Boligadvokat Silkeborg

Leder du efter en boligadvokat i Silkeborg, er NEMADVOKAT det oplagte valg. Hos os får du tilknyttet din egen boligrådgiver, som hjælper dig sikkert igennem dit boligkøb. Med os på sidelinjen er du sikker på, at du indgår en fair bolighandel.

Vi har bred erfaring med køb og salg af boliger, og vi ved derfor, hvad du skal være opmærksom på i forbindelse med et boligkøb. Du kan selv vælge, hvor meget du ønsker at inddrage din boligrådgiver, så du udelukkende betaler for de ydelser, du har brug for.

Vælg den komplette pakke, hvis du ønsker køberrådgivning gennem hele forløbet, gennemgang af din købsaftale og hjælp til at varetage dialog med mægler og bank. Du kan også vælge vores mindre pakker, hvis du kun har brug for hjælp til gennemgang af købsaftale eller udarbejdelse og tinglysning af skøde.

Vi tilbyder udelukkende pakkeløsninger, så du på forhånd ved, hvad du skal betale, når du vælger NEMADVOKAT som boligadvokat i Silkeborg. Du får desuden garanti på vores ydelser, så du kun skal betale, hvis du ender med at gennemføre handlen.

 

Hvad koster en boligadvokat i Silkeborg?

Prisen på en boligadvokat i Silkeborg afhænger af, hvor meget du ønsker at inddrage vedkommende, samt hvilken boligadvokat du vælger. Som udgangspunkt bør du altid vælge en boligadvokat i Silkeborg, som tilbyder pakkeløsninger.

Hvis du vælger en boligadvokat i Silkeborg, som fakturerer på timebasis, kan du risikere, at regningen løber løbsk. Med en pakkeløsning ved du på forhånd, hvor meget du skal betale. Du får derfor ingen ubehagelige overraskelser, når regningen dukker op.

Som udgangspunkt skal du betale mellem 5.000-10.000 kr. for en boligadvokat i Silkeborg. Hos NEMADVOKAT kan vi tilbyde priser, som befinder sig væsentligt under gennemsnittet. Det skyldes, at vi har digitaliseret vores interne processer, så vi er langt mere effektive.

Vi tilbyder udelukkende pakkeløsninger. Det gør vi blandt andet, fordi vi ønsker at styrke gennemsigtigheden i advokatbranchen. Du skal kende den samlede omkostning, før du indgår en aftale. Vi har sammensat tre forskellige pakkeløsninger, som egner sig til forskellige behov.

 

Vi tilbyder følgende pakkeløsninger:

Køberrådgivning: 6.000 kr.

Ønsker du rådgivning gennem hele forløbet, gennemgang af købsaftalen, samt at din boligrådgiver står for at varetage al korrespondance med mægler og bank? Så skal du vælge denne pakke. Her får du tilknyttet din egen boligrådgiver, som sørger for at varetage dine interesser gennem hele dit boligkøb.

Du skal udelukkende forholde dig til de informationer, som din boligrådgiver videregiver til dig. Du bør vælge denne pakke, hvis du vil have det fulde overblik over alle aspekter af bolighandlen. Hvis der er forhold og vilkår, som du ikke bør acceptere, får du hjælp til at forhandle med sælger.

Når der er styr på vilkårene, kan du skrive under på købsaftalen med ro i maven. Din boligrådgiver sørger efterfølgende for at udarbejde og tinglyse skødet for dig. Hvis sælgers ejendomsmægler står for at udarbejde skødet, gennemgår vi det, så handlen endeligt kan afsluttes.

Læs mere om vores køberrådgivning.

 

Gennemgang af købsaftale: 5.000 kr.

Ønsker du selv at varetage korrespondance med mægler og bank, men har brug for hjælp til at gennemgå købsaftalen, skal du vælge denne pakke. Vi sørger for at sætte dig grundigt ind i alle vilkår og betingelser, så du kan have ro i maven, når du skriver under.

Hvis der er vilkår, som du ikke bør acceptere, får du besked om det, så du kan få dem ændret. Med denne pakke får du indsigt i alle de aspekter, der er væsentlige i forhold til købsaftalen samt indholdet i den.

Læs mere om gennemgang af købsaftale.

 

Tinglysning af skøde: 2.500 kr.

Vælg denne pakke, hvis du har brug for hjælp til at udarbejde eller gennemgå skødet samt tinglyse det. Din boligrådgiver sikrer, at alle de nødvendige informationer fremgår af skødet, før det tinglyses. Vi kan også hjælpe dig med at frigive købesummen til sælger.

Læs mere om tinglysning af skøde.

 

Hvorfor vælge os?

Der er god grund til at vælge NEMADVOKAT, hvis du ønsker kompetent rådgivning til et fair prisniveau. Vores primære fokus er at øge gennemsigtigheden i advokatbranchen. Vi vil gøre boligrådgivning nemmere, simplere og mere effektivt. Det er en essentiel del af hele den service, vi tilbyder.

Når du vælger os om boligadvokat i Silkeborg, får du boligrådgivning i øjenhøjde. Vi pakker ikke tingene ind i juridiske floskler eller overkomplicerer vores rådgivning. Du får kompetent juridisk rådgivning, som er til at forstå.

Vi er først i mål, når du har et indgående kendskab til din sag. Vi ønsker at styrke tilliden mellem kunde og rådgiver, så du føler dig tryg i dit boligkøb. Samtidig tilbyder vi vores ydelser til et prisniveau, som er svært at konkurrere med.

Hos NEMADVOKAT har vi digitaliseret vores interne processer. Det betyder, at al korrespondance foregår i vores eget system, NEMBLIK. Du kan tilgå systemet og få adgang til din sag på alle tider af døgnet, så du altid er opdateret på, hvordan den skrider frem.

Få en tryg og sikker bolighandel Brug en forsikret boligadvokat
Fra DKK 2.500
Læs mere

inkl. moms ekskl. tinglysningsafgift

 

Hvorfor bruge en boligadvokat i Silkeborg?

Det er en god idé at bruge en boligadvokat i forbindelse med et boligkøb i Silkeborg. Der er ingen krav om, at du skal bruge en boligadvokat, når du køber bolig, men du er sikret en langt mere fair handel, hvis du får juridisk rådgivning undervejs.

Ejendomsmægleren varetager udelukkende sælgers interesser. Den primære opgave for ejendomsmægleren er at sikre sælger så gunstige vilkår i handlen som muligt. Derfor har du brug for en juridisk rådgiver, som kan trække i den anden retning.

Hos NEMADVOKAT får du tildelt din egen boligrådgiver, som kan hjælpe dig med alt fra korrespondance med involverede nøglepersoner, juridisk rådgivning, gennemgang af købsaftale, tinglysning af skøde og alt det andet, der relaterer sig til et boligkøb.

Du vælger selv, hvor meget du vil inddrage din rådgiver, når du vælger os som boligadvokat i Silkeborg. Vores priser er gennemsigtige og blandt markedets mest attraktive – og du betaler kun for de ydelser, du rent faktisk har brug for.

 

Hvorfor flytte til Silkeborg?

Silkeborg er en attraktiv kommune for alle, der ønsker at være tæt på arbejdspladser, jobmuligheder, uddannelser, skoler, spisesteder og kulturtilbud. I Silkeborg Kommune har du både natur, kultur og byliv indenfor rækkevidde.

Du får det hele, og samtidig er boligpriserne til at betale. I gennemsnit sparer du 7.500 kr. pr. kvadratmeter, når du køber bolig i Silkeborg frem for Aarhus. Motorvejen er desuden placeret centralt, så du har mulighed for at pendle til de flere end 600.000 jobmuligheder, der befinder sig under én times kørsel fra Silkeborg.

Byen er særligt oplagt for børnefamilier og ældre, der ønsker at være en del af de mange fællesskaber, der befinder sig i lokalmiljøet. Silkeborg har et rigt foreningsliv, og der er masser af sportsklubber og nærmiljøer, du kan blive en del af.

Silkeborg byder på en aktiv bymidte med shoppingmuligheder, spisesteder, caféer og kulturoplevelser, og samtidig er byen placeret med natur omkring sig. Hvis du ønsker at bo centralt i Jylland med alt indenfor rækkevidde, er Silkeborg det oplagte valg.

 

Handlens dokumenter

Du får udleveret en lang række dokumenter i forbindelse med et boligkøb i Silkeborg. Det er vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i indholdet af dokumenterne, så du er sikker på, at du kender til alle aspekter af handlen og den ejendom, du investerer i.

Herunder følger en række af de dokumenter, der typisk indgår i en bolighandel. Det er ikke en komplet liste, da dokumenterne varierer, afhængigt af den pågældende bolighandel. Det er en god idé at få en boligrådgiver til at gennemgå dokumenterne, før du skriver under på købsaftalen.

  • Energimærkning: Her kan du se oplysninger omkring boligens energimæssige stand og forbrug samt forslag til forbedringer.
  • BBR-meddelelse: Her kan du se de oplysninger, der er registreret i Bygnings- og Boligregistret, som BBR er en forkortelse for.
  • Forsikringer: Her kan du se de forsikringer, du skal tegne, hvis du ender med at købe ejendommen.
  • Matrikelkort: Her kan du se et kort over matriklen – altså, grundens areal og skel.
  • Forbrugsopgørelse: Her kan du se oplysninger omkring den tidligere ejers forbrugsudgifter.
  • Tilstandsrapport: Her kan du se, hvilken stand ejendommen er i. Hvis der er skader på ejendommen, kan du se disse i tilstandsrapporten.
  • Forureningsattest: Her kan du se, om der er forurening på grunden.
  • Tingbogsattest: I tingbogsattesten kan du se, om der er tinglyste servitutter eller hæftelser på ejendommen.
  • Lokalplan: Her kan du se, hvilke regler der gælder for området, som ejendommen er beliggende i.
  • Oplysninger om grundejerforening: Her kan du se, om der er medlemspligt i en grundejerforening, samt oplysninger omkring foreningens regnskab, budget, vedtægter og lignende.

 

Salgsopstillingen

Når du viser interesse for en bolig, er det første dokument, du får udleveret, typisk salgsopstillingen. Den indeholder oplysninger omkring boligens løbende udgifter. Banken bruger blandt andet salgsopstillingen til at vurdere, om du har råd til at bosætte dig i boligen.

Hvis oplysningerne af salgsopstillingen ikke er korrekte, kan det derfor have indflydelse på dine finansieringsmuligheder. Det er derfor væsentligt, at du sørger for at gennemgå dem, hvis du vil være sikker på, at de er retvisende.

I salgsopstillingen kan du blandt andet se, hvilke udgifter der er til forsikringer, afgifter, ejendomsværdiskat og ejendomsskat. Herunder kan du se billeder af boligen og læse en beskrivelse af den. Plantegninger, grundareal og tekniske data er ligeledes en del af salgsopstillingen.

Læs mere om salgsopstillingen, her.

 

Købsaftalen

Købsaftalen er det afgørende dokument i en bolighandel, da det er den kontrakt, du og sælger underskriver. Her fremgår alle informationer, der er relevante for dit boligkøb, og det er derfor blandt de vigtigste dokumenter i handlen.

Formålet med købsaftalen er at danne overblik over handlen. Det er som udgangspunkt sælgers ejendomsmægler, der udarbejder den. Du bør derfor være grundig, når du gennemgår købsaftalen, så du er sikker på, at alt er, som det skal være.

Før du skriver under på købsaftalen, er det essentielt, at du kender til alle de forhold og vilkår, du accepterer. Der er mange faktorer, der kan påvirke dit boligkøb i en negativ retning. Det er en god idé at få en boligadvokat til at gennemgå købsaftalen, før du skriver under.

Hos NEMADVOKAT får du tildelt din egen boligrådgiver, som gennemgår købsaftalen for dig. Hvis der er vilkår, du ikke bør acceptere, får du besked herom, så du kan få dem ændret. Når der foreligger en købsaftale uden anmærkninger, kan du skrive under på den med ro i maven.

Læs mere om købsaftalen, her.

 

Husk altid at få indskrevet et advokatforbehold i købsaftalen

Før du skriver under på købsaftalen, bør du få indskrevet et advokatforbehold. Det gør sig især gældende, hvis du ikke har fået den gennemgået af en boligrådgiver først. Med advokatforbeholdet er din underskrift betinget af, at din advokat kan godkende handlen.

Du kan derfor få rettet vilkår og betingelser, efter du har skrevet under, når der er indskrevet et advokatforbehold. Hvis sælger ikke ønsker at indfri dine krav, kan du derfor udtræde af handlen, uden du skal gøre brug af den normale fortrydelsesret.

Har du ikke fået indskrevet et advokatforbehold, skal du betale sælger en godtgørelse på 1% af den samlede købesum, hvis du ønsker at udtræde af handlen. Du kan derfor spare mange penge, hvis du sikrer dig, at der bliver indskrevet et advokatforbehold.

Læs mere om advokatforbehold, her.

 

Tinglysning af skøde

Når fortrydelsesretten er udløbet, er købsaftalen bindende, og skødet skal derfor tinglyses. Tinglysning af skødet er en forudsætning for, at du kan låne penge til at finansiere boligen. Du kan først låne penge, når du fremgår som den retmæssige ejer af boligen.

Samtidig kan sælgers kreditorer ikke længere gøre udlæg i ejendommen, når skødet er blevet tinglyst. Tinglysningen fungerer derfor også som en sikringsakt, og det er vigtigt, at du får tinglyst skødet hurtigst muligt.

Din boligrådgiver hjælper dig med at udarbejde og/eller gennemgå skødet, så du er sikker på, at det indeholder alle de korrekte og relevante informationer. Når det er tinglyst, kan vi samtidig hjælpe dig med at frigive købesummen til sælger, så du kan flytte ind i din nye bolig.

Få en tryg og sikker bolighandel Brug en forsikret boligadvokat
Fra DKK 2.500
Læs mere

inkl. moms ekskl. tinglysningsafgift