Boligadvokat Roskilde

 

Hvorfor skal jeg benytte en boligadvokat?

Siden den nye ejendomsmæglerlov blev juridisk bindende, er incitamentet til at lade sig vejlede af en boligadvokat blevet endnu større. Loven lyder på, at ejendomsmægleren ikke må agere som rådgivende instans for både sælger og køber, samtidigt. I samme lovgivning blev ejendomsmægleren fritaget for alt ansvar, hvis du i forbindelse med en bolighandel er blevet udsat for fejloplysninger. For at denne uheldige situation ikke skal blive en realitet, er det både ved boligkøb og boligsalg en god idé at tilkoble en boligadvokat, der har de fornødne forudsætninger til at vurdere det juridiske aspekt, samt give dig en uvildig vurdering af handlen.

Derudover er en bolighandel bare en stor mundfuld med en masse komplekse, juridiske aspekter. I forvejen har du både som køber og sælger meget at tænke på i bolighandlen. For at du ikke skal støde ind i nogle ubehagelige overraskelser, kan du tilknytte en boligadvokat, der står for al korrespondance, alt det praktiske og alle de dertilhørende detaljer.

Hos NEMADVOKAT får du fuld dækning af din bolighandel fra start af processen til slut. Det vil tilmed også sige, at du stadig vil kunne kontakte NEMADVOKAT efter overtagelsen af din nye bolig såfremt du har nye spørgsmål eller opdager fejl.

Bestil køberrådgivning
6.000 DKK
Bestil online nu

inkl. moms og ekskl. gebyrer.

 

Køb af bolig i Roskilde

I en bolighandel opererer ejendomsmægler hovedsageligt som sælgers repræsentant. Ligesom for sælger er det for køber vigtigt, at der bliver gået i dybden med indholdet af købsaftalen. For eksempel er det vigtigt om der er hjemfaldspligt til kommunen, forkøbsret eller andre former for begrænsninger.

Derudover er det ligeledes vigtigt, at der bliver undersøgt om der er andre forhold vedrørende den specifikke forening, ejerskifteforsikringen, tilstandsrapporten etc. For at dette bliver gjort fyldestgørende, har vi udarbejdet en pakke, der sikrer, at alle disse elementer bliver behandlet.

 

Salg af bolig i Roskilde

I modsætning til hvad mange går og tror, er en boligadvokat ikke kun sælgers repræsentant. Der er også fra en sælgers perspektiv en masse at skulle holde styr på, og eftersom ejendomsmægleren hovedsageligt honoreres gennem salg, er de ikke helt uvildige i deres vurdering.

Du kan derfor havne i en situation, hvor du grundet oplysningspligten bliver pålagt ansvaret og betalingen for eventuelle ulovlige bygningsindretninger og forhold på grunden og ved ejendommen, der ikke er blevet oplyst køber. Ejendomsmæglerloven betyder nemlig, at ejendomsmægleren ikke længere kan gøre ansvarlig for disse manglede oplysninger.

Med sælgerpakken sikrer du, at denne uheldige situation ikke forekommer. Sælgerpakken inkluderer blandt andet en besigtigelse af købsaftalen, en udførlig gennemgang af diverse dokumenter, en eventuel udarbejdelse af advokatforbehold, gennemgang af købsdokumenter og købsaftalen.

 

NEMADVOKAT er DIN boligadvokat

Uanset om du flytter fra eller til Roskilde, kan vi vejlede og rådgive dig. Vi er nemlig ikke afhængig af fysisk tilstedeværelse, men lægger i stedet meget vægt på at have en grundig og personlig tilstedeværelse online og telefonisk.

Vi lover dig en tæt kontakt gennem hele processen, og er med vores telefontider fra klokken 9.00-21.00 klar til at modtage dit opkald størstedelen af dagens vågne timer. Derudover har vi udarbejdet et digitalt system, hvor du altid kan følge op på status af bolighandlen. Herudover har du mulighed for ved behov at sende beskeder og dokumenter til din boligadvokat.

 

Slå rod i Roskilde

Roskilde er en by, der tilbyder lidt af hvert. Her bor du midt i naturskønne omgivelser, et pulserende byliv og tæt på spændende attraktioner og bygningskultur. Eksempelvis har du for at besøge Vikingeskibsmuseet og opleve Roskilde Domkirke, der er på UNESCOs verdensarvsliste.

Til de musikinteresserede bliver Roskilde Festival afholdt årligt og er et event, der skaber liv og glæde i byen.

Geografisk ligger Roskilde perfekt placeret. Fra kan du nemt og hurtigt nå hovedstaden i bil eller med offentlig transport på under 1 time.

I Roskilde kan du let få adgang til biograf, shopping og indkøb ved et smut i byens storcenter, RO’s Torv. Samtidigt kan du i byen også opleve alt fra børnevenlige restauranter til barer og dansesteder. Roskilde henvender sig altså derfor både til de unge, de ældre samt børnefamilierne. Det giver en skøn dynamik og diversitet, som man kun kan sætte pris på som beboer i byen.