Bonus: Blev handlen ikke til noget?
Så får du ingen regning fra os 

Det kan være svært at danne sig et overblik over alle processerne, der indgår i et boligkøb. Derfor anbefales det at få professionel køberrådgivning. Med NEMADVOKAT får du en god boligadvokat med kendskab til Kolding, der hjælper dig med at få en sikker handel i hus.

 

Professionel boligadvokat i Kolding

Har du fundet drømmehuset i Kolding, og leder du i den forbindelse efter en professionel boligadvokat, der kan hjælpe dig med at danne overblik over de juridiske aspekter? Hos NEMADVOKAT hjælper vi dig sikkert igennem dit boligkøb, så du er sikret en fair og fornuftig handel.

Som kunde hos os får du din egen boligadvokat i Kolding, som hjælper dig, uanset om du blot har behov for en gennemgang af købsaftalen, eller om du ønsker en komplet løsning. Vælger du den komplette løsning, sørger vi for at gennemgå købsaftalen, skabe overblik over alle juridiske aspekter af handlen, varetage al korrespondance med mægler og bank samt sikre dig en fornuftig handel, når du skal købe bolig i Kolding.

Sørg for at få indskrevet et advokatforbehold i din købsaftale, før du skriver under, så du altid har mulighed for at annullere aftalen, hvis ikke din advokat godkender den. På den måde kan du altid underskrive aftalen, hvis du vil sikre dig de bedste forudsætninger for at få boligen.

 

Du kan med andre ord have ro i maven, når du allierer dig med en af vores dygtige boligadvokater i forbindelse med dit boligkøb i Kolding. Vi tilbyder forskellige pakker, så du kan vælge den, der matcher dit behov på bedste vis. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvilken pakke du skal vælge.

 

 

 • Boligadvokat Kolding
  Ingen handel
  Intet salær
 • Boligadvokat Kolding
  Forsikret advokat
  din garanti
 • Boligadvokat Kolding
  I gang inden for
  2 timer
Boligadvokat Kolding
Boligadvokat Kolding
Boligadvokat Kolding

Gennemgang af købsaftale

Når du skal købe bolig, er det altid vigtigt, at du får gennemgået købsaftalen, før den træder i kraft. Din boligadvokat vil gennemgå kontrakten for forhold, som ikke er til din fordel. Formålet med gennemgangen er at sikre, at der ikke er forhindringer, som kan have negativ indflydelse på dit boligkøb i Kolding.Der er mange juridiske forhold og aspekter, det er vigtige at være opmærksom på. Det kan være alt fra hjemfaldspligt til kommunen, forbehold omkring forkøbsret samt jordforurening og andre faktorer, som kan være vanskelige at få øje på, når du ikke har den nødvendige erfaring og viden på området.

Helt konkret vil din boligadvokat gennemgå købsaftalen ud fra dine interesser samt hjælpe dig med at gennemgå og tilrettelægge tilstandsrapport, energimærkning og ejerskifteforsikring, som alle er væsentlige aspekter af en bolighandel.

Du kan godt underskrive købsaftalen, før du har fået en advokat til at gennemgå denne, men det er vigtigt, at du sørger for, at der er indskrevet et advokatforbehold, før du skriver under. På den måde kan du altid annullere aftalen, hvis ikke din boligadvokat i Kolding godkender denne.

Gennemgang af købsaftalen inkluderer:

 • Vi gennemgår købsaftalens vilkår og andre relevante dokumenter, der har indflydelse på købsaftalen
 • Vi udarbejder en godkendelsesskrivelse, der sendes til sælgers repræsentant
 • Vi udarbejder en godkendelsesskrivelse til dig som køber
 • Vi gennemgår de forskellige vilkår i købsaftalen og foretager en endelig godkendelse
 • Vi afslutter sagen
DKK 4.995,-
inkl. moms – ekskl. tinglysningsafgift

BESTIL NU

Køberrådgivning til boligkøb i Kolding

Få køberrådgivning af din egen personlige boligrådgiver med indgående kendskab til Kolding. Din boligadvokat vil rådgive dig hele vejen igennem boligkøbet, så du er sikker på, at det foregår på en så fair måde som muligt.Boligadvokaten gennemgår de mange juridiske dokumenter i forbindelse med dit boligkøb i Kolding, så du er så godt dækket som mulig. Før du træffer afgørende beslutninger, der har indflydelse på dit boligkøb, bør du altid søge juridisk rådgivning, så du er sikker på, at dine beslutninger tjener til din fordel.

Helt konkret vil din boligadvokat i Kolding gennemgå købsaftalen, så du får det fulde overblik over forhold, der kan have indflydelse på boligkøbet. Køberrådgivningen inkluderer, udover selve rådgivningen, også en berigtigelse af handlen, tinglysning af skødet samt en refusionsopgørelse.

Generelt er det vigtigt, at du har et overblik over indholdet i købsaftalen, så du kan have ro i maven, når du køber bolig i Kolding. Din boligadvokat sørger for, at alle juridiske forhold er i orden, ligesom vedkommende vil stå for at korrespondere med bank og ejendomsmægler.

Hvis handlen ender med ikke at blive gennemført, fordi der er væsentlige forbehold, der ikke bliver overholdt, vil du ikke få nogen regning. Du skal altså udelukkende betale, hvis handlen rent faktisk går igennem.

Køberrådgivning i Kolding inkluderer:

 • Få hjælp til gennemgang af forbehold og vilkår, der fremgår af købsaftalen
 • Få hjælp til at gennemlæse alle dokumenter, der har indflydelse på købsaftalen
 • Få udarbejdet en rådgivningsskrivelse til dig som køber
 • Få udarbejdet en godkendelse af huskøbet
 • Få køberrådgivning gennem hele forløbet
 • Få hjælp til at sikre dig, at ejendommen er klar til overtagelse
 • Få foretaget en endelig gennemgang samt godkendelse af skøde og refusionsopgørelse
 • Få afsluttet handlen korrekt

 

DKK 6.495,-
inkl. moms – ekskl. tinglysningsafgift

BESTIL NU

Køberpakken Kolding – Den komplette løsning

Det er svært at gennemskue alle aspekter af en bolighandel som privatperson uden juridisk baggrund eller erfaring indenfor boligmarkedet. Derfor er det en god idé at alliere dig med en dygtig boligadvokat, som har viden, erfaring og ekspertise på området.Samtidig er det en god idé at vælge en boligadvokat som har kendskab til boligmarkedet Kolding, når det er her, du ønsker at købe bolig. Din boligadvokat hjælper dig med at sikre, at der er taget højde for alt, så du i sidste ende gør en fornuftig handel.

Vælger du Køberpakken, får du en komplet løsning, hvor din boligadvokat i Kolding varetager hele processen og rådgiver sig med dig undervejs. Vi står for at varetage alle juridiske aspekter af handlen, så du udelukkende skal koncentrere dig om de praktiske forhold i forbindelse med flytningen.

Din boligadvokat står for al kommunikation med mægler, bank og andre relevante personer, hvorefter dette rapporteres videre til dig. Du får hjælp til at håndtere alle juridiske og praktiske aspekter af papirarbejdet i forbindelse med dit boligkøb i Kolding.

Herudover berigtiger vi ejendomshandlen og står for tinglysning af skødet. Undervejs i forløbet kan du altid søge hjælp og rådgivning hos din boligadvokat, så du kan have ro i maven under hele processen.

Køberpakken dækker alt og inkluderer:

 • Vi hjælper med gennemgang af købsaftalens handelsvilkår og juridiske dokumenter, der relaterer sig hertil
 • Vi sikrer, at handelsvilkårene i købsaftalen ikke er mangelfulde i forhold til dine interesser
 • Vi sørger for, at der bliver udarbejdet en rådgivningsskrivelse til dig
 • Vi sørger for, at der bliver udarbejdet en godkendelsesskrivelse med eventuelle forbehold, som sendes til sælgers mægler
 • Vi sørger for en endelig godkendelse af handlen, når alle forbehold er opfyldt
 • Vi sørger for at håndtere debitorskifte og skøde
 • Vi sørger for, at der udarbejdes en refusionsopgørelse samt godkendelse heraf
 • Vi sørger for, at købesummen frigives, når der foreligger et skøde uden anmærkninger
 • Vi sørger for, at handlen afsluttes korrekt
DKK 6.495,-
inkl. moms – ekskl. tinglysningsafgift

BESTIL NU