Boligadvokat Holbæk

Har du brug for en boligadvokat i Holbæk i forbindelse med dit boligkøb? Hos NEMADVOKAT er vi klar til at hjælpe dig sikkert igennem købsprocessen. Med os på sidelinjen er du sikret en fair handel, som er, hvad den giver sig ud for at være.

Du får tildelt din egen boligrådgiver, som rådgiver dig på baggrund af dit specifikke behov. Du vælger selv, hvor meget du ønsker at bruge din boligrådgiver. Vi tilbyder forskellige pakker, så du altid kender den samlede pris på forhånd.

Uanset, om du ønsker professionel juridisk rådgivning gennem hele købsprocessen, gennemgang af købsaftalen eller hjælp til tinglysning af skødet, er vi klar til at hjælpe dig. Vi har solid erfaring med køb af boliger, og vi kender boligmarkedet.

Derfor er vi også i stand til at hjælpe dig med at navigere uden om de mange faldgruber, du vil støde ind i, når du skal købe bolig. Vi oversætter den komplekse jura til et sprog, som giver mening. Det sikrer dig de bedste betingelser i handlen, så du ender med at gøre en fornuftig investering.

Som noget unikt tilbyder vi desuden garanti på vores ydelser, når du vælger os som boligadvokat i Holbæk. Hvis vi rådgiver dig til at udtræde af handlen, får du ingen regning fra os. Du skal kun betale, hvis du gennemfører boligkøbet.

 

Hvad koster en boligadvokat i Holbæk?

Som udgangspunkt koster en boligadvokat i Holbæk det samme som i resten af landet. Prisen for en boligadvokat i Holbæk afhænger dog af flere faktorer – f.eks. hvilken advokat du vælger, hvilke ydelser du har brug for, og om du vælger pakkeløsning eller timepris.

Hvis du vælger en boligadvokat i Holbæk, som fakturerer på timebasis, vil prisen ofte være højere, end hvis du vælger en, som tilbyder pakkeløsninger. Pakkeløsninger har samtidig den fordel, at du kender de samlede omkostninger på forhånd.

Vi anbefaler derfor, at du vælger en boligadvokat i Holbæk, som tilbyder pakkeløsninger. På den måde risikerer du ikke, at regningen løber løbsk. Samtidig kan du vælge en pakke, som matcher dit specifikke behov, så du kun betaler for den rådgivning, du har brug for.

Du skal som tommelfingerregel regne med, at du skal betale mellem 5.000-10.000 kr., når du hyrer en boligadvokat i forbindelse med køb af ejerbolig eller andelsbolig. Hos NEMADVOKAT befinder vores priser sig under gennemsnittet i landet.

Det skyldes blandt andet, at vi har brugt digitalisering til at effektivisere vores interne processer. Det giver os mulighed for at tilbyde kompetent og professionel rådgivning til en pris, som er til at være med på. Du kan læse mere om vores forskellige pakker herunder.

 

Vi tilbyder følgende pakkeløsninger:

 

Køberrådgivning: 6.495 kr.

Køberrådgivning er for dig, der ønsker rådgivning gennem hele købsprocessen. Vi sørger for at varetage al dialog med mægler og bank, så du udelukkende skal koncentrere dig om de informationer, du får fra din rådgiver.

Du skal heller ikke koncentrere dig om at gennemgå købsaftalen. Vi sætter os grundigt ind i indholdet af den samt de relaterede dokumenter. Efterfølgende rådgiver vi dig på baggrund af det konkrete indhold, så du er sikker på, hvad du skriver under på.

Hvis der er vilkår, som du ikke bør acceptere, får du hjælp til at ændre dem. Du bør derfor vælge denne pakke, hvis du vil være sikker på, at du gør et fornuftigt køb, når du skal investere i fast ejendom.

Læs mere om vores køberrådgivning.

 

Gennemgang af købsaftale: 4.995 kr.

Ønsker du selv at stå for korrespondance med mægler og bank, men har brug for hjælp til gennemgang af købsaftalen, skal du vælge denne pakke. Din boligrådgiver læser købsaftalen grundigt igennem, hvorefter du sættes ind i indholdet af den.

Er der vilkår og betingelser, du ikke bør acceptere, får du besked om det. På den måde er du i stand til at forhandle dig til bedre vilkår, så du ender med at gøre et fornuftigt køb. Vælg denne pakke, hvis du ønsker komplet indsigt i indholdet af købsaftalen.

Læs mere om gennemgang af købsaftale.

 

Tinglysning af skøde: 2.295 kr.

Med denne pakke får du hjælp til at tinglyse skødet. Vi sikrer, at skødet indeholder de rigtige informationer, så det kan sendes til tinglysning. Du kan samtidig få hjælp til at frigive købesummen til sælger, hvis du ønsker det.

Læs mere om tinglysning af skøde.

 

 

Hvorfor vælge os?

Der er god grund til, at du bør vælge NEMADVOKAT som din boligadvokat i Holbæk. Vi tilbyder kompetent og professionel boligrådgivning til en fast, lav pris, som de fleste kan være med på. Når du vælger os, får du tildelt din egen boligrådgiver, som varetager dine interesser i boligkøbet.

Med os på sidelinjen har du en juridisk sparringspartner, som hjælper dig med at træffe de rigtige beslutninger. Vores erklærede mission er at gøre op med mange af de fordomme, der hersker i advokatbranchen.

Ofte får du alt for kompleks rådgivning til alt for høje priser. Hos os får du rådgivning, som er til at forstå. Vi oversætter den komplekse jura til et sprog, der giver mening. Det betyder, at du får komplet indsigt i din sag, så du ikke ender med at købe en bolig, der ikke er, hvad den giver sig ud for at være.

Samtidig befinder vores priser sig på et niveau, der er under gennemsnittet i branchen. Det skyldes, at vi er frontløbere indenfor den digitale transformation i advokatbranchen. Vi har brugt digitalisering til at gøre vores interne processer mere effektive.

Det sparer os tid, hvilket kommer dig til gode. Blandt andet foregår al kommunikation med din rådgiver gennem NEMBLIK. Det er navnet på vores digitale platform, hvor du får dit eget login, så du kan tilgå din sag på alle tider af døgnet.

Du har alle samtaler og dokumenter, der relaterer sig til din sag, samlet på ét sted. Du risikerer derfor ikke, at vigtig kommunikation går tabt, fordi det er spredt over flere platforme. NEMBLIK er naturligvis 100% sikker og overholder den gældende GDPR-lovgivning.

Få en tryg og sikker bolighandel Brug en forsikret boligadvokat
Fra DKK 2.295
Læs mere

inkl. moms ekskl. tinglysningsafgift

 

Hvorfor bruge en boligadvokat i Holbæk?

Der er god grund til at alliere dig med en boligadvokat, når du skal købe bolig i Holbæk. Først og fremmest er det vigtigt, fordi ejendomsmægleren varetager sælgers interesser. Det er derfor ejendomsmæglerens opgave at sikre sælger de bedste betingelser i handlen.

Derfor bør du have en boligadvokat med på sidelinjen, som kan sørge for at varetage dine interesser. Din boligadvokat vil rådgive dig på baggrund af den pågældende handel, så du er sikker på, at du træffer de rigtige beslutninger.

Hvis der er fejl og mangler i købsaftalen eller de relaterede dokumenter, får du besked om det. I visse tilfælde kan det resultere i, at du kan få et afslag i prisen på boligen. Det samme gør sig gældende, hvis der er vilkår, som ikke er til din fordel.

Prisen for en boligadvokat i Holbæk er en brøkdel af de samlede omkostninger for et boligkøb. I mange tilfælde vil boligadvokaten kunne hjælpe dig med at forhandle dig til en bedre pris, hvorfor du ofte spare penge på det samlede boligkøb, når du allierer dig med en boligadvokat.

 

Hvorfor flytte til Holbæk?

Holbæk Kommune er beliggende tæt på København, men er samtidig omringet af fjord, skov og marker. Her er masser af plads til at udfolde sig, da byen har et rigt kultur- og foreningsliv, som binder byens borgere sammen.

Holbæk har oplevet en massiv befolkningstilvækst de seneste år. Den smukke natur og den storbyagtige bymidte, der kendetegner Holbæk, er blandt de primære grunde til, at særligt folk fra København bosætter sig i kommunen.

Samtidig er boligpriserne i Holbæk på et attraktivt niveau, der gør byen ideel for dig, der ønsker at være tæt på by, men samtidig have naturen i baghaven. Det skaber gode rammer for særligt børnefamilier, som udgør en stor del af byens beboere.

I Holbæk er der kort til hovedstadens mange arbejdspladser, men et rigt kultur- og erhvervsliv i byen sikrer samtidig lokale arbejdspladser. Der er desuden masser af indkøbsmuligheder, skoler, daginstitutioner og uddannelser i nærheden.

Med sine 27.000 indbyggere er Holbæk den største by i kommunen. Byen er en moderne købstad, og særligt om sommeren er programmet fyldt med events og begivenheder. Der er rig mulighed for at dyrke sin passion i de mange foreninger.

 

Handlens dokumenter

Du får udleveret en lang række dokumenter, når du skal købe bolig. Dokumenterne varierer i mængde og type, afhængigt af hvilken bolig du køber. Hvis du vil kende til alle de faktorer, der påvirker handlens pris og vilkår, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i indholdet.

Det er en god idé at alliere dig med en boligadvokat, som kan hjælpe dig med at danne overblik over dokumenterne. Hvis der er fejl og mangler eller vilkår, som du bør være opmærksom på, vil din boligadvokat give dig besked om det.

På den måde undgår du at købe en bolig, som ikke er, hvad den giver sig ud for at være. Det kan eksempelvis være, der er tinglyste servitutter på ejendommen, som kan gøre handlen mindre attraktiv.

Herunder kan du se et udsnit af de dokumenter, som der typisk følger med, når du skal købe en bolig. Vær opmærksom på, at listen ikke er komplet, da de specifikke dokumenter afhænger af den pågældende bolig.

  • Energimærkning: Her kan du se, hvilken energimæssig stand ejendommen er i. Du kan samtidig se forslag til eventuelle forbedringer.
  • Matrikelkort: Matrikelkortet danner overblik over grundens samlede areal og skel, der tilsammen udgøres af det, der kaldes for matriklen.
  • Tingbogsattest: Tingbogsattesten beskriver de begrænsninger og rettigheder, der er for ejendommen – eksempelvis tinglyste servitutter og hæftelser.
  • Forsikringer: Forsikringspolicen beskriver de forsikringer, som skal tegnes på ejendommen – f.eks. en brandforsikring.
  • Forbrugsopgørelse: I forbrugsopgørelsen kan du se et overblik over de udgifter, den tidligere ejer har haft til forbrugsposter, der relaterer sig til ejendommen.
  • Tilstandsrapport: Tilstandsrapporten beskriver ejendommens fysiske tilstand. Er der skader, som kan forringe ejendommens værdi, fremgår de af tilstandsrapporten. Det er frivilligt, om der udarbejdes en tilstandsrapport, men det er en forudsætning for, at der kan tegnes en ejerskifteforsikring.
  • Oplysninger om grundejerforening: I dette dokument kan du se oplysninger om grundejerforeningens budgetter, regnskaber samt et generalforsamlingsreferat.
  • Forureningsattest: Forureningsattesten indeholder oplysninger omkring eventuel forurening på grunden.
  • BBR-meddelelse: BBR-meddelelsen beskriver de oplysninger, som kommunen har omkring boligen.
  • Lokalplan: Lokalplanen beskriver de regler, som kommunen har vedtaget, der gælder for ejendommen og det område, den er beliggende i.

 

Salgsopstillingen

Salgsopstillingen indeholder en række informationer omkring boligens faste udgifter. Afgifter, forsikringer, ejendomsskat og ejendomsværdiskat fremgår blandt andet af salgsopstillingen. Den indeholder også et finansieringsforslag, som banken typisk tager udgangspunkt i, når de skal vurdere, om du har råd til at bosætte dig i boligen.

Herudover indeholder den en detaljeret beskrivelse af boligen, billeder, plantegninger, tekniske data og lignende. Det hele er med til at danne et billede af, hvilken bolig du er ved at investere i, og det er derfor vigtigt, at oplysningerne er korrekte.

Læs mere om salgsopstillingen, her.

 

Købsaftalen

Den kontrakt, som du underskriver, når du skal købe bolig, kaldes for købsaftalen. Det er et omfattende dokument, som indeholder en lang række informationer, der alle er væsentlige for handlen.

Købsaftalen er udarbejdet i et juridisk sprog, som er vanskeligt at forstå, medmindre du har en juridisk baggrund. Det er derfor væsentligt, at du sætter dig grundigt ind i købsaftalens indhold, hvis du vil være sikker på, at du gør et fornuftigt køb.

Vi anbefaler, at du som minimum får en boligadvokat eller -rådgiver til at gennemgå købsaftalen for dig, så du er sikker på, at den ikke er mangelfuld. Hvis der er vilkår, som du ikke bør acceptere, vil en boligadvokat kunne hjælpe dig med at synliggøre dem.

Hos NEMADVOKAT får du tildelt din egen boligrådgiver, som gennemgår købsaftalen for dig. Du bliver sat grundigt ind i indholdet, så du er sikker på, at du ved, hvad du skriver under på. Vi kan også hjælpe dig med at forhandle dig til bedre vilkår.

Læs mere om købsaftalen, her.

 

Husk altid at få indskrevet et advokatforbehold i købsaftalen

Du bør altid sørge for, at der er indskrevet et advokatforbehold i købsaftalen, før du skriver under. Advokatforbeholdet giver dig mulighed for at skrive under, selvom købsaftalen ikke er blevet gennemgået af en boligadvokat eller -rådgiver.

Når der er indskrevet et advokatforbehold i købsaftalen, er din underskrift betinget af, at din boligadvokat kan godkende handlen i sin helhed. Hvis der er forhold, som kan gøre handlen til en dårlig investering, vil købsaftalen ikke blive godkendt.

Sælger er efterfølgende forpligtet til at rette op på forholdene, hvis din underskrift skal være gyldig. Hvis ikke sælger ønsker det, kan du frit annullere handlen, uden du skal gøre brug af din almindelige fortrydelsesret ved boligkøb.

Gør du brug af din almindelige fortrydelsesret, skal du betale sælger en godtgørelse på 1% af købesummen. Det kan derfor ende med at blive dyrt, hvis det viser sig, at der er forhold, som du ikke kan acceptere, efter du har skrevet under. Advokatforbeholdet er således en garanti for, at du gør et fornuftigt køb.

Læs mere om advokatforbehold, her.

 

Tinglysning af skøde

Tinglysning af skødet er blandt de sidste trin i en bolighandel. Det er den officielle registrering af dig som ejer af ejendommen, og det er vigtigt, at tinglysningen sker hurtigst muligt, efter du har skrevet under.

Vi sørger for, at skødet indeholder de rigtige informationer, så det kan blive tinglyst uden anmærkninger. Når skødet er tinglyst, kan dit lån blive tinglyst på boligen, og sælgers kreditorer kan ikke længere kræve udlæg i ejendommen.

Få en tryg og sikker bolighandel Brug en forsikret boligadvokat
Fra DKK 2.295
Læs mere

inkl. moms ekskl. tinglysningsafgift