Tag din boligadvokat med i lommen. Få køberrådgivning til kun 6.495 inkl. moms.

Boligafdelingen hos NEMADVOKAT

 • Én sagsbehandler
  fra start til slut
 • Forsikret advokat din garanti
 • I gang inden for
  2 timer

Dit overblik lige ved hånden - dag og nat

Vi ved din tid er vigtig. Derfor har vi med NEMADVOKAT Bolig™ udviklet et system, hvor du altid kan følge op på din bolighandels status, samt sikkert og nemt sende beskeder og dokumenter til din boligadvokat.

Boligadvokat København

God boligadvokat til bolighandel i København

Leder du efter en god boligadvokat til boligkøb i København? Vores boligadvokater har erfaring fra +15.000 bolighandler. Vi har hjulpet tusindvis af danskere fra alle områder af København såsom Frederiksberg, Nørrebro, Østerbro, Vesterbro, Valby, Ørestad og Hellerup.

Bonus: Blev handlen ikke til noget? Så får du ingen regning fra os

Det kan være svært at danne sig et overblik over alle processerne, der indgår i et boligkøb. Derfor anbefales det at få professionel køberrådgivning. Med NEMADVOKAT får du en god boligadvokat med lokalkendskab til København, der hjælper dig med at få en sikker handel i hus.

Husk! Ejendomsmægler er på sælgers side. Derfor bør du altid have din boligadvokat med, når du køber ny bolig, som varetager dine interesser.

Lad NEMADVOKAT sikre dine interesser, og få et advokatforbehold med det samme. Så kan du fortryde handlen uden ekstra omkostninger.

Få et GRATIS advokatforbehold lige her.

HUSK! at opdatere dit testamente når du køber bolig, indhent tilbud her.

Din personlige boligadvokat til køb af bolig i København står ligeledes for alt kommunikation vedrørende dit boligkøb. Det indbærer naturligvis varetagelse af alle samtaler med banken og andre relevante parter.

Inden bolighandlen gennemføres, står vi for grundig afklaring af forbehold samt fejl og mangler, således alt er på sin plads, før handlen accepteres.

Står du i en situation uden et advokatforbehold, hvor du ønsker at frafalde aftalen, så koster det dig 1% af den fulde købesum.

Vi er eksperter i bolighandel i København. Særligt har vi stor erfaring inden for alle de juridiske aspekter af købsaftaler.

Vi vurderer naturligvis din sag - uden beregning - og såfremt du har spørgsmål, eller ønsker formidling af fejl og mangler til sælger, så kan du altid regne med din personlige boligadvokat med kendskab til København.

 

Hvad koster en boligadvokat med kendskab til København?

Hvis du drømmer om at erhverve en ejendom i København, så gør du klogt i at få lavet en professionel advokat gennemgang af købsaftale.

På den måde har du styr på alle forhold, som forkøbsret eller hjemfaldspligt, som bare er eksempler på nogle af de forhindringer, du vil møde undervejs i din bolighandel.

Det kan også være usete faktorer såsom jordforurening eller forhold vedrørende grundejerforeninger eller ejerforeninger.

Det kan blive en dyr og sur fornøjelse at rykke ind i sin drømmebolig blot for at opdage nogle af de ovennævnte forhold, som man ikke har været opmærksom på forinden.

Det undgår du dog nemt med en boligadvokat fra NEMADVOKAT.

Du kan underskrive en købsaftale fra mægler, før du forespørger en gennemgang af købsaftalen hos NEMADVOKAT.

Det er nemt at undervurdere, hvor komplekse købsaftaler egentlig kan være.

Det er også grunden til, at en personlig boligadvokat til boligkøb i København kan være en god investering, såfremt du selv er på bar bund i forhold til de juridiske aspekter.

Hos NEMADVOKAT får du din egen personlige boligadvokat med lokalkendskab til København, som har til ansvar at give dig fuldt udsyn over købsaftalens indhold og betingelser.

Det er vores hovedfokus at alle betingelserne i købsaftalen er skrevet ud fra aftalte forhold, samt at alle vigtige dokumenter er gennemgået af en juridisk fagperson.

For at du har et sikkerhedsnet, anbefaler vi, at du søger et advokatforbehold i købsaftalen, så din boligadvokat sætter den endegyldige signatur.

Det sikre nemlig, at du kan føle dig sikker i din sag, når du ønsker at købe bolig i København og omegn.

Advokat gennemgang af din købsaftale:

 • Handelsvilkår samt dokumenter til købsaftalen gennemgås
 • Rådgivningsskrivelse i forbindelse med handlen
 • Godkendelsesskrivelse til mægler om forbehold
 • Opfyldelse af forbehold og godkendelse af ejendomshandlen
 • Køberrådgivning efter dine behov
 • Sagen afsluttes

Boligadvokat København

Advokat gennemgang af købsaftale pris
DKK. 4.995
Bestil nu

Moms er inklusive, men gebyrer er ikke pålagt.

Køberrådgivning København

Køberrådgivning hos NEMADVOKAT giver dig overblikket over alle dokumenter og information, som er forbundet med køb af bolig i København.

Du sørger for, at du får en ordentlig og fair bolighandel, og når du opsøger juridisk rådgivning hos os, kan du trygt stole på, at vi skaber de bedste rammer, for at du kan tage de bedste beslutninger.

Vores boligadvokater med kendskab til København har adskillige års erfaring med ejendomshandel. Det er også derfor, at vi kan garantere, at du hos NEMADVOKAT får både personlig og kompetent boligrådgivning.

Vores køberrådgivning indebærer, at vi grundigt gennemgår købsaftalen, men også vigtige forbehold, som du måske ikke selv er opmærksom på.

Vi klarer korrespondancer med din bank, og du er ligeledes garderet til berigtigelse af ejendomshandel, heriblandt tinglysning og refusionsopgørelsen, der varetages af mægler.

Alfa og omega for os er, at du føler dig tryg i bolighandlen, og at du samtidig er helt sat ind i indholdet af aftalen samt forbehold og vilkår forbundet hertil.

NEMADVOKAT sikrer dig en sikker og tryg bolighandel.

Bolighandel i København med personlig boligadvokat

For at sikre dig de bedste forhold, får du naturligvis en personlig boligadvokat, som vil være din kontaktperson under hele forløbet.

Noget af det vigtigste er, at du får et advokatforbehold, der medfører, at din personlige boligadvokat skal godkende handlen med underskrift, førend den er gyldig.

Gennemføres handlen ikke, så ser du ingen regning fra NEMADVOKAT

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til fejl og mangler, som skal videregives til sælger.

Vi vurdere det uden ekstra omkostninger for dig.

Køberrådgivning med boligrådgiver indeholder:

 • Korrekte handelsvilkår i købsaftalen
 • Købsaftale og vigtige dokumenter gennemgås
 • Rådgivningsskrivelse til dig som køber
 • Dialog med både bank, mægler og andre interessenter
 • Godkendelsesskrivelse til mægler
 • Endelig godkendelse af og gennemgang af forbehold
 • Kompetent køberrådgivning til boligkøb i København
 • Alt er klar til overtagelse af dit nye hjem
 • Gennemgang af skøde, refusionsopgørelsen og godkendelser
 • Sagen afsluttes når parterne er nået til enighed

gennemgang af købsaftale København

Køberrådgivning
DKK. 6.495
Bestil nu

Moms er inkluderet, men gebyrer er ikke pålagt.

Køberpakken København

Det kan være både udfordrende og meget tidskrævende at tage ansvaret for de juridiske aspekter af en bolighandel.

Vi har lavet Køberpakken, som er en komplet løsning, hvor en kompetent boligadvokat fra NEMADVOKAT hjælper dig med at sikre ordentlige forhold for din bolighandel.

Overlad alt det praktisk til os, både korrespondancer med bank og andre interessenter samt gennemgang af alle vigtige dokumenter – alt samlet i én komplet løsning.

Vores komplette Køberpakke garanterer dig professionel køberrådgivning, berigtigelse af ejendomshandel, tinglysning af skøde, samt dækning af ejendomshandel i hele forløbet.

Lav et advokatforbehold i din købsaftale, så sikrer du, at alle vigtige dokumenter bliver gennemgået af din personlige boligadvokat, da handlen ikke vil kunne gennemføres uden accept fra din repræsentant.

Sælgers interesser varetages naturligvis af ejendomsmægleren, og det er i særdeleshed årsagen til at have en professionel boligadvokat ved din side.

Forbeholdet kan du sikre dig helt gratis lige her under.

Få et gratis forbehold her.

Husk, så længe handlen ikke går igennem, modtager du heller ikke en regning fra os.

Køberpakken er en helstøbt løsning, der sikrer dig ordentlige forhold, og at alle forbehold er opfyldt, når du skal finde bolig i København.

Når alle forbehold er afklaret, godkendes handlen endeligt parterne imellem. Her er din boligadvokat til boligkøb i København din garanti for, at alle forhold er grundigt undersøgt.

Handlen kan frafaldes, såfremt du ikke ønsker at gennemføre købet - det kræver dog det tidligere nævnte advokatforbehold.

Indgår du en aftale med NEMADVOKAT, står din personlige boligadvokat til boligkøb i København naturligvis til rådighed for spørgsmål og vurderingsager, når du har behov for det.

Din sag undersøges naturligvis ganske gratis.

Køberpakken giver dig komplet dækning:

 • Alle handelsvilkår og dokumenter i købsaftalen er gennemgået og sikret
 • Rådgivningsskrivelse i forbindelse med spørgsmål
 • Godkendelsesskrivelse om forbehold til modpartens repræsentant
 • Godkendelse af bolighandlen, når alle forbehold er opfyldt
 • Skøde og debitorskifte, hvis det er nødvendigt
 • Bolig klar til indflytning
 • Refusionsopgørelse og godkendelser
 • Vi frigiver købesummen, såfremt skødet er fremlagt uden anmærkninger
 • Din sag bliver afsluttet og dit nye hjem er en realitet

Køberrådgivning København

Køberpakken
DKK. 6.495
Bestil nu

Moms er inkluderet - gebyr er ekskluderet