det går ofte stærkt, når man først vælger at starte som selvstændig. Man vælger ofte at fokusere på det vigtige; varerne og kunderne. Dette er med god fornuft, da begge elementer skal drive virksomheden frem og sikre vækst.

Med en enkeltmandsvirksomhed er man således hurtigt i gang, men det hurtige spring fremad kan have uforudsete konsekvenser. Som ejer af en enkeltmandsvirksomhed hæfter du ubegrænset med hele din private formue, og skattemæssigt er det ofte vanskeligere at optimere sammenlignet med blandt andet anpartsselskaber.

Det kan derfor være fornuftigt at få risikoen spredt, så din private økonomi ikke på samme måde er udsat. Én måde hvormed du opnår denne sikring, er ved at lade din eksisterende virksomhed omdanne til anpartsselskab.

 

Hvad koster en selskabsomdannelse?

Prisen for en omdannelse fra enkeltmandsvirksomhed til ApS kan afvige en smule afhængig af den tid, der medgår i forbindelse med den konkrete sag.

Prisen udgør oftest mellem 4.495 – 7.000 kr. ekskl. moms. Hertil kommer udgifter til en vurderingsberetning fra en uvildig revisor.

 

Vurderingsberetning

Udgiften til revisor afhænger af omfanget på den vurdering, der skal foretages.
Anvendes en revisor fra vores netværk, vil prisen altid være fast og aftalt på forhånd.

Ønsker du mere information herom, så ring til os på telefon 70 20 41 61.

 

Få hjælp til din selskabsomdannelse i dag
DKK 4.495
Start sag

ekskl. moms og gebyrer

 

Lad NEMADVOKAT hjælpe dig

Vores advokater står klar til at tage hånd om din selskabsomdannelse. Vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende samtale om din situation, inden en eventuel sag påbegyndes.

Kontakt os i dag på tlf. 70 20 41 61. Så finder vi sammen de næste skridt i sagen.