Bonus: Blev handlen ikke til noget?
Så får du ingen regning fra os

Det kan være svært at danne sig et overblik over alle processerne, der indgår i et boligkøb. Derfor anbefales det at få professionel køberrådgivning. Med NEMADVOKAT får du en god boligadvokat med kendskab til Odense, der hjælper dig med at få en sikker handel i hus.

 

Mangler du en boligadvokat i Odense?

Planlægger du at investere i en ejendom i Odense? Så er det vigtigt, at du kender til alle de juridiske aspekter, der relaterer sig til handlen. Mægler varetager sælgers interesser, hvorfor du er bedst muligt stillet med en boligadvokat til at varetage dine interesser og sikre, at handlen forløber fair og uden problemer.

Hos NEMADVOKAT får du din egen personlige boligrådgiver, der kan hjælpe dig med at komme sikkert igennem dit boligkøb i Odense. Vi kan hjælpe dig, uanset om du har behov for en gennemgang af købsaftalen, eller om du ønsker rådgivning og juridisk assistance gennem hele forløbet.

Du kan vælge mellem forskellige pakker, som allesammen henvender sig til dig, der planlægger at købe hus i Odense. Vi skaber overblik over de juridiske aspekter af handlen, så du er sikker på, at du ikke bliver snydt. Hvis du ønsker det, kan vi også stå for al korrespondance med mægler og bank, så det hele forløber så nemt som muligt for dig.

 

Vi anbefaler, at du altid sørger for, at der bliver indskrevet et advokatforbehold i købsaftalen, før du skriver under. På den måde er du sikret, hvis der skulle være forbehold, som ikke kan indfries. Købsaftalen er nemlig ikke bindende, før din boligadvokat har godkendt og underskrevet den.

Når du vælger os som boligadvokat i Odense, kan du have ro i maven, fordi du er sikker på, at bolighandlen sker på det rigtige grundlag. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til at vælge den rigtige pakke.

 

 • Boligadvokat Odense
  Ingen handel
  Intet salær
 • Boligadvokat Odense
  Forsikret advokat
  din garanti
 • Boligadvokat Odense
  I gang inden for
  2 timer
Boligadvokat Odense
Boligadvokat Odense
Boligadvokat Odense

Gennemgang af købsaftale

Det er altid vigtigt, at du gennemgår købsaftalen, før du definitivt skriver under på den. Det kan dog være vanskeligt, hvis du ikke har de rigtige forudsætninger for at forstå de juridiske aspekter af aftalen. Derfor er det en god idé at alliere dig med en boligadvokat, som kan gennemgå kontrakten og synliggøre de forhold, som ikke er til din fordel.Formålet med en gennemgang af købskontrakten forud for en endelig accept af aftalen er at sikre, at der ikke er nogle forhindringer, som risikerer at have en negativ indflydelse på dit boligkøb i Odense.

Generelt er der mange juridiske forhold, du skal være opmærksom på, når du køber bolig. Alt fra hjemfaldspligt til kommunen og forbehold om forkøbsret til kommuneplaner og jordforurening kan have indflydelse på, om der er tale om en god eller dårlig handel for dig.

Alle sammen er aspekter, som kan være vanskelige at få øje på, hvis du ikke har erfaring eller viden på området. Med en personlig boligadvokat, som varetager dine interesser, er du sikker på, at tilstandsrapport, energimærkning, ejerskifteforsikring og alt det andet, der er relevant ved en bolighandel, er i orden.

Hvis du sørger for, at der bliver indskrevet et advokatforbehold i købsaftalen, kan du godt underskrive den. Aftalen er nemlig først bindende, når din boligadvokat har accepteret den, hvorfor du stadig kan nå at annullere handlen, hvis ikke den lever op til forbeholdene, selvom du har underskrevet aftalen.

Gennemgang af købsaftalen inkluderer:

 • Vi sørger for at gennemgå købsaftalen og fremsendte dokumenter med henblik på at synliggøre fejl og mangler eller vilkår, du bør være opmærksom på
 • Vi udarbejder en godkendelsesskrivelse med eventuelle forbehold, der afleveres til sælgers repræsentant
 • Vi udarbejder en rådgivningsskrivelse
 • Vi sørger for at gennemgå købsaftalens forbehold og foretager en endelig godkendelse af huskøbet
 • Vi sørger for, at sagen bliver afsluttet korrekt
DKK 4.995,-
inkl. moms – ekskl. tinglysningsafgift

BESTIL NU

Køberrådgivning til boligkøb i Odense

Ønsker du mere end blot en gennemgang af købsaftalen forud for dit boligkøb, bør du vælge denne pakke. Her får du køberrådgivning af din personlige boligadvokat med kendskab til boligmarkedet i Odense.Din boligadvokat varetager dine interesser, så du har de rigtige forudsætninger for at få mest muligt ud af dit boligkøb i Odense. Boligadvokaten vil hjælpe dig med at gennemgå alle de mange juridiske dokumenter, der er i forbindelse med et boligkøb.

På den måde er du sikker på, at du har et overblik over alle de forhold, som kan have indflydelse på boligkøbet. Når du vælger denne pakke, får du også køberrådgivning gennem hele forløbet. Den inkluderer ligeledes en berigtigelse af handlen, en refusionsopgørelse samt en tinglysning af skødet.

Det er generelt vigtigt, at du har et godt overblik over de forskellige punkter i købsaftalen, så du kan træffe de rigtige beslutninger, før du skriver under på købsaftalen. Din boligadvokat hjælper dig med at sikre, at alle de juridiske forhold er i orden, når du skal købe bolig i Odense.

Vi står samtidig for al kommunikation med mægler og bank, hvorfor du kun skal kommunikere med din boligadvokat. Ender handlen med ikke at blive gennemført, fordi der er forbehold, som ikke overholdes, sender vi ingen regning. Du skal udelukkende betale, hvis handlen ender med at blive gennemført.

Køberrådgivning i Odense inkluderer:

 • Vi gennemgår købsaftalen og sikrer, at den ikke er mangelfuld
 • Vi gør opmærksom på alle forbehold og vilkår, du bør have kendskab til
 • Vi gennemgår alle relevante dokumenter, der relaterer sig til købsaftalen
 • Vi udarbejder en rådgivningsskrivelse til dig
 • Vi udarbejder en endelig godkendelse af dit køb
 • Vi bistår med køberrådgivning i forbindelse med dit boligkøb i Odense
 • Vi sikrer os, at ejendommen er klar til overtagelse
 • Vi foretager en endelig gennemgang og godkendelse af skøde og refusionsopgørelse
 • Vi varetager alt i forbindelse med den endelige afslutning af handlen

Er du usikker på, om denne løsning er den rigtige for dig?
Udfyld formularen og få en gratis snak med en rådgiver, inden du beslutter dig.

DKK 6.495,-
inkl. moms – ekskl. tinglysningsafgift

BESTIL NU

Køberpakken Odense – Den komplette løsning

De færreste privatpersoner uden væsentlig erfaring på området er i stand til at overskue alle de forskellige aspekter af en bolighandel. Derfor er det en god idé at alliere dig med en professionel boligadvokat, som kan hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger.Denne pakke henvender sig til dig, der ønsker en komplet løsning, hvor alle aspekter af dit boligkøb i Odense bliver varetaget for dig. Din personlige boligadvokat vil sørge for, at der bliver taget hånd om alle juridiske forhold, som vedrører handlen, så du kun skal koncentrere dig om at flytte ind i din nye bolig i Odense.

Når du vælger NEMADVOKAT, får du en personlig boligadvokat, som har et indgående kendskab til boligmarkedet i Odense. Det hjælper dig med at sikre, at der er taget forbehold for alt det, der i sidste ende er afgørende for, om du ender med at gøre et godt køb.

Din boligadvokat står for alt fra kommunikation med mægler, bank og andre nøglepersoner til de juridiske aspekter, der er afgørende i forhold til din bolighandel. Vi berigtiger ejendomshandlen og tinglyser skødet, og du kan altid få rådgivning hos din boligadvokat, hvis der er noget, du er i tvivl om.

Køberpakken dækker alt og inkluderer:

 • Rådgivning gennem hele forløbet
 • Gennemgang af de gældende handelsvilkår i købsaftalen samt øvrige dokumenter, der relaterer sig hertil
 • Sikring af de handelsvilkår, der fremgår af købsaftalen
 • Udarbejdelse af rådgivningsskrivelse til dig
 • Udarbejdelse af godkendelsesskrivelse samt eventuelle forbehold, som fremsendes til sælgers mægler
 • Endelig godkendelse af handlen, såfremt alle forbehold er opfyldt
 • Håndtering af skøde og debitorskifte
 • Refusionsopgørelse og godkendelse heraf
 • Frigivelse af købesum, såfremt der foreligger et skøde uden anmærkninger
 • En endelig afslutning af handlen
DKK 6.495,-
inkl. moms – ekskl. tinglysningsafgift

BESTIL NU