Boligadvokat Lyngby

Hos NEMADVOKAT hjælper vi kommende boligejere sikkert gennem bolighandlen. Vi er din lokale boligadvokat i Lyngby – og vi har solid erfaring med køb og salg af boliger. Det betyder, at vi ved, hvilke faldgruber du bør navigere udenom, når du skal købe bolig.

Når du vælger os som boligadvokat i Lyngby, får du en kompetent sparringspartner, der kan rådgive dig, så du træffer de rigtige beslutninger. Du får tilknyttet din egen boligrådgiver, og du vælger selv, hvor meget du vil inddrage os.

Du kan få hjælp til alt fra gennemgang af købsaftalen og tinglysning af skødet til korrespondance med mægler og bank og komplet rådgivning gennem hele købsprocessen. Vi tilbyder udelukkende pakkeløsninger, så du på forhånd kender den samlede pris.

Det betyder, at der ikke dukker nogle uforudsete udgifter op efterfølgende. Herudover tilbyder vi som noget unikt garanti på vores ydelser. Du skal derfor udelukkende betale, hvis du rent faktisk ender med at gennemføre dit boligkøb.

 

Hvad koster en boligadvokat i Lyngby?

Prisen for en boligadvokat i Lyngby er typisk mellem 5.000-10.000 kr., hvis du vælger en boligadvokat, som tilbyder pakkeløsninger. Vælger du en boligadvokat i Lyngby, som fakturerer på timebasis, vil prisen ofte være højere.

Du bør generelt undgå at købe advokatydelser til en fast pris pr. time, hvis du ikke vil risikere, at regningen løber løbsk. Hos NEMADVOKAT tilbyder vi udelukkende pakkeløsninger, hvorfor du er sikret et gennemsigtigt prisniveau.

Hos os kender du den samlede pris for vores ydelser på forhånd. Det er en klar fordel, hvis du ønsker at holde budgettet på et fair og fornuftigt niveau, når du skal bruge en boligadvokat i forbindelse med et boligkøb.

Vores priser er blandt de laveste i branchen. Det skyldes ikke, at vores service er mindre værd, men at vi arbejder smartere. Vi har digitaliseret vores interne processer, hvorfor vi kan skære en stor del af de ‘normale’ udgifter fra.

Hos os betaler du derfor ikke for, at vi bruger tid på manuelle processer, der nemt kunne være sparet væk. Du betaler kun for den service, vi leverer. Du får fuld valuta for pengene, og du er garanteret et nemt, simpelt og sikkert sagsforløb.

 

Vi tilbyder følgende pakkeløsninger:

 

Køberrådgivning: 6.000 kr.

Køberrådgivning er vores komplette pakke. Her får du rådgivning gennem hele dit boligkøb. Din personlige boligrådgiver sørger for at gennemgå købsaftalen for dig, så du er opmærksom på eventuelle vilkår, du ikke bør acceptere.

Du får hjælp til at varetage dialogen med mægler og bank, så du udelukkende skal forholde dig til de informationer, du får fra din rådgiver. Vi kan også hjælpe dig med at forhandle pris og vilkår med sælger, såfremt du ønsker det.

Når der foreligger en købsaftale uden anmærkninger, kan du skrive under med ro i maven – velvidende om, at du har indgået en fair og fornuftig handel. Endeligt hjælper vi dig med at få tinglyst skødet uden anmærkninger, før handlen endeligt afsluttes.

Vælg denne pakke, hvis du vil være helt sikker på, at du har gjort det bedst mulige boligkøb. Vi sikrer, at der er styr på alt, og du kan koncentrere dig om alle de praktiske forhold i forbindelse med dit boligkøb – så står vi for det juridiske.

Læs mere om vores køberrådgivning.

 

Gennemgang af købsaftale: 5.000 kr.

Hvis du vælger denne pakke, får du tilknyttet en boligrådgiver, som hjælper dig med at gennemgå købsaftalen. Vi læser den igennem for dig og sikrer, at det indhold, der er i de relaterede dokumenter, er korrekt.

Efterfølgende bliver du sat grundigt ind i de gældende forhold, vilkår og betingelser, så du kender det fulde omfang af købsaftalens indhold. Hvis der er forhold, du ikke bør acceptere, får du besked om det, så du kan få det ændret, før du skriver under.

Vælg denne pakke, hvis du ønsker et indgående kendskab til indholdet i købsaftalen. Vi kan også hjælpe dig med at gennemgå købsaftalen, hvis du allerede har skrevet under på en købsaftale, der indeholder et advokatforbehold.

Læs mere om gennemgang af købsaftale.

 

Tinglysning af skøde: 2.500 kr.

Denne pakke henvender sig til dig, der vil være sikker på, at skødet udarbejdes korrekt. Hvis sælgers ejendomsmægler har udarbejdet skødet, gennemgår vi det for dig, før det tinglyses. Vi kan også udarbejde skødet for dig, så du er sikker på, at det indeholder de korrekte informationer.

Læs mere om tinglysning af skøde.

 

Hvorfor vælge os?

Du bør vælge os, hvis du ønsker rådgivning i forbindelse med dit boligkøb til et prisniveau, som er til at være med på. NEMADVOKAT er for dig, der har brug for en kompetent boligadvokat i Lyngby, men ikke vil betale for dyr rådgivning, du i sidste ende ikke forstår.

Vi omsætter den komplekse jura til et sprog, som giver mening. Vi tager os af alt det tunge juridiske arbejde, hvorefter vi sætter dig ind i de punkter, du bør være opmærksom på. Du slipper for de mange bekymringer, der ofte følger med et boligkøb, når du vælger os som din boligadvokat i Lyngby.

Vores ydelser henvender sig samtidig til dig, der ønsker gennemsigtighed. Vi tilbyder et prisniveau, som er utroligt svært at matche. Det skyldes, at vi har digitaliseret vores interne processer, så alt det manuelle arbejde, der i sidste ende ikke har værdi for dig, er skåret fra.

Når du vælger os, betaler du derfor udelukkende for den rådgivning, du har brug for. Alt foregår på vores digitale platform, NEMBLIK, som du kan tilgå på alle tider af døgnet. Det betyder, at du altid har et indgående kendskab til alle aspekter af din sag.

Al korrespondance med din boligrådgiver foregår via NEMBLIK, ligesom du har mulighed for at hente alle relevante dokumenter direkte fra platformen. Du får dit eget login, så det kun er dig, der kan se dine informationer – og alt overholder naturligvis den gældende GDPR-lovgivning.

Få en tryg og sikker bolighandel Brug en forsikret boligadvokat
Fra DKK 2.500
Læs mere

inkl. moms ekskl. tinglysningsafgift

 

Hvorfor bruge en boligadvokat i Lyngby?

Du bør altid have en boligadvokat med på råd i forbindelse med et boligkøb. Det gælder, uanset om det er første gang, du køber en bolig, eller om du har prøvet det før. Medmindre du har et indgående kendskab til de juridiske aspekter af en bolighandel, er det en god idé at alliere dig med en boligadvokat.

Ejendomsmægleren varetager sælgers interesser, og derfor kan du ikke være sikker på, at du får alle de informationer, der er relevante i forhold til ejendommen. I sidste ende kan du spare mange penge med den rigtige juridiske rådgivning gennem dit boligkøb.

Når du vælger NEMADVOKAT som boligadvokat i Lyngby, får du tildelt din egen boligrådgiver. Han eller hun sørger for at hjælpe dig sikkert gennem bolighandlen, og du vælger selv, hvor meget rådgivning du ønsker.

Vi tilbyder forskellige pakkeløsninger, som matcher ethvert behov. Uanset, om du har brug for komplet boligrådgivning gennem hele købsprocessen eller blot har brug for hjælp til tinglysning af skødet, kan vi hjælpe dig.

Med en boligadvokat i Lyngby på sidelinjen er du sikret kompetent juridisk vejledning, så du kan skrive under med god samvittighed. Du får overblik over alle relevante aspekter af din sag, så du er sikker på, at du gør et fair og fornuftigt køb.

 

Hvorfor flytte til Lyngby?

Kongens Lyngby, som i daglig tale blot går under navnet Lyngby, er en nordlig bydel i Storkøbenhavn. I Lyngby-Taarbæk Kommune bor der omkring 56.000 indbyggere, og det centrale Lyngby er en mindre og tæt bebyggelse med købstadspræg.

Flere større virksomheder holder til i Lyngby – herunder Danske Capital, Danica Pension, BRFkredit (nu Jyske Realkredit), Regus, Haldor Topsøe A/S og COWI. Med sin placering i Storkøbenhavn har du desuden et utal af andre arbejdspladser, daginstitutioner, fritidsaktiviteter, kultur, caféer og shopping i nærområdet.

Lyngby er derfor et oplagt valg, hvis du ønsker at bo tæt på det centrale København, men samtidig ønsker at kunne fravælge det pulserende byliv. Du har det hele indenfor rækkevidde, og der er masser af muligheder for offentlig transport.

Herudover er Lyngby hjemsted for en lang række uddannelsesinstitutioner som Danmarks Tekniske Universitet, Medieskolen Lyngby, Lyngby Tekniske Gymnasium samt de fire privatskoler; Billums Privatskole, Lyngby Private Skole, Lyngby Friskole og Sankt Knud Lavard Skole.

 

Handlens dokumenter

Når du skal købe bolig, får du en lang række dokumenter udleveret. Det er vigtigt, at du kender til indholdet af dokumenterne, da de kan have indflydelse på, om du gør en god eller en dårlig handel. Antallet af dokumenter varierer afhængigt af den pågældende bolighandel.

De fleste dokumenter er beskrevet i købsaftalen, men det er vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i indholdet af de enkelte. Du kan med fordel få en boligadvokat til at hjælpe dig med at gennemgå købsaftalen, så du er sikker på, at informationerne er korrekte.

Samtidig kan du få hjælp til at vurdere, om der er forhold i dokumenterne, der er med til at gøre boligen til en dårlig investering. Du får det fulde overblik over handlens dokumenter og de konsekvenser, informationerne har for dit boligkøb.

Herunder kan du se en oversigt over de dokumenter, du typisk får udleveret, når du skal købe bolig. Vær opmærksom på, at du får udleveret flere dokumenter, end der er listet herunder, hvorfor nedenstående blot skal ses som et udsnit.

  • Forbrugsopgørelse: Forbrugsopgørelsen danner overblik over de forbrugsudgifter, den tidligere ejer har haft til ejendommen.
  • Tingbogsattest: Tingbogsattesten indeholder oplysninger om rettigheder og begrænsninger – f.eks. tinglyste servitutter og hæftelser.
  • BBR-meddelelse: BBR er en forkortelse for Bygnings- og Boligregistret, og her kan du se, hvilke oplysninger kommunen har registreret om din bolig.
  • Energimærkning: Energimærkningen beskriver boligens energimæssige stand samt forslag til forbedringer.
  • Matrikelkort: Matrikelkortet indeholder optegninger over matriklens areal og skel.
  • Forsikringer: Forsikringspolicen indeholder oplysninger omkring de forsikringer, du skal tegne på ejendommen.
  • Tilstandsrapport: Tilstandsrapporten indeholder oplysninger omkring ejendommens fysiske tilstand samt skader.
  • Forureningsattest: Forureningsattesten beskriver eventuel forurening på grunden.
  • Lokalplan: Lokalplanen er det reglement, som kommunen har lavet for det område, hvor boligen er beliggende.
  • Oplysninger om grundejerforening: Her kan du se, om du skal være medlem af en grundejerforening. Du kan også se oplysninger om foreningens regnskab, budgettet og vedtægter.

 

Salgsopstillingen

Salgsopstillingen er typisk det første dokument, du får udleveret, når du viser interesse for en bolig. Det er sælgers ejendomsmægler, der står for at udarbejde salgsopstillingen. Den indeholder information omkring de udgifter, du har til din bolig.

I salgsopstillingen kan du derfor se et overblik over udgifter til blandt andet afgifter, forsikringer, ejendomsskat og ejendomsværdiskat. Den indeholder også et finansieringsforslag, som din bank kan tage udgangspunkt i, når de skal vurdere, om du har råd til boligen.

Det er derfor væsentligt, at salgsopstillingens informationer er korrekte, da de kan have en direkte indflydelse på dit køb. Hvis der ikke er styr på brutto- og nettoudgifter i salgsopstillingen, kan det eksempelvis betyde, at du sætter dig for dyrt.

Udover ovenstående oplysninger vil salgsopstillingen også indeholde billeder samt en beskrivelse af boligen, grundareal, plantegning og tekniske data. Du kan se salgsopstillingen som en opsummering af boligens væsentligste forhold.

Læs mere om salgsopstillingen, her.

 

Købsaftalen

Købsaftalen er betegnelsen for den kontrakt, du og sælger skriver under på. Det er derfor blandt de absolut vigtigste dokumenter i forbindelse med en bolighandel. Du bør altid få en boligadvokat eller -rådgiver til at gennemgå købsaftalen, så du er sikker på, at den indeholder de korrekte informationer.

Købsaftalen består af en lang række informationer, som alle har indflydelse på, om du gør en god eller en dårlig handel. Hvis der er betingelser i købsaftalen, som du ikke bør acceptere, kan du altid forsøge at få dem ændret.

Du bør derfor sikre dig, at du er indforstået med og kan acceptere indholdet af den, før du skriver under. Hos NEMADVOKAT kan vi gennemgå købsaftalen for dig og omsætte det juridiske indhold til et sprog, som du forstår.

Hvis der er forhold, som du ikke bør acceptere, får du besked om det. Det giver dig mulighed for at forhandle med sælger, så du indgår en fair og fornuftig handel. Skriver du under, før du har fået købsaftalen gennemgået, bør du sikre dig, at der er indskrevet et advokatforbehold.

Læs mere om købsaftalen, her.

 

Husk altid at få indskrevet et advokatforbehold i købsaftalen

Skriver du under på købsaftalen, før du har fået den gennemgået af en boligrådgiver eller -advokat, bør du få indskrevet et advokatforbehold. Som udgangspunkt er det en god idé at få indskrevet advokatforbeholdet, uanset om du har fået gennemgået købsaftalen eller ej.

Med advokatforbeholdet er din underskrift først gældende, når din advokat eller rådgiver har gennemgået og godkendt købsaftalen. Hvis din boligrådgiver gennemgår købsaftalen og finder punkter, som du ikke bør acceptere, vil den derfor først være gældende, når der er blevet rettet op på disse.

Med advokatforbeholdet undgår du derfor at skulle anvende den almindelige fortrydelsesret ved boligkøb. Vælger du at udtræde af handlen, efter du har skrevet under, skal du betale sælger en godtgørelse på 1% af købesummen, når du ikke har fået indskrevet et advokatforbehold.

Hvis du har fået indskrevet et advokatforbehold, kan du frit udtræde af handlen, hvis din boligadvokat ikke kan godkende den. Der er derfor mange penge at spare, hvis det viser sig, at der er forhold, som du ikke bør acceptere.

Hos NEMADVOKAT kan du få hjælp til at gennemgå købsaftalen i forbindelse med dit boligkøb. Du bliver gjort opmærksom på eventuelle faldgruber, du bør navigere udenom. Vi kan også hjælpe dig med at forhandle dig til bedre vilkår.

Læs mere om advokatforbehold, her.

 

Tinglysning af skøde

Når det foreligger en underskrevet købsaftale uden forbehold, skal skødet tinglyses. Det er vigtigt, at skødet bliver tinglyst så hurtigt som muligt. Banken vil først låne dig penge, når skødet er tinglyst, da lånet også skal kunne tinglyses.

Herudover fungerer tinglysningen som en sikringsakt. Den forhindrer sælgers eventuelle kreditorer i at kræve udlæg i ejendommen. Vi hjælper dig med at gennemgå eller udarbejde skødet, så det kan tinglyses nemt, hurtigt og sikkert uden anmærkninger.

Vi hjælper dig også med at frigive købesummen til sælger, hvis der er behov for det. Når sælger har modtaget købesummen, afsluttes handlen endeligt, og du kan nu flytte ind i din nye bolig.

Få en tryg og sikker bolighandel Brug en forsikret boligadvokat
Fra DKK 2.500
Læs mere

inkl. moms ekskl. tinglysningsafgift