Bonus: Blev handlen ikke til noget?
Så får du ingen regning fra os

Det kan være svært at danne sig et overblik over alle processerne, der indgår i et boligkøb. Derfor anbefales det at få professionel køberrådgivning. Med NEMADVOKAT får du en god boligadvokat med kendskab til Randers, der hjælper dig med at få en sikker handel i hus.

 

Leder du efter en kompetent boligadvokat i Randers?

Har du fundet drømmeboligen i Randers, men vil du være helt sikker på, at handlen foregår så fair som muligt? Hos NEMADVOKAT kan du få assistance, når du planlægger at købe bolig i Randers – uanset om du blot ønsker en gennemgang af købsaftalen eller rådgivning gennem hele processen.

Vi hjælper dig med at sikre, at du ender med at gøre et godt og fair køb, når du skal købe bolig i Randers. Ejendomsmægleren varetager sælgers interesser, hvorfor vi anbefaler, at du hyrer en boligadvokat til at varetage dine. På den måde er du sikker på, at du har det fulde overblik over alle de juridiske forhold, som kan have en indflydelse på, om du ender med at gøre et godt køb.

Hos NEMADVOKAT kan du få forskellige pakker, så du er dækket ind på bedst mulig vis, når du skal købe bolig i Randers. Vi hjælper dig med at finde de forbehold, du skal være opmærksom på, før du skriver under på købsaftalen.

 

Sørg desuden altid for få indskrevet et advokatforbehold i købsaftalen, så du har mulighed for at annullere handlen, hvis ikke din advokat underskriver købskontrakten, fordi forbeholdene ikke bliver indfriet. Har du fået indskrevet et advokatforbehold, er købsaftalen udelukkende bindende, hvis din advokat accepterer denne.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til, hvilken af nedenstående pakker du skal vælge. Vi er på din side, og vi står altid klar med vejledning, så du har de absolut bedste betingelser for at gøre en god handel.

 

 

 • Ingen handel Intet salær
  Ingen handel
  Intet salær
 • Forsikret advokat din garanti
  Forsikret advokat
  din garanti
 • I gang inden for 2 timer
  I gang inden for
  2 timer
Håndtryk
Skjold
Skjold

Gennemgang af købsaftale

Denne pakke henvender sig til dig, der udelukkende har behov for en gennemgang af købsaftalen, men selv ønsker at stå for at korrespondere med bank og mægler. Det er praktisk, hvis du vil være sikker på, at du har et overblik over de forhold, som ikke er til din fordel.Som privatperson uden juridisk erfaring eller viden kan det være vanskeligt at gennemgå en købsaftale på egen hånd – i hvert fald hvis du vil være sikker på, at du gør en god handel. Når du vælger denne pakke, får du en boligadvokat med kendskab til boligmarkedet i Randers, som hjælper dig med at gennemgå kontrakten, så forbehold, der er værd at være opmærksom på, bliver synliggjort.

Du kan med andre ord være sikker på, at der ikke er nogle forhindringer, som kan påvirke dit boligkøb i en negativ retning, når først din boligadvokat har accepteret aftalen på baggrund af en grundig gennemgang. Skulle der være forbehold, som du bør være opmærksom på, sørger din boligadvokat for at give dig klar besked.

Din advokat vil sørge for, at tilstandsrapport, ejerskifteforsikring, energimærkning og alle andre aspekter, der er nødvendige at have styr på, er i orden. Du kan altså have ro i maven, når du får gennemgået din købsaftale af en dygtig boligadvokat med kendskab til boligmarkedet i Randers.

Gennemgang af købsaftalen inkluderer:

 • Få gennemgået de handelsvilkår, der gør sig gældende for købsaftalen
 • Få gennemgået fremsendte dokumenter, der har indflydelse på købsaftalen
 • Få udarbejdet en godkendelsesskrivelse, som fremsendes til sælgers repræsentant
 • Få udarbejdet en grundig rådgivningsskrivelse for handlen
 • Få gennemgået, hvorvidt eventuelle forbehold er indfriet
 • Få udarbejdet en endelig godkendelse af huskøbet
DKK 4.995,-
inkl. moms – ekskl. tinglysningsafgift

BESTIL NU

Køberrådgivning til boligkøb i Randers

Vil du have mere dedikeret rådgivning i forbindelse med dit boligkøb i Randers, egner denne pakke sig til dig. Her får du gennemgået købsaftalen, men du får også køberrådgivning fra din personlige boligrådgiver i Randers.Når du har en boligadvokat på din side til at varetage dine interesser, har du langt bedre forudsætninger for at gøre en god handel. Boligadvokaten hjælper dig med at gennemgå alle juridiske dokumenter i forbindelse med dit boligkøb. Det betyder, at du kan have ro i maven, fordi du har et overblik over de mange forhold, der kan have en direkte eller indirekte indflydelse på, om du gør et godt køb.

Du får køberrådgivning gennem hele handlen og en grundig gennemgang af købsaftalen, ligesom din boligadvokat også vil berigtige handlen, udarbejde en refusionsopgørelse samt foretage tinglysning af skødet. Vi sørger kort og godt for, at der er styr på alle de juridiske aspekter af dit boligkøb.

Samtidig vil din boligadvokat varetage al kommunikation med mægler og bank. Hvis ikke handlen ender med at gå igennem, fordi der er forbehold, som ikke bliver indfriet, får du ingen regning. Du skal altså kun betale, hvis du rent faktisk ender med at købe boligen.

Køberrådgivning i Odense inkluderer:

 • Få gennemgået alle forbehold og vilkår, der er angivet i købsaftalen
 • Få gennemgået alle dokumenter, der fremsendes sammen med købsaftalen
 • Få udarbejdet en rådgivningsskrivelse
 • Få udarbejdet en endelig godkendelse af dit køb
 • Få kyndig vejledning i forbindelse med boligkøbet
 • Få sikkerhed om, at ejendommen er klar til at blive overtaget
 • Få foretaget en endelig gennemgang og godkendelse af skøde og refusionsopgørelse
 • Få hjælp til at varetage kommunikation med mægler og bank

Er du usikker på, om denne løsning er den rigtige for dig?
Udfyld formularenog få en gratis snak med en rådgiver, inden du beslutter dig.

DKK 6.495,-
inkl. moms – ekskl. tinglysningsafgift

BESTIL NU

Køberpakken Randers – Den komplette løsning

Hvis du ønsker en komplet løsning, hvor din boligadvokat sørger for at tage hånd om alle aspekter af dit boligkøb, skal du vælge denne pakke. Det er de færreste personer, som ikke har et indgående kendskab til boligmarkedet og de juridiske forhold, der relaterer sig hertil, som rent faktisk kan overskue alle aspekter af en bolighandel.Hvis du ikke har prøvet at købe en bolig før, eller du bare vil være sikker på, at der er 100 % styr på alt, kan det derfor være en god idé at vælge den komplette pakke. Her vil din personlige boligrådgiver varetage alle aspekter af handlen. Der vil blive taget hånd om alle de juridiske forhold, der relaterer sig til handlen, så du kun skal koncentrere dig om at flytte ind i din nye bolig i Randers.

Din boligadvokat har et indgående kendskab til boligmarkedet i Randers, så du er sikker på, at du får kompetent rådgivning under hele forløbet. Der bliver taget forbehold for alt, der kan have en indflydelse på, om handlen forløber på en fair måde.

Vi står for al kommunikation med mægler, bank og andre relevante parter. Samtidig sikrer vi, at der er styr på alle juridiske aspekter af handlen, ligesom vi berigtiger ejendomshandlen og tinglyser skødet. Under hele forløbet kan du få hjælp og rådgivning af din boligadvokat, så der ikke er noget, du er i tvivl om.

Køberpakken dækker alt og inkluderer:

 • Få gennemgået alle handelsvilkår, der fremgår af købsaftalen
 • Få gennemgået alle relevante dokumenter
 • Få udarbejdet en rådgivningsskrivelse
 • Få udarbejdet en godkendelsesskrivelse med eventuelle forbehold, som sendes til sælgers mægler
 • Få udarbejdet en endelig godkendelse af handlen, når alle forbehold er indfriet
 • Få hjælp til håndtering af debitorskifte og skøde
 • Få hjælp til udarbejdelse af refusionsopgørelse og godkendelse heraf
 • Få frigivet købesummen, når der foreligger et skøde uden anmærkninger
 • Få hjælp til at varetage kommunikation med alle nøglepersoner
 • Få vejledning gennem hele processen
 • Få afsluttet handlen korrekt
DKK 6.495,-
inkl. moms – ekskl. tinglysningsafgift

BESTIL NU