Boligadvokat Viborg

NEMADVOKAT er det oplagte valg, når du skal bruge en boligadvokat i Viborg. Vores boligrådgivere er klar til at bistå dig med assistance og rådgivning gennem dit boligkøb. Med os på holdet er du sikker på, at du køber en bolig på de rette præmisser.

Når du vælger os, får du tilknyttet din egen boligrådgiver med mange års erfaring indenfor bolighandel. Du kan vælge mellem forskellige pakker, så du er sikker på, at du kun betaler for de ydelser, du har brug for.

Du vælger således selv, om du ønsker at inddrage din boligrådgiver gennem hele dit boligkøb. Vi kan hjælpe dig med at varetage dialogen med mægler og bank, forhandle om pris og vilkår samt afslutte handlen for dig.

Vi kan også hjælpe dig med at gennemgå købsaftalen, så du er sikker på, at der ikke er vilkår og betingelser, der gør dit boligkøb til en dårlig investering. Uanset, hvor meget du har brug for at inddrage os, står vi til rådighed.

Som noget unikt tilbyder vi garanti på vores service, når du vælger os som din boligadvokat i Viborg. Hvis vi rådgiver dig til at udtræde af handlen, får du ingen regning. Du skal således kun betale, hvis du rent faktisk ender med at købe boligen.

 

Hvad koster en boligadvokat i Viborg?

Prisen for en boligadvokat i Viborg afhænger af flere forskellige faktorer. Det er først og fremmest væsentligt, hvem du vælger som boligadvokat i Viborg. Priserne varierer meget fra boligadvokat til boligadvokat, og der er derfor mange penge at spare, hvis du vælger den rigtige.

Generelt anbefaler vi, at du vælger en boligadvokat i Viborg, som tilbyder pakkeløsninger frem for timepris. Vælger du en boligadvokat, der tager sig betalt pr. påbegyndt time, ved du ikke på forhånd, hvor meget du ender med at betale.

Det gør du derimod, hvis du vælger en boligadvokat i Viborg, som tilbyder pakkeløsninger. Her kender du den samlede pris på forhånd. Der dukker ingen uforudsete udgifter op, og du skal ikke betale for spildtid, som i sidste ende ikke kommer dig til gode.

Som udgangspunkt skal du regne med, at prisen for en boligadvokat i Viborg koster mellem 5.000-10.000 kr., hvis du vælger én, som tilbyder pakkeløsninger. Vælger du i stedet en boligadvokat, som tager en fast timepris, vil prisen ofte være højere.

Hos NEMADVOKAT er vores mål at være så gennemsigtige som muligt. Derfor tilbyder vi udelukkende pakkeløsninger, så du kender til den samlede pris på forhånd. Herunder kan du læse mere om, hvad vores pakkeløsninger indeholder.

 

Vi tilbyder følgende pakkeløsninger:

 

Køberrådgivning: 5.000 kr.

Køberrådgivning er vores største pakke. Den skal du vælge, hvis du vil have komplet rådgivning gennem hele købsprocessen. Din boligrådgiver sørger for at varetage dialog med mægler og bank, så du kun skal forholde dig til de informationer, du får fra os.

Hvis du ønsker det fulde overblik over din sag, er denne pakke den rigtige for dig. Vi gennemgår købsaftalen for dig, sætter dig ind i vilkår og betingelser og forhandler for dig, hvis der er noget, der bør blive ændret.

Når der foreligger en købsaftale uden forbehold, kan du skrive under med ro i maven. Efterfølgende udarbejder og gennemgår vi skødet for dig, så det er klar til at blive tinglyst, før handlen endeligt afsluttes.

Læs mere om vores køberrådgivning.

 

Gennemgang af købsaftale: 4.300 kr.

Vælger du denne pakke, sørger din boligrådgiver for at gennemgå købsaftalen med dig. Din boligrådgiver undersøger, om der er vilkår eller betingelser, som du ikke bør acceptere. Hvis det er tilfældet, får du hjælp til at få dem ændret, før du skriver under.

Du kender derfor til alle de betingelser, som du accepterer, og du kan være sikker på, at du køber en bolig, som er, hvad den giver dig ud for at være. Efterfølgende kan du skrive under på købsaftalen med ro i maven.

Læs mere om gennemgang af købsaftale.

 

Tinglysning af skøde: 2.300 kr.

Du bør vælge denne pakke, hvis du selv ønsker at stå for gennemgang af købsaftalen og korrespondance med mægler og bank, men ønsker hjælp til udarbejdelse eller gennemgang og tinglysning af skøde.

Vi sikrer, at skødet er udfyldt korrekt, så det kan tinglyses uden anmærkninger. Du kan også få hjælp til at frigive købesummen til sælger, hvis du vælger denne pakke.

Læs mere om tinglysning af skøde.

 

Hvorfor vælge os?

Der er mange grunde til, at du bør vælge NEMADVOKAT som din boligadvokat i Viborg. Først og fremmest kæmper vi for at gøre boligrådgivning så simpelt og overskueligt som overhovedet muligt, og det kommer dig til gode.

Generelt er advokatbranchen en branche, som er fyldt med fordomme – og mange af dem er desværre sande. Ofte får du alt for kompleks rådgivning til en pris, som ikke svarer til det, du får ud af det. I visse tilfælde er rådgivningen så kompleks, at den er svær at forstå.

Vi giver dig rådgivning i øjenhøjde, som du rent faktisk får noget ud af. Det vigtigste for os er, at du føler dig tryg i forløbet, fordi du har et indgående kendskab til din sag. Vores arbejde er først fuldført, når du kender til alle de betingelser og vilkår, du skriver under på.

Samtidig ønsker vi at gøre op med de høje priser, som advokatbranchen præges af. Ofte betaler du alt for meget, fordi der er mange manuelle processer, som tager tid. Dem får du i sidste ende ikke noget ud af, men de er alligevel nødvendige.

 

Digitalisering af vores interne processer

Vi har digitaliseret en stor del af vores forretning, hvilket betyder, at mange af de manuelle processer, som du ellers ville skulle betale for, er skåret fra. Derfor er vi i stand til at tilbyde et særdeles attraktivt prisniveau, som befinder sig blandt de bedste i branchen.

Når du vælger os som boligadvokat i Viborg, foregår det hele digitalt. Al korrespondance med din rådgiver foregår gennem NEMBLIK, som er vores egen digitale platform. Den er naturligvis 100% GDPR-compliant og sikker.

Det sikrer dig et nemt sagsforløb, hvor du hele tiden har et indgående kendskab til din sag. Alle dokumenter er samlet på ét sted – og du risikerer ikke, at vigtig information går tabt, fordi kommunikationen foregår via e-mail, telefon og mundtligt.

Hos NEMADVOKAT er vi medlemmer af Advokatsamfundet, der kæmper for et velfungerende retssamfund. Det er vi, fordi vi ønsker at skabe tryghed mellem advokat og kunde. Vi gør tingene efter bogen, og vi garanterer dig en sikker og pålidelig sagsbehandling.

Få en tryg og sikker bolighandel Brug en forsikret boligadvokat
Fra DKK 2.300
Læs mere

inkl. moms ekskl. tinglysningsafgift

 

Hvorfor bruge en boligadvokat i Viborg?

Der er mange grunde til, at du bør anvende en boligadvokat i Viborg. Selvom der ikke stilles nogen krav om, at du skal bruge en boligadvokat, er det alligevel en god idé. Et boligkøb er en kringlet proces, hvor der er mange potentielle faldgruber, du skal navigere udenom.

Du bør huske på, at ejendomsmægleren er sælgers mand. Den primære opgave for ejendomsmægleren er derfor at sikre sælger de absolut bedste betingelser i handlen – og det kan resultere i, at du gør et mindre attraktivt køb.

Hvis du vil være sikret de bedste betingelser i handlen, er det derfor en god idé at alliere dig med en boligadvokat i Viborg. Boligadvokaten vil varetage dine interesser og på den måde være et modstykke til ejendomsmægleren.

Du får hjælp til at gennemgå købsaftalen, ligesom du kan få hjælp til at varetage korrespondancen med mægler og bank. Din boligadvokat kan samtidig forhandle på dine vegne, hvilket kan være en fordel, da boligadvokaten ikke har følelser involveret i købet.

 

Hvorfor flytte til Viborg?

Viborg er en af de ældste byer i Danmark, og byen har masser af attraktioner, flotte gågader, spændende arkitektur og middelaldergader, som vidner om byens fascinerende historie. Viborg favner samtidig en masse spændende events på alle tider af året, så der altid er noget at give sig til.

Byen ligger midt i Jylland, hvorfor du har nem adgang til de mange arbejdspladser, der befinder sig i og omkring Viborg. Fra Viborg Station afgår InterCity og regionaltog til Aarhus, Struer og København, og de fleste af byens buslinjer stopper på stationen.

Det giver gode muligheder for pendlere, omend byen samtidig rummer masser af lokale arbejdspladser. I Viborg Kommune finder du omkring 50.000 arbejdspladser, og ledighedsprocenten befinder sig blandt de laveste i landet.

I gågaden finder du en lang række specialbutikker, restauranter og caféer. Her finder du også indkøbscentret Sct. Mathias Centret med mere end 35 butikker og caféer, som er fordelt på to etager.

Huspriserne i Viborg er rimelige, og der er masser af daginstitutioner, skoler, fritidsaktiviteter, attraktioner og seværdigheder. Byen er placeret centralt i Jylland og er omringet af naturskønne områder, hvor du kan komme ned i gear.

 

Handlens dokumenter

Du får udleveret en lang række dokumenter, når du skal købe bolig i Viborg. Det er væsentligt, at du sætter dig grundigt ind i indholdet af dokumenterne, så du er sikker på, at de indeholder de rigtige informationer.

Er dokumenterne mangelfulde, kan det ende med at påvirke dit boligkøb i en negativ retning. Herunder følger et udsnit af de dokumenter, du får udleveret, når du skal købe bolig i Viborg. Vær opmærksom på, at der ikke er tale om en komplet liste, da de specifikke dokumenter afhænger af den bolig, du køber.

 

  • BBR-meddelelse: BBR er en forkortelse for Bygnings- og Boligregistret, og BBR-meddelelsen beskriver de forskellige oplysninger, som kommunen har om din bolig.
  • Energimærkning: Energimærkningen indeholder en detaljeret oversigt over boligens energimæssige stand. Hvis der er forhold, som kan forbedres, fremgår det ligeledes af dette dokument.
  • Matrikelkort: Matrikelkortet indeholder et kort over ejendommens areal og skel, som er det, der udgør matriklen.
  • Forsikringer: I dette dokument kan du se, hvilke forsikringer, der skal tegnes på ejendommen. Det kan eksempelvis være brandforsikringen.
  • Forbrugsopgørelse: I forbrugsopgørelsen kan du se en oversigt over de forbrugsudgifter, som den tidligere ejer har haft.
  • Tingbogsattest: Tingbogsattesten indeholder oplysninger omkring brugsrettigheder og begrænsninger for ejendommen – f.eks. tinglyste servitutter og hæftelser.
  • Tilstandsrapport: Tilstandsrapporten indeholder oplysninger omkring, hvilken stand boligen fysisk er i. Hvis der er skader, som kan forringe husets værdi, vil dette fremgå af tilstandsrapporten.
  • Forureningsattest: I forureningsattesten kan du se, om der er forurening på grunden.
  • Lokalplan: Lokalplanen beskriver de regler og begrænsninger, som er vedtaget for det område, som ejendommen er beliggende i.
  • Oplysninger om grundejerforening: Her kan du se, om der er medlemspligt i en grundejerforening. Er det tilfældet, kan du se foreningens budgetter, regnskaber, vedtægter og medlemskontingent samt et generalforsamlingsreferat.

 

Salgsopstillingen

Når du viser interesse for en bolig, er det første dokument, du får udleveret, typisk salgsopstillingen. Dette dokument har til formål at opsummere de væsentligste informationer omkring boligen. Her kan du eksempelvis se, hvilke faste udgifter der følger med, hvis du køber boligen.

Du kan således se, hvilke udgifter der skal afsættes til forsikringer, afgifter, ejendomsskat og ejendomsværdiskat. Banken bruger blandt andet salgsopstillingen, når de skal vurdere, om du har råd til at bosætte dig i boligen.

Læs mere om salgsopstillingen, her.

 

Købsaftalen

Købsaftalen indeholder alle de informationer, der er væsentlige for handlen. Handlens betingelser og vilkår vil fremgå af købsaftalen, hvorfor det er væsentligt, at du læser den grundigt igennem, så du har et indgående kendskab til alle aspekter af handlen.

Det er en god idé at få en boligadvokat til at gennemgå købsaftalen for dig, hvis du ikke har en juridisk baggrund. Den er ofte udarbejdet i et kringlet juridisk sprog, som kan være vanskeligt at forstå.

Vil du være sikker på, at du kender til alle vilkår og betingelser, som du accepterer, når du skriver under, bør du få en boligadvokat til at gennemgå den for dig. På den måde vil du samtidig kunne få hjælp til at forhandle dig til bedre vilkår.

Hos NEMADVOKAT får du tilknyttet din egen boligrådgiver, som varetager dine interesser. Vi guider dig sikkert uden om juridiske faldgruber, der kan gøre købet til en dårlig investering – og du vælger selv, hvor meget du ønsker at inddrage os i købsprocessen.

Læs mere om købsaftalen, her.

 

Husk altid at få indskrevet et advokatforbehold i købsaftalen

Du bør altid få indskrevet et advokatforbehold i købsaftalen, før du skriver under. Med advokatforbeholdet er din underskrift betinget af, at din advokat eller rådgiver kan godkende handlen i sin helhed.

Hvis det viser sig, at der er vilkår og betingelser, som du ikke bør acceptere, kan du frit udtræde af handlen, selvom du har skrevet under. Først, når der foreligger en købsaftale uden forbehold, vil din boligadvokat godkende den – og så er din underskrift bindende.

Du har derfor mulighed for at få ændret i uretfærdige betingelser, efter du har skrevet under, hvis du får indskrevet et advokatforbehold. Udtræder du af handlen, uden der er indskrevet et advokatforbehold, skal du betale sælger en godtgørelse på 1% af den samlede købesum.

Læs mere om advokatforbehold, her.

 

Tinglysning af skøde

Når købsaftalen er blevet godkendt og underskrevet, er handlen bindende. Derfor skal skødet udarbejdes og tinglyses hurtigst muligt, så du fremgår som den officielle ejer af boligen. Det er samtidig en forudsætning for, at du kan låne penge i banken.

Vi hjælper dig med at udarbejde skødet, så det indeholder de korrekt informationer. Hvis sælgers ejendomsmægler har udarbejdet det, får du hjælp til at gennemgå det for fejl og mangler. Efterfølgende hjælper vi med at få tinglyst skødet.

Når der foreligger et tinglyst skøde uden anmærkninger, kan handlen endeligt afsluttes. Efterfølgende modtager du dine nøgler, så du kan flytte ind i din nye bolig i Viborg – velvidende om, at du har gjort et fornuftigt boligkøb.

Få en tryg og sikker bolighandel Brug en forsikret boligadvokat
Fra DKK 2.300
Læs mere

inkl. moms ekskl. tinglysningsafgift