Boligadvokat Hillerød

NEMADVOKAT er din lokale boligadvokat i Hillerød. Vores kompetente boligrådgivere er klar til at hjælpe dig sikkert igennem dit boligkøb. Vi har solid erfaring med køb og salg af boliger, og vi ved, hvad du skal være opmærksom på, før du skriver under på købsaftalen.

Når du vælger os som boligadvokat i Hillerød, får du din egen rådgiver. Du kan få hjælp til alt fra tinglysning af skøde og gennemgang af købsaftale til dialog med mægler og bank og rådgivning gennem hele købsprocessen.

Du vælger selv, hvor meget du ønsker at inddrage din boligrådgiver. Vi tilbyder forskellige pakkeløsninger til favorable priser. Det betyder, at du kender de samlede omkostninger på forhånd. Der dukker ingen uventede regninger op efterfølgende.

 

Hvad koster en boligadvokat i Hillerød?

En boligadvokat i Hillerød koster typisk mellem 5.000-10.000 kr. Den konkrete pris for en boligadvokat i Hillerød afhænger dog af, hvem du vælger. Herudover har de ydelser, du har brug for, en indflydelse på prisniveauet.

Vi anbefaler, at du vælger en boligadvokat, som tilbyder pakkeløsninger. Når du vælger en pakkeløsning, kender du til den samlede pris på forhånd. Det betyder, at der ikke dukker uforudsete udgifter op på den samlede regning.

Hvis du vælger en boligadvokat i Hillerød, som fakturerer på timebasis, kan du hurtigt ende med, at regningen løber løbsk. Det gør sig særligt gældende, hvis du ikke har aftalt en fast pris på forhånd. Vil du undgå ubehagelige overraskelser, bør du vælge en boligadvokat, som tilbyder pakkeløsninger.

Vores priser befinder sig på et niveau, der er svært at matche. Vi har digitaliseret vores interne processer, så al kommunikation foregår online via vores egen platform, NEMBLIK. Her kan du til enhver tid tilgå din sag og de relaterede dokumenter.

 

Vi tilbyder følgende pakkeløsninger:

Køberrådgivning: 6.000 kr.

Med denne pakke får du køberrådgivning gennem hele dit boligkøb. Du får tilknyttet din egen boligrådgiver, som varetager al korrespondance med mægler og bank. Vi gennemgår købsaftalen for dig, så du er sikker på, at den indeholder de korrekte oplysninger.

Hvis der er vilkår og betingelser, som du ikke bør accepterer, gør vi dig opmærksom på det. Vi kan hjælpe dig med at forhandle med sælger, så du ender med at skrive under på en købsaftale med optimale vilkår.

Når der foreligger en underskrevet købsaftale uden forbehold, kan vi hjælpe med at udarbejde skødet. Hvis sælgers ejendomsmægler står for at udarbejde skødet, gennemgår vi det og hjælper med tinglysning.

Endeligt kan købesummen frigives til sælger, hvorefter handlen afsluttes. Når det hele er på plads, overtager du nøglerne til din nye bolig. Du kan nu flytte ind – velvidende om, at du har gjort et fair og fornuftigt boligkøb.

Læs mere om vores køberrådgivning.

 

Gennemgang af købsaftale: 5.000 kr.

Med denne pakke får du hjælp til at gennemgå købsaftalen. Du får din egen boligrådgiver, som gennemgår købsaftalen og de tilhørende dokumenter for dig. Efterfølgende bliver du sat grundigt ind i indhold, vilkår og betingelser.

Hvis der er behov for ændringer, får du besked om det, så de kan blive rettet. Du får et indgående kendskab til dit boligkøb, så du kan skrive under på købsaftalen med ro i maven. Du kan også vælge denne pakke, hvis du allerede har skrevet under på en købsaftale med et advokatforbehold.

Læs mere om gennemgang af købsaftale.

 

Tinglysning af skøde: 2.500 kr.

Med denne pakke får du hjælp til at udarbejde eller gennemgå skødet. Vi sørger for, at alle informationer er udfyldt korrekt, så det kan blive tinglyst nemt, hurtigt og sikkert. Du kan også få hjælp til at frigive købesummen til sælger, hvis du vælger denne pakke.

Læs mere om tinglysning af skøde.

 

Hvorfor vælge os?

Der er god grund til at vælge NEMADVOKAT, når du skal bruge en boligadvokat i Hillerød. Vi arbejder for at øge gennemsigtigheden i advokatbranchen. Når du vælger os som din boligadvokat i Hillerød, får du rådgivning, som er til at forstå.

Vi omsætter den komplekse jura til almindeligt sprog. Din boligrådgiver sørger for at sætte dig grundigt ind i din sag, så du ved, hvad du skriver under på. Vores priser er blandt de laveste i branchen, og det skyldes, at vi har digitaliseret vores interne processer.

Hos NEMADVOKAT er vi frontløbere indenfor den digitale udvikling i advokatbranchen. Vi har blandt andet udviklet vores egen platform, NEMBLIK. Her foregår al kommunikation med din boligrådgiver, og du får dit eget login.

Platformen er naturligvis 100% GDPR-compliant, og du kan tilgå din sag på alle tider af døgnet. Det betyder, at du hele tiden er opdateret på, hvordan din sag skrider frem. Samtidig er du sikker på, at du ikke overser vigtige beskeder eller dokumenter.

Få en tryg og sikker bolighandel Brug en forsikret boligadvokat
Fra DKK 2.500
Læs mere

inkl. moms ekskl. tinglysningsafgift

 

Hvorfor bruge en boligadvokat i Hillerød?

Det er altid en god idé at have en boligadvokat med på råd, når du skal investere i fast ejendom. Hvis du ikke har en fagperson med på sidelinjen, som kan varetage dine interesser, risikerer du at købe en bolig, som ikke er, hvad den gav sig ud for at være.

Du bør være opmærksom på, at ejendomsmægleren er sælgers mand. Du kan derfor ikke altid stole på, at du får det fulde overblik over ejendommen. Derfor bør du alliere dig med en boligadvokat eller -rådgiver, som kan sikre, at du har den fulde indsigt i din sag.

Hos os får du tilknyttet din egen boligrådgiver, som sørger for at hjælpe dig sikkert igennem dit køb. Når du vælger os som boligadvokat i Hillerød, vælger du selv, hvor meget du ønsker at involvere din boligrådgiver.

 

Hvorfor flytte til Hillerød?

Hillerød er en attraktiv kommune med et rigt kulturliv indenfor sport, kunst og musik. Der er noget for enhver smag, og du har rig mulighed for at kombinere kultur, natur, shopping og det gode liv i Hillerød.

Byen er beliggende i hjertet af Nordsjælland, og har Frederiksborg Slot som vartegn. Frederiksborg Slot er blandt de største turistattraktioner i landet og besøges hvert år af tusindvis af turister.

Hillerød har omkring 33.500 indbyggere, og det er den tredjestørste by i sin region – efter København og Helsingør. Byen er et industrielt centrum i området, og den har gode indkøbsfaciliteter i og udenfor gågaden samt i butikscentrene.

I den sydvestlige del af byen befinder Novo Nordisk, Foss og Biogen sig. Herudover markerer ATP og Hillerød Hospital sig som byens mest markante arbejdspladser. Alene på Hillerød Hospital er der 3.500 ansatte, hvilket gør det til Nordsjællands største arbejdsplads.

Hillerød er et godt sted at bo for både børnefamilier, ældre og studerende. Du får det hele indenfor rækkevidde, og der er masser af daginstitutioner, arbejdspladser, foreninger og fritidsaktiviteter i og uden for byen.

 

Handlens dokumenter

Du får udleveret en lang række af forskellige dokumenter, når du skal investere i bolig i Hillerød. Det er vigtigt, at du kender til indholdet af dokumenterne, da de har en afgørende indflydelse på, om du gør en god eller en dårlig handel.

Som udgangspunkt bør du altid få en boligadvokat eller -rådgiver til at gennemgå købsaftalen og de relaterede dokumenter for dig. Dokumenterne er ofte udarbejdet i et juridisk sprog, som kan være vanskeligt at tyde, hvis du ikke har en juridisk baggrund.

Din boligrådgiver kan hjælpe dig med at gennemgå dokumenterne, så du er sikker på, at de ikke er mangelfulde. Din boligrådgiver omsætter indholdet af de forskellige dokumenter til et sprog, som du forstår.

Herunder følger en gennemgang af nogle af de dokumenter, som typisk relaterer sig til et boligkøb. Vær opmærksom på, at listen ikke er fuldendt, da de konkrete dokumenter varierer fra bolighandel til bolighandel.

  • Tingbogsattest: Her kan du se oplysninger omkring rettigheder og begrænsninger for ejendommen – f.eks. tinglyste servitutter og hæftelser.
  • Tilstandsrapport: Her kan du se, hvilken stand boligen er i. Hvis der er fysiske skader, vil de fremgå af tilstandsrapporten.
  • Forureningsattest: Her kan du se, om der er forurening på grunden.
  • Lokalplan: Her kan du se, de regler kommunen har vedtaget for området, som boligen er beliggende i.
  • Oplysninger om grundejerforening: Her kan du se, om der er medlemspligt i en grundejerforening. Du kan samtidig se oplysninger om foreningens budgettet, regnskaber, vedtægter og lignende.
  • BBR-meddelelse: Her kan du se, hvilke oplysninger der er registreret i Bygnings- og Boligregistret.
  • Energimærkning: Her kan du se, hvilken energimæssig stand boligen er i. Du kan samtidig se forslag til energimæssige forbedringer.
  • Matrikelkort: Her kan du se et kort over matriklens areal og skel.
  • Forsikringer: Her kan du se, hvilke forsikringer du skal tegne på ejendommen – eksempelvis brandforsikring.
  • Forbrugsopgørelse: Her kan du se, hvilke udgifter den tidligere ejer har haft til forbrug i forbindelse med ejendommen.

 

Salgsopstillingen

Når du viser interesse for en bolig, vil du få udleveret en salgsopstilling. I salgsopstillingen kan du se en lang række oplysninger omkring boligen og de udgifter, der følger med den. Den indeholder samtidig finansieringsforslag, som banken typisk tager udgangspunkt i, når de skal vurdere, om du har råd til boligen.

Det er derfor vigtigt, at de oplysninger, der fremgår af salgsopstillingen, er korrekte. Hvis de er mangelfulde eller på anden måde misvisende, kan det have indflydelse på, om du kan låne penge i banken – og om du ender med at købe en bolig, som du ikke har råd til.

Din boligrådgiver vil kunne hjælpe dig med at vurdere, om salgsopstillingens oplysninger stemmer overens med virkeligheden. Udover information omkring udgifter til boligen, kan du se billeder, tekniske data samt oplysninger om grundarealet i salgsopstillingen.

Læs mere om salgsopstillingen, her.

 

Købsaftalen

Købsaftalen er det vigtigste dokument i forbindelse med en bolighandel. Det er kontrakten, som du og sælger skriver under på. Det er derfor vigtigt, at du er bekendt med alle de oplysninger, der fremgår af købsaftalen, samt de konsekvenser det har for dig, hvis du køber boligen.

Du bør få en boligadvokat eller -rådgiver til at gennemgå købsaftalen, så du er sikker på, at den ikke er mangelfuld. Herudover vil du få besked om, hvorvidt den indeholder betingelser eller vilkår, som du ikke bør acceptere.

Vær opmærksom på, at købsaftalen ikke er endelig, når du får den udleveret. Det er et udkast, som ejendomsmægleren har udarbejdet. Du kan derfor altid forsøge at forhandle dig til bedre pris, vilkår og betingelser, før du skriver under.

Hos NEMADVOKAT kan vi hjælpe dig med at gennemgå købsaftalen. Vi kan også stå for at forhandle med mægler på dine vegne, hvis du ønsker en reducering i prisen eller ændring af vilkårene. Når vi er med på sidelinjen, kan du skrive under med ro i maven, fordi du ved, at du har indgået en fair og fornuftig handel.

Læs mere om købsaftalen, her.

 

Husk altid at få indskrevet et advokatforbehold i købsaftalen

Du bør altid få indskrevet et advokatforbehold i købsaftalen, før du skriver under. Når der er indskrevet et advokatforbehold i købsaftalen, er din underskrift først bindende, når din advokat har godkendt handlen i sin helhed.

Det betyder, at du frit kan udtræde af handlen, såfremt der er vilkår eller betingelser, som du ikke bør acceptere. Hvis det er tilfældet, kan du få hjælp til at få dem ændret, så der foreligger en købsaftale uden anmærkninger.

Hvis sælger ikke ønsker at imødekomme din ændringer, kan du annullere handlen, uden du skal bruge din almindelige fortrydelsesret. Gør du brug af den almindelige fortrydelsesret ved boligkøb, skal du betale sælger 1% af den samlede købesum i godtgørelse.

Du kan altså spare mange penge, hvis du vil annullere boligkøbet, når du har fået indskrevet et advokatforbehold. Hos NEMADVOKAT kan vi hjælpe dig med at gennemgå købsaftalen, efter du har skrevet under. På den måde er du sikker på, at boligen ikke går til anden side, fordi du først skal have gennemgået købsaftalen.

Læs mere om advokatforbehold, her.

 

Tinglysning af skøde

Når der er styr på købsaftalen, og fortrydelsesfristen er udløbet, skal skødet tinglyses. Tinglysning af skødet er en forudsætning for, at du kan låne penge i banken, hvorfor det er væsentligt, at det bliver gjort så hurtigt som muligt.

Herudover kan tinglysningen ses som en sikringsakt. Når skødet er tinglyst, har sælgers kreditorer ikke længere mulighed for at tage udlæg i ejendommen. Du er nu den officielle ejer, og købesummen kan frigives til sælger.

Vi kan hjælpe dig med at udarbejde og/eller gennemgå skødet, så det bliver tinglyst hurtigt, nemt og effektivt. Efterfølgende kan vi stå for at frigive købesummen til sælger og udarbejde en refusionsopgørelse, så du kan flytte ind i din nye bolig.

Få en tryg og sikker bolighandel Brug en forsikret boligadvokat
Fra DKK 2.500
Læs mere

inkl. moms ekskl. tinglysningsafgift