Boligadvokat til køb af sommerhus

I forbindelse med et køb af sommerhus, er der mange overvejelser, der skal gøres. Beslutningerne kan have stor betydning for dig selv, men også for den endelige salgspris.

Det er ikke kun, når det kommer til helårsboliger, at der er mange beslutninger, der skal tages, og juridiske og praktiske overvejelser, man skal have in mente. Ved køb af sommerhus er der ligeledes mange tanker og beslutninger, man skal gøre sig. Med en boligadvokat ved din side kan disse blive langt nemmere. Samtidigt sikrer du dig selv rent juridisk – både nu og her, men også i det lange løb.

NEMADVOKAT kan hjælpe dig med køberrådgivning og en fuld berigtigelse af handlen. Den samlede pakke, du som køber har brug for:

Bestil køberrådgivning
7.495 DKK
Bestil online nu

inkl. moms og ekskl. gebyrer.

 

Økonomi og husets vedligeholdelsesstand

Der er flere aspekter, der skal tages forbehold for under et køb af sommerhus herunder blandt andet sommerhusets placering. For ligesom med en helårsbolig har placeringen af boligen en betydning i forhold til egne præferencer samt prisen. Dertil kommer størrelsen af boligen og ikke mindst sommerhusets tilstand. Skal det være helt nyrenoveret, eller ønsker du en lavere købspris med mulighed for gør-det-selv projekter? Det er sjældent, at der er råd til det hele. Derfor er prioriteter vigtige at lave, så du som køber ved, hvad du vægter højest.

Selve betalingen kan ske via en blanding af udbetaling, banklån og realkredit, hvor en lovændring nu har gjort det muligt at låne op til 75% af sommerhusets værdi i et realkreditinstitut, hvilket gør det billigere for sommerhuskøbere at låne til sommerhuset.

Der er mange fordele ved at være sommerhusejer, men ikke desto mindre er det vigtigt at sikre, at selve købet af huset gøres så sikkert som muligt, hvor dine interesser bliver beskyttet. Her kan en boligadvokat være til stor hjælp.

 

Advokatforbehold

En af de ting, der gør det fordelagtigt at have en boligadvokat ind over sit sommerhuskøb er i forhold til advokatforbeholdet. Dette forbehold giver køber mulighed for at få en advokat til at gennemgå dokumenterne, selvom købsaftalen er underskrevet. Finder advokaten forhold, der resulterer i, at du ikke ønsker at købe boligen alligevel, kan du med forbeholdet gratis fortryde. Uden dette forbehold kan det blive dyrt at fortryde i det en godtgørelse til sælger skal betales på 1% samt en skriftlig meddelelse om fortrydelsen skal fremsende inden for seks hverdage.

 

Få juridisk rådgivning fra NEMADVOKAT

NEMADVOKAT kan bistå dig med juridisk rådgivning om alt fra købekontrakten og finansieringen til advokatforbehold. Vi har stor erfaring og viden inden for køb og salg af boliger herunder sommerhuse og sikrer dig bedst og billigst igennem bolighandlen.

Bestil køberrådgivning
7.495 DKK
Bestil online nu

inkl. moms og ekskl. gebyrer.