Boligadvokat Ringsted

Planlægger du at flytte til Ringsted? Så er det en god idé at alliere dig med en boligadvokat, som kan varetage dine interesser i handlen. Hos NEMADVOKAT har vi solid erfaring med køberrådgivning, og vi kan hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger.

Når du vælger os som boligadvokat i Ringsted, får du tildelt din egen boligrådgiver. Du kan selv vælge, hvor meget du ønsker at inddrage os. Vi kan varetage dialogen med mægler og bank og rådgive dig gennem hele købet.

Du kan også få hjælp til at gennemgå købsaftalen eller tinglyse skødet. Vi tilbyder forskellige pakkeløsninger, så du kan frit vælge, hvor meget juridisk assistance du ønsker. Med os på sidelinjen er du garanteret en fornuftig bolighandel på dine præmisser.

Vi hjælper dig med at danne overblik over handlens vilkår og betingelser – og du får kun en regning, hvis du ender med at købe boligen. Udtræder du af handlen, fordi det viser sig, at der er forhold, som du ikke bør acceptere, skal du ikke betale vores salær.

 

Hvad koster en boligadvokat i Ringsted?

Du skal som udgangspunkt regne med, at en boligadvokat i Ringsted koster mellem 5.000-10.000 kr., når du skal købe en ejerbolig eller en andelsbolig. Vi anbefaler, at du vælger en boligadvokat i Ringsted, som tilbyder pakkeløsninger.

Vælger du en boligadvokat, som tager en fast timepris, ender prisen ofte med at være højere. Samtidig betyder det som regel, at du ikke kender den samlede pris på forhånd, hvorfor du risikerer, at regningen løber løbsk.

Hos NEMADVOKAT tilbyder vi forskellige pakkeløsninger. Prisen afhænger af, hvor meget du ønsker at bruge os i forbindelse med dit boligkøb. Du kan få komplet rådgivning, men du kan også vælge udelukkende at bruge os til gennemgang af købsaftalen eller tinglysning af skødet.

 

Vi tilbyder følgende pakkeløsninger:

 

Køberrådgivning: 5.000 kr.

Med denne pakke får du køberrådgivning gennem hele dit boligkøb. Vi varetager al dialog med mægler og bank, så du kun skal forholde dig til de informationer, du får fra os. Du får tildelt din egen boligrådgiver, som sætter sig grundigt ind i indholdet af købsaftalen.

Hvis der er forhold, som du ikke bør acceptere, får du hjælp til at få det ændret. Vi kan samtidig hjælpe dig med at forhandle dig til en bedre pris på boligen. Når du skriver under på købsaftalen, ved du, at den ikke indeholder vilkår, som ikke er til din fordel.

Læs mere om vores køberrådgivning.

 

Gennemgang af købsaftale: 4.300 kr.

Hvis du selv vil stå for korrespondance med mægler og bank, anbefaler vi, at du som minimum får hjælp til at gennemgå købsaftalen. Med denne pakke får du tildelt din egen boligrådgiver, som læser købsaftalen og de tilhørende dokumenter igennem for dig.

Efterfølgende oversættes indholdet til et sprog, som du forstår. Du er derfor bekendt med alle vilkår og betingelser, som du accepterer, hvis du underskriver købsaftalen. Er der punkter, du ikke bør acceptere, får du besked om det.

Læs mere om gennemgang af købsaftale.

 

Tinglysning af skøde: 2.300 kr.

Har du brug for hjælp til at tinglyse skødet, skal du vælge denne pakke. Vi gennemgår skødet for dig, så du er sikker på, at det indeholder de rigtige informationer. Efterfølgende sørger vi for, at det bliver tinglyst. Med denne pakke kan du også få hjælp til at frigive købesummen til sælger.

Læs mere om tinglysning af skøde.

 

 

Hvorfor vælge os?

Hvis du vil have kompetent og professionel køberrådgivning til lav pris, er der god grund til at vælge os som boligadvokat i Ringsted. Vi oversætter den komplekse jura til et sprog, der giver mening. Med os på holdet er du sikret en fair og fornuftig bolighandel, som lever op til dine forventninger.

Du får tildelt din egen boligrådgiver, som varetager dine interesser i købsprocessen. Ejendomsmægleren varetager sælgers interesser, og det er derfor vigtigt, at du har en modvægt, der kan hjælpe dig med at opnå så gode vilkår som muligt.

Vi er frontløbere indenfor den digitale udvikling i advokatbranchen. Vi har blandt andet brugt digitalisering til at effektivisere vores arbejdsproces. Det betyder, at du ikke betaler for spildtid, som du ikke får noget ud af.

Kommunikationen med din boligrådgiver foregår via NEMBLIK, som er vores egen digitale platform. Her er alle beskeder, dokumenter og øvrig information samlet på ét sted, så du undgår, at vigtige oplysninger går tabt.

Få en tryg og sikker bolighandel Brug en forsikret boligadvokat
Fra DKK 2.300
Læs mere

inkl. moms ekskl. tinglysningsafgift

 

Hvorfor bruge en boligadvokat i Ringsted?

Når du skal købe bolig, er det vigtigt at være opmærksom på, at ejendomsmægleren varetager sælgers interesser. Ejendomsmæglerens primære opgave er at sikre, at sælger opnår så gunstige vilkår i handlen som muligt.

Derfor er det vigtigt, at du allierer dig med en boligadvokat i Ringsted, som kan trække i den anden retning. Boligadvokaten sætter sig grundigt ind i købsaftalen og de tilhørende dokumenter, hvorefter du får indblik i handlens vilkår og betingelser.

Det sikrer dig indsigt i den konkrete sag, så du er sikker på, at du kender til alle de forhold, du accepterer, når du underskriver købsaftalen. Boligadvokaten vil samtidig kunne hjælpe dig med at forhandle om nedslag i prisen med sælger.

I sidste ende er udgifterne til en boligadvokat i Ringsted godt givet ud, da du kan ende med at spare mange penge. Du undgår at købe en bolig, der ikke er, hvad den giver sig ud for at være. Hvis der er forhold, der forringer ejendommens værdi, vil du samtidig kunne få et nedslag i prisen.

Du bør bruge en boligadvokat, når du køber bolig, hvis du vil være sikker på, at du gør et fornuftigt køb. Der er mange faldgruber, du skal navigere udenom, og din boligadvokat vil hjælpe dig med at identificere dem.

 

Hvorfor flytte til Ringsted?

Ringsted er en by på Midtsjælland med omkring 23.000 indbyggere. Ringsted er blandt de ældste byer på Sjælland, hvilket blandt andet ses på byens vartegn, Sankt Bendts Kirke, der blev opført i 1170.

Selvom byen kan dateres tilbage til vikingetiden, fremstår byen ikke som en gammel by. Byen huser flere handels- og kultursteder som kongrescenter, musikhus og teater. Byens største arbejdsplads er Danish Crown, og der er gode transportmuligheder for pendlere.

Ringsted bliver gennemskåret af motorvejen, der deler det centrale og sydlige Ringsted op. Der er derfor nem adgang til både København, Storebæltsbroen og de øvrige byer på Sjælland, hvilket er en fordel, hvis du arbejder udenbys.

Byens borgere består af både ældre, børnefamilier og unge mennesker, og særligt de seneste år er byen blevet populær blandt tilflyttere fra hovedstaden. I Ringsted er du omringet af by, kultur og natur, og der er gode muligheder for at finde en attraktiv bolig.

Udover de mange kulturtilbud, har du også mulighed for at dyrke dine interesser i en af Ringsteds mange foreninger og sportsklubber. Her kan du udvide dit netværk og møde andre, der brænder for det samme som dig.

 

Handlens dokumenter

Når du investerer i fast ejendom, får du udleveret flere dokumenter, som du skal sætte dig grundigt ind i. Antallet af dokumenter afhænger af den pågældende bolighandel, og de indeholder alle informationer, som er relevante for handlen.

Det er en god idé at få en boligadvokat til at gennemgå dokumenterne, hvis du vil være sikker på, at du gør et fornuftigt køb. Der kan eksempelvis være tinglyste servitutter på ejendommen, som sætter begrænsninger for brugen heraf.

Herunder følger et udsnit af de mest væsentlige dokumenter, du får udleveret, når du skal købe bolig. Vær opmærksom på, at listen er ikke komplet, da dokumenterne varierer fra bolighandel til bolighandel.

  • Tingbogsattest: I tingbogsattesten har du mulighed for at se, om der er tinglyste servitutter og begrænsninger for boligen.
  • Tilstandsrapport: I tilstandsrapporten kan du se, hvilken stand boligen er i. Tilstandsrapporten er frivillig, men den er en forudsætning, hvis der skal tegnes en ejerskifteforsikring.
  • Forureningsattest: Her kan du se, om der er forurening på den grund, hvor ejendommen er beliggende.
  • Forbrugsopgørelse: Forbrugsopgørelsen danner overblik over de forbrugsudgifter, den tidligere ejer har haft i forbindelse med at eje ejendommen.
  • Lokalplan: Lokalplanen er de begrænsninger og regler, som kommunen har vedtaget for boligen og det område, som den er beliggende i.
  • Oplysninger om grundejerforening: Her kan du se, om du skal melde dig ind i en grundejerforening samt foreningens budgetter, regnskaber, vedtægter og et generalforsamlingsreferat.
  • BBR-meddelelse: Her kan du se, hvilke oplysninger der er registreret omkring boligen i Bygnings- og Boligregistret.
  • Energimærkning: Energimærkningen beskriver boligens energimæssige stand. Hvis den kan forbedres, fremgår det også af dette dokument.
  • Matrikelkort: Matrikelkortet er et kort, som danner overblik over grundens areal og skel.
  • Forsikringer: Her kan du se, hvilke forsikringer du skal tegne på ejendommen, hvis du ender med at købe den. Det kan eksempelvis være brandforsikringen.

 

Salgsopstillingen

I salgsopstillingen kan du læse en opsummering af boligen. Den indeholder de vigtigste informationer, og du har blandt andet mulighed for at se de faste udgifter, der følger med ejendommen – eksempelvis ejendomsskat, ejendomsværdiskat, forsikringer og afgifter.

Salgsopstillingen indeholder også en beskrivelse af boligen, billeder, plantegninger, grundareal og tekniske data. Herudover fremgår der et finansieringsforslag, som banken kan tage udgangspunkt i, når de skal vurdere, om du har råd til boligen.

Når du viser interesse for en bolig, efter du har været til fremvisning, vil du som regel få udleveret salgsopstillingen som det første dokument. Hvis du vil være sikker på, at den indeholder de rigtige oplysninger, kan det være en god idé at få en boligadvokat til at gennemgå den for dig.

Læs mere om salgsopstillingen, her.

 

Købsaftalen

Købsaftalen er blandt de vigtigste dokumenter, når du skal købe bolig. Den indeholder alle de informationer, der er vigtige for handlen. Det er derfor essentielt, at du er bekendt med indholdet af købsaftalen, før du skriver under.

Hvis du ikke har gennemgået købsaftalen grundigt, risikerer du, at du accepterer en handel, som udelukkende er til sælgers fordel. Ofte er den udarbejdet i et sprog, som kan være svært at forstå uden en juridisk baggrund.

Vi anbefaler, at du som minimum får hjælp til at gennemgå købsaftalen, når du skal købe bolig. Din boligadvokat vil læse købsaftalen og de tilhørende dokumenter grundigt igennem for dig. Efterfølgende bliver den oversat til et sprog, som giver mening for dig.

På den måde er du sikret, at du ikke indgår en aftale, som ender med at blive en dårlig investering. Hvis der er betingelser, du ikke bør accepterer, får du hjælp til at få dem ændret eller forhandle dig til et nedslag i prisen.

Vær opmærksom på, at det er sjældent, at en købsaftale underskrives, uden indholdet bliver justeret. Den første udgave af købsaftalen er et oplæg, hvorfor det forventes, at du forsøger at forhandle dig til en bedre aftale.

Læs mere om købsaftalen, her.

 

Husk altid at få indskrevet et advokatforbehold i købsaftalen

Hvis du vil sikre dig bedst muligt, bør du få indskrevet et advokatforbehold i købsaftalen. Det koster ikke noget, og med advokatforbeholdet er din underskrift betinget af, at din boligadvokat eller -rådgiver kan godkende handlen i sin helhed.

Viser det sig, efter du har skrevet under, at der er forhold, som gør handlen til en dårlig investering, vil din boligadvokat ikke godkende den. Sælger er derfor forpligtet til at imødekomme dine krav, hvis din underskrift skal være gyldig.

Ønsker sælger ikke at ændre på vilkår, betingelser, pris eller lignende, kan du frit udtræde af handlen. Hvis du ikke har fået indskrevet et advokatforbehold, kan du ikke uden videre annullere handlen, når først du har skrevet under.

Her skal du i stedet gøre brug af din almindelige fortrydelsesret ved boligkøb. Det betyder, at du skal betale sælger en godtgørelse, der svarer til 1% af den samlede købesum. Koster boligen 2.000.000 kr., skal du derfor betale sælger 20.000 kr.

Med advokatforbeholdet skal du kun betale din boligadvokats salær. Hos NEMADVOKAT slipper du dog billigere. Vi tilbyder en garanti, der gør, at du kun skal betale, hvis du rent faktisk ender med at gennemføre dit boligkøb.

Læs mere om advokatforbehold, her.

 

Tinglysning af skøde

Når du har skrevet under på købsaftalen, og du ikke længere kan annullere handlen, skal skødet tinglyses. Tinglysningen er den officielle registrering af dig som ejer af ejendommen, og det er en forudsætning for, at du kan låne penge i banken.

Samtidig fratager tinglysningen sælgers kreditorer muligheden i at kræve udlæg i ejendommen. Det er derfor væsentligt, at du sørger for, at skødet bliver tinglyst, umiddelbart efter din fortrydelsesfrist er udløbet.

Vi hjælper dig med at udarbejde eller gennemgå skødet, så det indeholder de korrekte informationer. Efterfølgende sørger vi for, at det bliver tinglyst, så du kan overtage nøglerne til din nye bolig. Du kan også få hjælp til at frigive købesummen til sælger.

Få en tryg og sikker bolighandel Brug en forsikret boligadvokat
Fra DKK 2.300
Læs mere

inkl. moms ekskl. tinglysningsafgift