Stiftelse af IVS - NEMADVOKAT

Stiftelse af IVS

Stiftelse af Iværksætterselskab på få timer

70 20 41 61
Vi sidder klar ved telefonen

9.00-21.00
Vores åbningstid i dag

9.00-21.00
Vores åbningstid alle hverdage

Få dit nye selskab og CVR-nummer på ganske få timer!
I de fleste tilfælde kan vi levere dit nye selskab på ganske få timer.
Erhvervsstyrelsen har åbnet for at hele stiftelsen kan klares digitalt af NEMADVOKAT og vi kan derfor hjælpe dig i gang med nyt selskab på ganske få timer – inden for normal kontortid.

Du kommer nemt og hurtigt i gang med dit nye Iværksætterselskab med hjælp fra NEMADVOKAT. Vi hjælper dig hele vejen i processen med dit nye IVS.

Når du vil stifte et iværksætterselskab, opstiller Erhvervsstyrelsen en stribe krav til dig og de dokumenter, du skal leverer. Her kan vi hjælpe dig til en hurtig og nem stiftelse!

 

Et IVS er for dig eller jer, der har fået en god ide og ikke ønsker at indskyde de 50.000,00 kr. til stiftelse af et ApS, men bare gerne vil i gang med at drive virksomhed.

Du har os med på sidelinjen hele vejen og kan altid
ringe eller skrive, når du har brug for svar!

Kr. 1.295,-
ekskl. moms og gebyrer

Det at starte et IVS er et nyt, stort og spændende skridt, men ofte opstår der spørgsmål, når selskabet skal stiftes. NEMADVOKAT er online selskabsadvokater og kan hjælpe dig til en nem og hurtig stiftelse af et IVS.

Registrering af IVS

Et IVS skal registreres hos Erhvervsstyrelsen, før selskabet kan drive virksomhed i Danmark. Processen omkring registreringen hos Erhvervsstyrelsen kaldes selskabets stiftelse og Selskabsloven indeholder flere krav, som skal opfyldes ved stiftelse af IVS.

Der skal bl.a. udarbejdes og indsendes et stiftelsesdokument og et sæt vedtægter til Erhvervsstyrelsen. Hos NEMADVOKAT sikrer vi, at disse dokumenter bliver udarbejdet korrekt og registreret digitalt hos Erhvervsstyrelsen.

 

OBS! Behandlingstiden hos Erhvervsstyrelsen er typisk kun ganske få timer, men enkelte gange tager de selskaber ud til manuel behandling, og leveringstiden kan derfor være fra et par dage til et par uger i værste fald.


Kr. 1.295,-
ekskl. moms og gebyrer

Det skal vi bruge for at stifte dit IVS

For at kunne udarbejde de relevante dokumenter til brug for stiftelsen af dit nye selskab skal vi bruge følgende:

  • ID på dig som stifter af selskabet i form af kopi af pas/kørekort samt sygesikring
  • Din underskrift på selskabets stiftelsesdokument
  • Dokumentation for selskabskapitalen

Det hele klares digitalt via e-mail og digital signatur.

Stift selskab hurtigt

Senere omdannelse til ApS

Selvom et IVS / Iværksætterselskab har mange fordele, så kan der også være gode grunde til at omforme det til et ApS. Der er blandt andet regnskabsmæssige fordele og mange opfatter et ApS som mere seriøst (fx leverandører, kunder og andre samarbejdspartnere).

Hvis du allerede fra start har en kapital på 50.000,- kan du stifte et ApS fra start af eller hvis du har værdier kan du lave en værdistiftelse af ApS.

Ønsker du senere at omdanne et IVS til Anpartsselskab?
For at selskabet kan omdannes til et ApS kræver det først og fremmest en generalforsamling, hvor det med stemmeflertal kan besluttes, at selskabet lader sig omregistrere til et ApS. På dette beslutningstidspunkt skal selskabets kapitalgrundlag minimum udgøre kr. 50.000,00.

Det er betingelse for omregistrering, at der udarbejdet en revisorerklæring om, at kapitalen er til stede i selskabet.
Herefter foretages en vedtægtsændring, hvori det fremgår, at selskabet omdannes til et ApS samt, at kapitalen ændres fra f.eks. kr. 1 til kr. 50.000

Herefter gennemføres en almindelig anmeldelse hos Erhvervsstyrelsen.

NEMADVOKAT kan være behjælpelig med omdannelse af dit IVS for kr. 2.995,00 ekskl. moms og gebyr til staten.
Dette forudsat, at der er indhentet en vurderingsberetning hos en revisor – enten kan din egen revisor hjælpe med dette eller vi kan henvise dig til en revisor med de rette kompetencer.

Kontakt os for mere information om en omdannelse af IVS til ApS