Bonus: Hvis din handel ikke bliver til noget, får du ikke nogen regning fra os

Husk! Ejendomsmægleren repræsenterer ikke dig, men derimod sælger. Det er også grunden til, at du bør have en boligadvokat med kendskab til Aalborg på din side af handlen.

 

Søger du en boligadvokat til boligkøb i Aalborg?

Hos NEMADVOKAT tildeles du en personlig boligadvokat med lokalkendskab til Aalborg. Dermed er du garanteret juridisk dækning og køberrådgivning i forbindelse med din bolighandel.

Du har meget at holde styr på, når du investerer i en ejendomshandel. Derfor anbefales det at opsøge en god boligadvokat med lokalkendskab, der håndterer den juridiske proces for dig.

Når du lader NEMADVOKAT om de juridiske aspekter af dit boligkøb, kan du trygt læne dig tilbage og fokusere på de mange tråde, der skal samles, førend du kan kalde dig selv for boligejer i Aalborg.

NEMADVOKAT har den nødvendige ekspertise til at beskytte og varetage dine interesser.

Et godt grundlag er et advokatforbehold.

 

Som vi plejer at sige – ingen handel, ingen regning.

Du får naturligvis en personlig boligadvokat med kendskab til Aalborg, som faciliterer kommunikation med banker og andre involverede, som har betydning for din ejendomshandel. Vi går grundigt til værks for at sikre opfyldelse af alle forbehold. Derefter kan dit boligkøb endeligt godkendes, således du er i trygge hænder gennem hele købsprocessen.

Hvis du ikke vil gennemføre dit køb af bolig i Aalborg, så kan handlen stadig frafalde via advokatforbeholdet – uden at du skal have pungen op af lommen. Har du ikke et advokatforbehold, kan du forvente en regning på 1% af den fulde købesum.

Vi er eksperter i det juridiske inden for ejendomshandel, og vi ved præcis hvad, der gør sig gældende for en sikker bolighandel, når du vil flytte til Aalborg. Skulle der efter dit boligkøb opstå spørgsmål, eller findes der kritiske fejl og mangler i dit nye hjem, som sælger skal gøres opmærksom på, så står din boligrådgiver med lokalkendskab til Aalborg naturligvis til rådighed.

Din sag bliver altid vurderet uden beregning.

 

 • Boligadvokat Aalborg
  Ingen handel
  Intet salær
 • Boligadvokat Aalborg
  Forsikret advokat
  din garanti
 • Boligadvokat Aalborg
  I gang inden for
  2 timer
Boligadvokat Aalborg
Boligadvokat Aalborg
Boligadvokat Aalborg

Gennemgang af købsaftale

Få lavet en advokat gennemgang af din købsaftale, inden du flytter til Aalborg.

På den måde er du sikker på en god og sikker handel, hvor usete forbehold ikke ødelægger dit nye hjem.

Det gælder selvfølgelig både forhold vedrørende forkøbsret og hjemfaldspligt til kommunen, der blot er nogle af de forhindringer, som mange ikke er opmærksomme på i forbindelse med boligkøb.

Det kan også være forhold forbundet til ejerforeninger og grundejerforeninger. I nogle tilfælde kan man opleve nedgravede olietanke eller jordforurening, som komplicerer handlen.

Det kan også kræve en vis ekspertise at tilrettelægge tilstandsrapporter, energimærkning og ejerskifteforsikring, som er vigtige aspekter at have styr på, når man foretager boligkøb i Aalborg.

Forholdene, som beskrevet ovenfor, kan hjælpe dig med at foretage en fornuftig handel.

Så længe du har et forbehold, kan du sagtens underskrive en købsaftale for ejendomsmægleren – også inden du bestiller en advokat gennemgang af købsaftale.

Der kan være mange kringlede forhold, som påvirker den endelige købsaftale.

Det er netop derfor en boligadvokat til boligkøb i Aalborg, kan være en god investering, så du har det fulde overblik over indhold og vilkår, selvom du ikke selv besidder juridisk erfaring.

Som kunde hos NEMADVOKAT har du din helt egen boligadvokat til boligkøb i Aalborg, som har til formål at hjælpe dig sikkert og trygt igennem dit køb af bolig.

Din boligadvokat sørger for, at handelsvilkårene for købsaftalen er overholdt. Det indebærer også en gennemgang af vigtige papirer, der er forbundet med din ejendomshandel.

Det anbefales altid, at du søger et advokatforbehold.

Vi anbefaler advokatforbeholdet, da det gør din boligadvokats signatur til tungen på vægtskålen, hvilket sikrer dig rent juridisk, således at du kan koncentrere dig om forberedelserne forud for din flytning til Aalborg.

Når du bestiller en advokat gennemgang af din købsaftale hos os:

 • Personlig gennemlæsning af købsaftalens handelsvilkår, samt andre vigtige dokumenter, der har indvirkning på aftalen
 • Rådgivningsskrivelse til dig som køber
 • Godkendelsesskrivelse om eventuelle forbehold, som leveres til sælgers repræsentant
 • Gennemgang af købsaftalens forhold og godkendelse af dit huskøb
 • Køberrådgivning og afslutning af din sag
DKK 4.995,-
inkl. moms – ekskl. tinglysningsafgift

BESTIL NU

Køberrådgivning Aalborg

Søgte du ‘Køberrådgivning Aalborg’? Så er du landet det helt rigtige sted.

NEMADVOKAT hjælper dig med boligkøb og ejendomshandel, således at du har orden i de mange dokumenter og oplysninger, som er forbundet til din flytning til eller i Aalborg.

For at du kan træffe de bedste beslutninger om dit kommende køb, anbefaler vi, at du får juridisk rådgivning.

Du vil få en personlig boligadvokat med kendskab til Aalborg med erfaring og ekspertise inden for lige netop ejendomshandel, som du kan betragte som din boligrådgiver.

Skulle du fremadrettet have spørgsmål, efter du har overtaget boligen, er du mere end velkommen til at kontakte din boligadvokat. Vi er med dig hele vejen.

Bestiller du køberrådgivning hos os, så sikrer vi naturligvis, at købsaftalen og alle relevante dokumenter er grundigt gennemgået for alle forbehold af betydning for din handel.

Gennem en aftale med os om køberrådgivning til køb af bolig i Aalborg er en berigtigelse af din ejendomshandel inkluderet. Aftalen indeholder ligeledes tinglysning af skøde og refusionsopgørelse, som håndteres af sælgers repræsentant.

Korrespondance med ejendomsmægleren og bank, samt gennemgang af skødet tager vi os naturligvis også af som en del af din løsning.

Du skal vide, hvad købsaftalen indeholder, og gøres opmærksom på relevante vilkår, således du trygt kan foretage købet af din drømmebolig.

Det er vigtigt for vores proces at inkludere dig, og sikre at du ved lige præcis, hvilke aftaleforhold, der påvirker dit køb.

Således sikrer vi dig en god og tryg handel.

NEMADVOKAT hjælper dig, når du skal købe bolig i Aalborg

Du får en boligrådgiver, som har indgående kendskab til, de processer som sikrer dig ordentlige vilkår for din handel.

Vi anbefaler altid, at du søger et advokatforbehold i din købsaftale.

Det vil have den betydning for dig, at din boligadvokat sætter den endelige signatur, når købet skal godkendes.

Vi sender dig ikke en regning, hvis din bolighandel ikke skulle gå igennem.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os, således at du hele tiden har overblikket og trygt kan foretage beslutninger på det bedste grundlag.

Køberrådgivning Aalborg indeholder:

 • Grundig gennemgang af forbehold og vilkår i købsaftalen
 • Gennemlæsning af alle papirer forbundet til købsaftalen
 • Rådgivningsskrivelse til dig som køber
 • Godkendelsesskrivelse til mægler om mulige om mulige forbehold
 • Godkendelse af dit huskøb
 • Køberrådgivning af din personlige boligrådgiver med kendskab til Aalborg
 • Klargørelse til overtagelse af ejendommen
 • Gennemgang og godkendelse af skøde og refusionsopgørelse
 • Sagen afsluttes

Er du usikker på, om denne løsning er den rigtige for dig?
Udfyld formularen og få en gratis snak med en rådgiver, inden du beslutter dig.

DKK 6.495,-
inkl. moms – ekskl. tinglysningsafgift

BESTIL NU

Køberpakken Aalborg – Komplet løsning

Det kan være uoverskueligt og mildest talt uforsvarligt at påtage juridiske ansvar for en bolighandel uden den nødvendig erfaring og ekspertise.

En boligadvokat med lokalkendskab til Aalborg kan hjælpe dig med at få en fair handel, således alle forbehold er opfyldt forud for den endelige accept.

Så kan du nemlig fokusere på drømmen om dit nye hjem i Aalborg.

Vi klare alt det juridiske, og bistår dig med praktiske ting – både papirarbejde i form af relevante dokumenter, men også korrespondancer med din bank og andre relevante interessenter.

Du får i Køberpakken både professionel køberrådgivning med lokalkendskab, berigtigelse af ejendomshandel, samt tinglysning af skøde.

Du er dermed fuldt dækket i hele processen.

Vi anbefaler, at du søger et advokatforbehold i købsaftalen. Det giver dig en garanti for, at alle vigtige dokumenter bliver grundigt gennemgået af en boligadvokat med kendskab til Aalborg med den nødvendige juridiske know-how.

Det er vigtigt at huske på, at mægler ikke repræsenterer dig, men derimod repræsenterer sælgers ønsker, hvilket også er årsagen til, at du bør opsøge juridisk rådgivning.

Skulle handlen af den ene eller anden grund falde til jorden, så får du naturligvis heller ikke en regning fra NEMADVOKAT.

Vores Køberpakke er den komplette løsning, du skal bruge for at være garanteret, at alt forløber som forventet og aftalt i den købsaftale, der indgås, når du skal købe dit nye hjem i Aalborg.

Bolighandlen afsluttes endeligt, når alle relevante forbehold er af vejen.

Din boligadvokat er din garanti for en god handel, og du kan dermed føle dig tryg ved, at alt er gennemgået af en professionel.

Skulle der opstå forhold, der er afgørende for, om du ønsker at gennemføre handlen, så kan vi ved hjælp af dit advokatforbehold, annullere handlen, uden det skal koste dig en krone.

Din boligrådgiver står til din rådighed, hvis du efter afsluttet handel har spørgsmål eller forhold, som skal drøftes med sælger.

Vi vurdere altid din sag uden ekstra udgifter for dig.

Du er dækket fra A-Å med vores køberpakke:

 • Sikring af handelsvilkår i købsaftalen
 • Handelsvilkår i købsaftalen gennemgås sammen med vigtige dokumenter
 • Rådgivningsskrivelse for dig som køber
 • Godkendelsesskrivelse om forbehold til sælgers repræsentant
 • Godkendelse af handlen, når alle forbehold er opfyldt
 • Vi håndterer skøde og debitorskifte
 • Vi sørger for, at din drømmebolig i Aalborg er klar til overtagelse
 • Refusionsopgørelse og godkendelse af samme
 • Vi sørger for frigivelse af købesummen, når skødet fremlægges anmærkningsfrit
 • Afslutning af handlen
DKK 6.495,-
inkl. moms – ekskl. tinglysningsafgift

BESTIL NU

Hvorfor bruge en boligadvokat?

 

Er du i tvivl om, hvad en boligadvokat kan hjælpe dig med? Så læs med her.

En boligadvokat er til for at rådgive og vejlede dig om din bolighandel og sikrer at alle de væsentlige vilkår og betingelser er belyst. For en boligkøber uden juridisk kendskab og interesse, er en boligadvokat den bedste samarbejdspartner i forbindelse med en bolighandel.

 

Hvad bidrager en boligadvokat med?

Boligadvokaten vejleder og rådgiver dig gennem hele købsprocessen. En dygtig boligadvokat tydeliggøre alle bolighandlens faser, og sørger for at køber er fuldt indforstået med, hvilke forhold der gør sig gældende i købsaftalen.

At købe en bolig kan være en af livets største investeringer. Det er derfor en god idé at inddrage en juridisk person, der kan guide og vejlede dig gennem processen og gøre opmærksom på eventuelle faldgrupper og risici ved en bolighandel.

Boligadvokaten bidrager også med at sikre, at handlens vilkår er udformet bedst muligt til din specifikke situation. Hertil om alle væsentlige forhold er blevet gennemgået og undersøgt. Boligadvokaten sørger i bund og grund for, at alle de nødvendige oplysninger bliver indhentet samt at alle problemstillinger, der kan opstå i bolighandlen, bliver belyst.

Ønsker man ikke at benytte sig af en boligadvokat, kan man risikere at stå over for økonomiske og tidskrævende konsekvenser, hvis enkelte faktorer bliver overset i købsaftalen.

 

Ejendomsmægler er sælgers ven

Lad dig ikke narre. Selvom ejendomsmæglerne får det til at lyde som om, at de arbejder på den bedste løsning for købers interesse, vil mægleren altid have en agenda. Ejendomsmægleren er nemlig sælgers ven og vil til hver en tid sørge for, at sælger får den bedste aftale og pris i hus.

En boligadvokat er derfor et godt værktøj og frem for alt din bedste ven, da vedkommende altid varetager dine interesser. Ligesom mægler vil sikre sælger den bedst mulige handel, sørger din boligadvokat sig for, at du som køber ikke bliver snydt.

Mæglers formål er at skaffe den højeste pris for boligen, så sælger får den bedst mulige handel. Din boligadvokat står i den forbindelse klar til at hjælpe dig, så du kan få en fornuftig handel.

Et boligkøb kan være rigtig kompliceret – uanset om der er tale om køb af en ny villa, en andelsbolig eller et sommerhus. Med NEMADVOKAT vil du som køber bliver tilknyttet en personlig rådgiver og blive vejledt om alt fra handelsvilkårene i købsaftalen, få hjælp til udarbejdelse af skøde og godkendelse af refusionsopgørelse. Ved brug af en erfaren boligadvokat, slipper du for at erhverve dig noget med eventuelle fejl og mangler, der senere kan give store økonomiske omkostninger.

Skal du sælge din bolig, står NEMADVOKAT ligeså til rådighed i form af hjælp og vejledning. Her hjælper vi med udarbejdelse og gennemgang af alle de nødvendige dokumenter. Vælger du en boligadvokat frem for en ejendomsmægler, kan der være store besparelser at indhente. Foruden dokumenter som BBR-meddelelse og tingbogsattest, får du skræddersyet købsaftalen, der passer til dig og din situation.

 

Hvordan vælger man en boligadvokat?

Udvælgelsen af den rette boligadvokat behøver ikke at være vanskelig. Man siger ofte, at pris og kvalitet går hånd i hånd, men dette behøver ikke altid være løsningen. Ved brug af digitale boligadvokater, er store dele af omkostningerne skåret fra, hvilket gør det muligt at efterleve den gode service, der ikke behøver at vælte budgettet.

Man kan forhøre sig hos venner og bekendte, og høre hvorvidt de har haft nogle positive oplevelser ved hjælp fra en bestemt boligadvokat. Ellers kan en søgemasking også være et godt værktøj. Her bliver de populæreste brands/navne oftest placeret øverst på siderne. Boligadvokaterne tilbyder oftest en uforpligtende samtale forud for samarbejdet.

NEMADVOKAT er et digitalt advokatkontor og dækker hele landet. Vi kan derfor bistå dig og din sag, som boligadvokat, uafhængig geografisk placering.

 

Hvad koster en boligadvokat?

Prisen på en boligadvokat kan varierer alt efter, hvilken type advokatkontor der er tale om. Man siger ofte at pris og kvalitet hænger sammen, men grundet digitaliseringen er det muligt at effektivisere det traditionelle advokatkontor, der resulterer i, at priserne kan holdes i bund og yde specialiseret rådgivning.

NEMADVOKATs 3 mest populære løsningsmodeller henholdsvis: køberrådgivning (pris 6.495 kr.) og gennemgang af købsaftale (pris 4.995 kr.).
Priserne er inkl. moms og ekskl. gebyr. Gebyret udgøres af en tinglysningsafgift, der består af en fast afgift på 1.750 kr. og en variabel afgift på 0,6% af den samlede købesum.

 

Slut med dyre procenter

Ejendomsmæglerne er kendt for at køre med betaling via en høj procentsats af boligens værdi. NEMADVOKATS advokater har i stedet valgt at gøre processen så enkel og transparent som muligt. Der vil ikke være nogle ubehagelige overraskelser, ej heller nogle skjulte regninger, der ikke er blevet aftalt fra start. Der er faste priser på blandt andet sælger- og køberpakke, hvilket gør at du som kunde ved, hvad prisen er fra start.

Hos NEMADVOKAT får du ingen regning, såfremt at handlen af den ene eller anden grund ikke skulle blive til noget.

 

Skal du sælge? Salg udenom ejendomsmæglere bliver mere og mere udbredte

Flere og flere vælger i dag at gå udenom de dyre ejendomsmæglere, og selv stå for bolighandlen. Salget sker i den forbindelse kun mellem de reelt involverede parter – køber og sælger.

En tendens, der er kommet til på grund af store opsving på boligmarkedet, hvor køberne står i kø til boligerne, hvilket gør mæglernes rolle mere overflødige.
Køberne og sælgerne vælger i stedet diverse platforme, hvor de i visse tilfælde kan få solgt/købt boligen hurtigere. På den måde undgår man også at spare mæglerens salær.

Dog betyder det også, at købere og sælgere står på egen hånd med alle de juridiske opgaver, hvilket til tider kan skabe problemer. Her kan en boligadvokat stå til rådighed og vejlede gennem hele processen

Læs mere om selvsalg her.

 

Erfaring fra mere end 14.000 bolighandler

NEMADVOKATs boligadvokater har afsluttet mere end 14.000 bolighandler gennem tiden. Derfor har vores boligadvokater fået stor erfaring med måske alle aspekter af boligkøb. Du er derfor sikret grundig og professionel rådgivning til dit boligkøb, så alle væsentlige forhold er blevet belyst. Vores boligadvokater har rådgivet om boligkøb i hele Danmark, og har et indgående kendskab til det at købe bolig. Du kan blandt andet få udarbejdet en købsaftale, få udarbejdet skøde med dertilhørende tinglysning og få gennemgået refusionsopgørelsen. Som din boligadvokat varetager vi altid dine interesser, hvilket især er vigtigt, da mægler er sælgers mand. NEMADVOKAT er din garant for, at alle forhold er belyst, og vi er med dig fra start til slut.

 

Landsdækkende advokatrådgivning

Med NEMADVOKAT som din boligadvokat gør det ingen forskel om du bor i Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Randers, Frederiksberg, Herning, Kolding, Odense, Roskilde, København, Køge, Vejle eller andre dele af Danmark. Vi er et online advokatkontor, der fokuserer på at rådgive dig gennem digitale kanaler. Vi har derfor skabt et sikkert, digitalt univers, som gør din bolighandel nemmere og mere enkel. Du har på alle tidspunkter af døgnet mulighed for at tjekke op på din bolighandel og de forskellige steps i processen, så du konstant har det fulde overblik over din handel. Derudover er vi klar over, at den menneskelige kontakt mellem dig og os er essentiel. Derfor har du altid mulighed for at kontakte din boligadvokat via telefon, e-mail eller chat – både før, under og efter dit boligkøb.

 

Køb bolig i Aalborg

Aalborg en by med fart på. Her finder du et summende byliv, cafémuligheder og shopping. Herudover har Aalborg sin egen lufthavn og et universitet, hvilket trækker mange mennesker til byen. Derudover kan Aalborg byde på en zoologisk have, diverse parker og masser af festligt natteliv.

Ligesom mange andre byer adskiller bydelene sig fra hinanden i Aalborg. Vestbyen, som er det gamle arbejdskvarter, er kendetegnet ved mange lækre madsteder, hvor man kan få stillet sulten. Havnefronten derimod er det gamle industrikvarter, som er blevet et moderne sted at flytte hen, hvor du finder meget nybyggeri. Derudover kan man slå sig ned i Midtbyen, hvor man kan spankulere ned af Jomfru Ane Gade, hvor du finder massevis af barer.

Det er dog værd at bemærke at Aalborg kan være præget af korte liggetider. Dog anbefales det at undersøge sin bolig og dertilhørende købsaftale grundigt, før man sætter sin underskrift på papiret. Her kan en boligadvokat være behjælpelig, så du er sikret det fulde overblik over din handel og dens vilkår. Hos NEMADVOKAT står vores boligadvokater klar til at rådgive dig om dit boligkøb i Aalborg. Så er du sikker på, at alle væsentlige forhold er blevet belyst.