Boligadvokat Herning

Hvad kan en boligadvokat gøre for min bolighandel?

Hvad enten du står over for din første bolighandel, eller om du er garvet i dette felt, er der mange ting, som kan gå galt. En bolighandel er gjort op af mange ting, som alle kan have konsekvenser for din personlige formue m.m.

En bolighandel en stor beslutning. Hvad enten der er tale om hus, ejerlejlighed, andelsbolig eller noget helt fjerde, vil en ændring i boligsituationen altid medføre store omvæltninger i din tilværelse. Det er derfor vigtigt, at processen foregår så let og gnidningsfrit som overhovedet muligt.

Derfor kan det undre, at så mange er af den overbevisning, at en boligadvokats primære job består i at underskrive skødet. I virkeligheden er registreringen af, at du er blevet ejer af ejendommen den mindst komplekse del af bolighandlen. Som din boligadvokat hjælper vi dig med at navigere sikkert rundt på boligmarkedet, og vi sikrer dig den bedste handel.

Bestil køberrådgivning
DKK 6.000
Bestil online nu

inkl. moms og ekskl. gebyrer.

 

Køb af bolig i Herning

Ved at vælge NEMADVOKAT som din boligadvokat sikrer du at stå stærkere som køber. For at underbygge din position kan du vælge at bestille vores køberrådgivning. Ved valg af køberrådgivning er du garanteret, at din bolighandel bliver ført til dørs fra A-Z.

Ved valg af køberrådgivning bliver din bolighandel gennemført fra A-Z:

 • Vi sikrer handelsvilkårene i købsaftalen
 • Vi gennemgår de fremsendte dokumenter til købsaftalen
 • Vi laver en rådgivningsskrivelse til dig som køber
 • Vi udarbejder godkendelsesskrivelse til sælgers repræsentant om evt. forbehold
 • Vi sørger for, at handlen bliver godkendt og forbehold opfyldt
 • Vi udarbejder skødet og evt. debitorskifte
 • Vi vil sikre, at alt er på plads til din overtagelse af boligen
 • Vi udarbejder refusionsopgørelsen, og sørger for godkendelse heraf
 • Vi frigiver købesummen, når der forelægger anmærkningsfrit skøde, og afslutter handlen

Du kan som privatperson selv vælge at stå for bolighandlen. I kraft af den nyligt implementerede ejendomsmæglerlov, der har slået fast, at ejendomsmæglerne kun er nødsaget til at bistå sælgeren, og ikke kan gøres ansvarlig, hvis der er fejl i oplysningerne til køber, kan det i værste fald få katastrofale følger. En boligadvokat er derfor din bedste allierede gennem de ofte komplicerede, juridiske aspekter af et boligkøb.

 

Salg af bolig i Herning

Selvom det er alment kendt, at ejendomsmægler er sælgers mand, er det alligevel en god idé at tilkoble en boligadvokat i forbindelse med salg af bolig. Faktisk er det ikke et krav, at en ejendomsmægler skal bistå et boligsalg. Man kan vælge at gøre det hele på egen hånd, eller tilknytte en boligadvokat til at sikre de juridiske aspekter i handlen.

Med en mere dybdegående, juridisk baggrund, har vi som boligadvokater alle forudsætningerne for at håndtere hele den komplekse salgsproces med grundighed og præcision. Dette er nemlig også vigtigt for sælger. I forbindelse med et boligsalg bliver det som sælger påkrævet, at du opfylder din loyale oplysningspligt. Det vil sige, at du kan gøres ansvarlig for skjulte fejl og mangler ved ejendommen, hvorfor det er ekstra vigtigt, at du har en boligadvokat ind over handlen, som med en fast pakkepris, modsat ejendomsmægleren hvis betaling er afhængig af et salg, kan komme med en uvildig vurdering. Denne kompetente rådgivning kalder vi sælgerpakken, og inkluderer blandt andet:

 • Besigtigelse af købsaftalen
 • En elektronisk adgang til alle gældende dokumenter
 • Udarbejdelse af advokatforbehold
 • Vi frigiver købesummen, når der forelægger anmærkningsfrit skøde, og afslutter handlen
 • En gennemgang og udarbejdelse af købsdokumenter

Læs mere om selvsalg her.

 

Din boligadvokat i Herning – NEMADVOKAT

NEMADVOKAT er ikke begrænset af geografisk tilhørsforhold. Vi kan sagtens hjælpe dig gennem hele processen i din bolighandel i og omkring Herning, uden at du behøver at bevæge dig hen til et fysisk kontor. Derimod sidder vi klar online og ved telefonerne, hvor vi i tæt kontakt vil guide dig gennem hele forløbet.

 

At bosætte sig i Herning

Herning er for mange mennesker kendt som kulturens hovedstad. Byen tiltrækker folk fra alle aldersgrupper på grund af de mange forskellige kulturelle tilbud, som byen har at byde på.

Eksempelvis kan du opleve storslåede koncerter og shows i Boxen, samt Internationale messer i Messecenter Herning. Også musicals og skønne restauranter er til at opleve i byen. Desuden danner byen ramme for spændende oplevelser og tilbud, man kan gøre brug af på daglig basis, fx bibliotek, svømmehal og biograf.

Herning byder ligeledes på storslået natur, hvor man blandt andet har mulighed for at sejle i kano langs Storå og spille golf på nogle af landets skønneste golfbaner.

I et fremtidigt perspektiv er Herning også et godt valg. Det er, modsat mange andre byer og områder i Jylland, en by i vækst. Dette skyldes især, at byrådet gennem en længere årrække har haft en målrettet og disciplineret strategi om at kombinere det at tiltrække arbejdspladser og udbygge kulturlivet med hinanden.

Bestil køberrådgivning
DKK 6.000
Bestil online nu

inkl. moms og ekskl. gebyrer.