Boligadvokat Næstved

Har du brug for en boligadvokat i Næstved, er NEMADVOKAT klar til at hjælpe dig. Når du vælger os, får du tilknyttet en boligrådgiver, som sørger for, at du kommer sikkert igennem dit boligkøb. Vi har bred erfaring med køb og salg af boliger, og vi ved, hvilke faldgruber du skal navigere udenom.

Du vælger selv, hvor meget du ønsker at inddrage din boligadvokat. Vi tilbyder forskellige pakkeløsninger, så du udelukkende skal betale for de ydelser, du har brug for. Det betyder, at du kender den samlede pris på forhånd.

Når du vælger at alliere dig med en boligadvokat i Næstved, kan du have ro i maven, når du køber bolig. Ejendomsmægleren er sælgers mand og skal sikre sælger de bedste betingelser i handlen. Når du har en boligadvokat med på sidelinjen, har du en fagperson, som trækker i den anden retning og sikrer dig de mest optimale betingelser.

Hos NEMADVOKAT tilbyder vi udelukkende pakkeløsninger. Det gør vi, fordi vi vægter gennemsigtighed højt. Du får samtidig garanti på vores rådgivning, når du vælger os som boligadvokat i Næstved. Det betyder, at du kun skal betale, hvis du ender med at gennemføre dit boligkøb.

 

Hvad koster en boligadvokat i Næstved?

Når du allierer dig med en boligadvokat i Næstved, afhænger prisen af flere forskellige faktorer. Først og fremmest afhænger prisen for en boligadvokat i Næstved af, hvem du vælger. Herudover har det en indflydelse, hvor meget du ønsker at involvere din boligadvokat i dit boligkøb.

Som udgangspunkt anbefaler vi, at du vælger en boligadvokat, der tilbyder pakkeløsninger. Hvis du vælger en boligadvokat i Næstved, som tager en fast timepris, risikerer du, at de samlede omkostninger løber løbsk, fordi du ikke kender prisen på forhånd.

Du skal typisk betale mellem 5.000-10.000 kr. for en boligadvokat, der tilbyder pakkeløsninger. Hvis du vælger en boligadvokat i Næstved, som fakturerer på timebasis, vil prisen ofte ende med at blive højere.

Hos NEMADVOKAT er vi i stand til at tilbyde priser på et niveau, der befinder sig under gennemsnitsprisen på markedet. Faktisk er vores priser blandt de absolut laveste i landet – og det kan kun lade sig gøre, fordi vi har digitaliseret vores interne processer.

 

Vi tilbyder følgende pakkeløsninger:

 

Køberrådgivning: 6.000 kr.

Dette er vores komplette pakke, hvor du får køberrådgivning gennem hele dit boligkøb. Du får hjælp til at gennemgå købsaftalen, så du er sikker på, at du er indforstået med alle de vilkår, betingelser og relevante oplysninger, der fremgår af den og de tilhørende dokumenter.

Herudover varetager din boligrådgiver al korrespondance med mægler og bank for dig, så du udelukkende skal forholde dig til de informationer, du får fra os. Vi kan hjælpe dig med at forhandle dig til bedre vilkår i dit boligkøb.

Hvis der er forhold eller betingelser, du ikke bør acceptere, får du besked om det, før du skriver under. Når der er styr på betingelserne, og du har skrevet under på købsaftalen, hjælper din boligrådgiver dig med at udarbejde eller gennemgå skødet og tinglyse det.

Læs mere om vores køberrådgivning.

 

Gennemgang af købsaftale: 5.000 kr.

Vil du være sikker på, at der ikke er betingelser og vilkår i købsaftalen, som kan ende med at gøre den til et dårligt køb, skal du vælge denne pakke. Din boligrådgiver gennemgår købsaftalen og de tilhørende dokumenter for dig, så du er sikker på, at alt er i orden, før du skriver under.

Hvis der er betingelser, du ikke bør acceptere, får du det at vide, så de kan blive rettet. Vi sørger for, at du har et indgående kendskab til din sag og de konsekvenser, din underskrift har. Med denne pakke kan du skrive under på købsaftalen, velvidende om at du gør et fair og fornuftigt køb.

Læs mere om gennemgang af købsaftale.

 

Tinglysning af skøde: 2.500 kr.

Hvis du udelukkende har behov for hjælp til at udarbejde og/eller gennemgå skødet og tinglyse det, bør du vælge denne pakke. Din boligrådgiver sikrer, at alle de nødvendige informationer er med. Du kan også få hjælp til at frigive købesummen til sælger, hvis der er behov for det.

Læs mere om tinglysning af skøde.

 

Hvorfor vælge os?

Hos NEMADVOKAT arbejder vi for at øge gennemsigtigheden i advokatbranchen. Det er generelt en branche, der rummer mange fordomme – og flere af dem er da også sande. Du får ofte alt for kompleks rådgivning til priser, som ikke er til at betale.

Det synes vi ikke er fair. Vi ønsker at gøre boligrådgivning nemmere, simplere og mere effektivt. Når du vælger os som boligadvokat i Næstved får du en kompetent sparringspartner, som taler til dig i øjenhøjde.

Du får omsat den komplekse jura til et sprog, som du forstår. Vi ønsker at give dig et indgående kendskab til din sag. Det får du først og fremmest, hvis rådgivningen er til at forstå – og ikke mindst til at betale.

Vores priser ligger på et niveau, som er vanskelige at matche. Det skyldes, at vi er frontløbere indenfor digitalisering i advokatbranchen. Vi har digitaliseret vores interne processer, så al korrespondance foregår via vores egen digitale platform, NEMBLIK.

Her får du dit eget login, så du kan tilgå din sag og alle de relaterede dokumenter på alle tider af døgnet. Det betyder, at du altid er opdateret på dit sagsforløb, og at du har al nødvendig information samlet på ét sted – og platformen er naturligvis 100% sikker GDPR-compliant.

Få en tryg og sikker bolighandel Brug en forsikret boligadvokat
Fra DKK 2.500
Læs mere

inkl. moms ekskl. tinglysningsafgift

 

Hvorfor bruge en boligadvokat i Næstved?

Når du skal købe bolig, er det en god idé at have en boligadvokat med på sidelinjen. Der stilles ingen lovmæssige krav om, at du skal gøre brug af en boligadvokat. Alligevel er det fornuftigt, da ejendomsmæglerens primære opgave er at sikre sælger de bedste betingelser.

Du bør derfor alliere dig med en boligadvokat, som kan trække i den anden retning. Din boligadvokat varetager dine interesser i bolighandlen, så du er sikret et så fair og fornuftigt boligkøb som overhovedet muligt.

Når du vælger NEMADVOKAT som boligadvokat i Næstved, får du tilknyttet din egen boligrådgiver, som hjælper dig sikkert igennem dit boligkøb. Du kan få hjælp til at gennemgå købsaftalen, korrespondance med mægler og bank, tinglysning af skøde og alle de andre faktorer, der relaterer sig til et boligkøb.

Det er op til dig, hvor meget du ønsker at inddrage din boligrådgiver. Vores priser er gennemsigtige, og du betaler udelukkende for de ydelser, du har brug for. Vi tilbyder forskellige pakkeløsninger, som matcher de fleste behov.

Vi vægter tillid mellem boligrådgiver og kunde højt, og det er vigtigt for os, at du får værdi af vores ydelser. Derfor får du heller ingen regning, hvis du ender med ikke at gennemføre dit boligkøb, fordi der er vilkår, du ikke kan acceptere.

 

Hvorfor flytte til Næstved?

Næstved er en by, som er omringet af natur, men som samtidig ligger tæt på det hele. Her er masser af jobmuligheder, skoler, daginstitutioner og uddannelsesmuligheder indenfor rækkevidde. Næstved Kommune har hele 21 folkeskoler og 9 privat- og friskoler.

Næstved er den største kommune på Sjælland, hvis man måler den på areal. Med sine knap 85.000 indbyggere er det hermed den næststørste kommune på Sjælland. Samtidig er byen placeret tæt på hovedstaden, mens boligpriserne befinder sig på et niveau, som er til at betale.

Byens uddannelsesmuligheder rummer blandt andet Zealand Business College, EUC Sjælland, EGU, VUC og Næstved Gymnasium. På de knap 80 uddannelsesinstitutioner kan du uddanne dig til alt fra håndværker til datamatiker.

Der befinder sig knap 4.000 arbejdspladser i Næstved, hvorfor byen rummer gode karrieremuligheder. Hvis ikke du finder job i Næstved Kommune, er der flere end 700.000 stillinger indenfor én times kørsel.

Kvadratmeterprisen i Næstved er ca. 15.000 kr., hvilket er omkring tre gange mindre end i hovedstaden. Byen egner sig derfor særligt til dig, der ønsker at kunne til- og fravælge storbyens pulserende nerve og samtidig have naturen i baghaven.

Uanset, hvor du befinder dig i Næstved, skal du ikke bruge mere end 10 minutter på cykel, før du befinder dig midt i det nærmeste skovområde. Du får natur, byliv, daginstitutioner samt uddannelses- og jobmuligheder i én og samme by.

 

Handlens dokumenter

Når du skal købe bolig, får du udleveret en lang række dokumenter. Det er vigtigt, at du er bekendt med alle de informationer, der fremgår af dokumenterne, før du skriver under på købsaftalen. Hvis ikke du har sat dig grundigt ind i indholdet af de forskellige dokumenter, risikerer du, at det kan have en negativ indflydelse på dit boligkøb.

Af samme årsag er det en god idé at alliere dig med en boligadvokat, når du planlægger at købe bolig i Næstved. En boligadvokat kan hjælpe dig med at danne overblik over de dokumenter, der relaterer sig til handlen. På den måde er du sikker på, at du forstår konsekvenserne af indholdet.

Herunder følger en oversigt over en række af de mest essentielle dokumenter i forbindelse med et boligkøb. Vær opmærksom på, at listen ikke er komplet. De forskellige dokumenter varierer på baggrund af den konkrete bolighandel.

  • Forsikringer: I forsikringspolicen kan du se, hvilke forsikringer du skal tegne, når du ejer ejendommen – f.eks. en brandforsikring.
  • Forbrugsopgørelse: I forbrugsopgørelsen kan du se, hvilke forbrugsudgifter, den tidligere ejer har haft i forbindelse med at eje ejendommen.
  • Tingbogsattest: Tingbogsattesten indeholder oplysninger omkring rettigheder og servitutter for ejendommen. Hvis der er hæftelser eller servitutter, fremgår det af tingbogsattesten.
  • Tilstandsrapport: I tilstandsrapporten kan du se, hvilken stand boligen er i. Hvis der er skader eller lignende, fremgår de af tilstandsrapporten.
  • BBR-meddelelse: BBR-meddelelsen indeholder de oplysninger, der er registreret i Bygnings- og Boligregistret.
  • Energimærkning: Energimærkningen indeholder oplysninger omkring boligens energiforbrug og forslag til energirenoveringer.
  • Matrikelkort: Her kan du se et kort over grundarealet og matriklens skel.
  • Forureningsattest: I forureningsattesten kan du se oplysninger om, hvorvidt der er forurening på grunden.
  • Lokalplan: Lokalplanen er den kommunale plan for området, og den kan indeholder begrænsninger for ejendommen.
  • Oplysninger om grundejerforening: Her kan du se, om du skal være medlem af en grundejerforening, når du ejer boligen. Du kan samtidig se oplysninger om foreningens budgetter, regnskaber og vedtægter.

 

Salgsopstillingen

Hvis du tilkendegiver, at du er interesseret i boligen, får du udleveret en salgsopstilling. Den indeholder en lang række oplysninger omkring boligen. Her kan du blandt andet se, hvilke udgifter der følger med, hvis du ender med at købe den.

Du kan blandt andet se omkostningerne til forsikringer, afgifter, ejendomsværdiskat og ejendomsskat. Samtidig indeholder salgsopstillingen finansieringsforslag, som banken tager udgangspunkt i, når de skal vurdere, om du kan låne til boligen.

Det er derfor vigtigt, at de oplysninger, der fremgår af salgsopstillingen, er korrekte. Du kan med fordel få din boligadvokat til at gennemgå dem, hvis du vil være sikker på, at alle informationerne stemmer overens med virkeligheden.

Udover ovenstående indeholder salgsopstillingen billeder og en beskrivelse af boligen, plantegninger, tekniske data samt oplysninger om grundens areal.

Læs mere om salgsopstillingen, her.

 

Købsaftalen

Købsaftalen er betegnelsen for den kontrakt, du og sælger skriver under på. Dokumentet er omfattende og indeholder alle de oplysninger, der er relevante for boligen. Du bør altid få en boligadvokat til at gennemgå købsaftalen, hvis du vil være sikker på, at du gør et fornuftigt køb.

Som udgangspunkt vil det altid være sælgers ejendomsmægler, der udarbejder købsaftalen. Det er derfor væsentligt, at du sikrer dig, at den ikke er mangelfuld eller indeholder betingelser, som udelukkende kommer sælger til gode.

Købsaftalen er et udkast, hvorfor du altid kan forsøge at forhandle dig til bedre vilkår. Hvis der er noget, du vil have ændret, skal du gøre det, før du skriver under på købsaftalen. Fortryder du din underskrift, skal du betale sælger en godtgørelse på 1% af den samlede købesum.

Hos NEMADVOKAT får du tilknyttet din egen personlige boligrådgiver. Du får hjælp til at gennemgå købsaftalen, så du kender til alle de væsentlige detaljer. Hvis der er vilkår, som du ikke bør acceptere, får du besked om det, før du skriver under.

Ønsker sælger ikke at ændre de forbehold, din boligrådgiver har gjort dig opmærksom på, får du ikke nogen regning fra os. Du skal udelukkende betale, hvis du rent faktisk ender med at gennemføre dit boligkøb.

Læs mere om købsaftalen, her.

 

Husk altid at få indskrevet et advokatforbehold i købsaftalen

Vil du være på den sikre side, bør du altid få indskrevet et advokatforbehold i købsaftalen. Det betyder, at købsaftalen først er bindende, når din boligrådgiver har godkendt den. Du kan derfor skrive under, før din rådgiver har gennemgået købsaftalen og de relaterede dokumenter.

Viser det sig, at der er vilkår, som du ikke bør acceptere, er din underskrift først bindende, hvis sælger imødekommer dine krav om ændringer. Ønsker sælger ikke det, kan du frit udtræde af handlen, selvom du har skrevet under.

Hvis du ikke får indskrevet et advokatforbehold i købsaftalen, skal du i stedet gøre brug af din almindelige fortrydelsesret ved boligkøb – og det er ikke uden omkostninger. Er det tilfældet, skal du betale sælger en godtgørelse på 1% af den samlede købesum.

Læs mere om advokatforbehold, her.

 

Tinglysning af skøde

Når du har skrevet under på købsaftalen, og fortrydelsesfristen er udløbet, skal skødet tinglyses. Det er vigtigt, at skødet tinglyses så hurtigt som muligt, da det er en forudsætning for, at banken vil låne dig penge.

Samtidig kan tinglysningen ses som en sikringsakt, da den forhindrer sælgers kreditorer i at tage udlæg i ejendommen. Hos NEMADVOKAT hjælper vi dig med at udarbejde og/eller gennemgå skødet, så det indeholder de korrekte informationer.

Vi sikrer, at skødet tinglyses nemt, hurtigt og sikkert Når skødet er blevet tinglyst, kan vi hjælpe dig med at frigive købesummen til sælger. Endeligt afsluttes handlen, og du kan flytte ind i din nye bolig.

Få en tryg og sikker bolighandel Brug en forsikret boligadvokat
Fra DKK 2.500
Læs mere

inkl. moms ekskl. tinglysningsafgift