Bonus: Blev handlen ikke til noget?
Så får du ingen regning fra os

Det kan være svært at danne sig et overblik over alle processerne, der indgår i et boligkøb. Derfor anbefales det at få professionel køberrådgivning. Med NEMADVOKAT får du en god boligadvokat med kendskab til Frederiksberg, der hjælper dig med at få en sikker handel i hus.

 

Hvis du planlægger at købe bolig på Frederiksberg, er det en god idé at alliere dig med en boligadvokat. Hos NEMADVOKAT kan vi hjælpe dig med at sikre, at dit boligkøb forløber fair og uden problemer.

Du får tilknyttet en personlig boligadvokat med kendskab til Frederiksberg, som vil bistå dig i handlen, uanset om du har behov for en gennemgang af købsaftalen, eller om du ønsker en komplet løsning, hvor du får hjælp og rådgivning hele vejen gennem processen.

Din boligadvokat med kendskab til Frederiksberg vil hjælpe dig med at håndtere den juridiske proces, så du får så meget ud af handlen som muligt. Der er mange aspekter, som skal varetages ved et boligkøb, og din boligadvokat sikrer, at det hele forløber uden problemer.

Vi anbefaler, at du altid får indskrevet et advokatforbehold i købsaftalen, før du underskriver. På den måde har du altid mulighed for at annullere aftalen, hvis ikke din advokat godkender handlen i sin helhed. Det gør sig eksempelvis gældende, hvis det f.eks. vurderes, at der skal ændres i købsaftalens vilkår.

 

Du er altså sikret på bedst mulig vis, når du får en boligadvokat til at gennemgå din købsaftale. Handlen vil udelukkende være aktuel, hvis din boligadvokat godkender denne.

Med en personlig boligadvokat fra NEMADVOKAT kan du have ro i maven i forbindelse med dit boligkøb på Frederiksberg. Vi faciliterer kommunikationen mellem banker og andre relevante nøglepersoner, der har indflydelse i forbindelse med dit boligkøb på Frederiksberg.

 

 

 • Boligadvokat Frederiksberg
  Ingen handel
  Intet salær
 • Boligadvokat Frederiksberg
  Forsikret advokat
  din garanti
 • Boligadvokat Frederiksberg
  I gang inden for
  2 timer
Boligadvokat Frederiksberg
Boligadvokat Frederiksberg
Boligadvokat Frederiksberg

Gennemgang af købsaftale

Det er altid en god idé at få en boligadvokat til at gennemgå købsaftalen, før handlen træder i kraft. Din boligadvokat sikrer, at der ikke er uforudsete vilkår, som ikke er til din fordel. Gennemgangen har til formål at vurdere, hvorvidt der er forhindringer, som du bør være opmærksom på i forbindelse med køb af bolig på Frederiksberg.Det kan eksempelvis være, hvis der er forbehold omkring forkøbsret, hjemfaldspligt til kommunen, jordforurening og andre faktorer, som vil gøre bolighandlen mere kompliceret end højst nødvendigt.

Din boligadvokat vil hjælpe dig med at tilrettelægge ejerskifteforsikring, energimærkning og tilstandsrapport, som alle er betydelige faktorer i forbindelse med et boligkøb på Frederiksberg.

Vi anbefaler desuden, at du altid får indskrevet et advokatforbehold i købsaftalen, før du skriver under. På den måde vil den udelukkende være aktuel, hvis din boligadvokat godkender den. Det giver dig ro i maven, så du kun skal forholde dig til de praktiske ting i forbindelse med dit boligkøb på Frederiksberg.

Gennemgang af købsaftalen inkluderer:

 • Din boligadvokat gennemlæser købsaftalens handelsvilkår samt andre relevante dokumenter, der har indflydelse på aftalen
 • Din boligadvokat udarbejder en godkendelsesskrivelse omkring forhold, der leveres af sælgers repræsentant
 • Din boligadvokat udarbejder en rådgivningsskrivelse til dig som køber
 • Din boligadvokat gennemgår købsaftalens forhold samt foretager en endelig godkendelse af huskøbet
 • Din boligadvokat bistår med køberrådgivning og afslutter sagen
DKK 4.995,-
inkl. moms – ekskl. tinglysningsafgift

BESTIL NU

Køberrådgivning i forbindelse med boligkøb på Frederiksberg

Hos NEMADVOKAT kan du få køberrådgivning i forbindelse med køb af ejendom på Frederiksberg. Vores dygtige boligadvokater hjælper dig med at håndtere dit boligkøb, så du er sikker på, at det forløber så gnidningsfrit som muligt.Vi hjælper dig med at danne overblik over de mange juridiske dokumenter og aspekter, som har indflydelse, når du planlægger at købe ejendom på Frederiksberg. Du bør altid søge juridisk rådgivning, før du træffer afgørende beslutninger omkring dit boligkøb, så du er sikker på, at du er sikret på bedst mulig vis.

Din personlige boligadvokat på Frederiksberg vil gennemgå købsaftalen for alle de forbehold, der kan have indflydelse på dit boligkøb. Køberrådgivning i forbindelse med dit boligkøb på Frederiksberg inkluderer – foruden selve rådgivningen – en berigtigelse af ejendomshandlen, som indeholder tinglysning af skødet samt en refusionsopgørelse.

Det er nødvendigt, at du har indblik i købsaftalens indhold, så du kan have ro i maven i forbindelse med dit boligkøb. Vi sørger for alt, der relaterer sig til de juridiske forhold i forbindelse med købet, ligesom din boligadvokat vil stå for korrespondance med ejendomsmægler og bank.

Du skal altså ikke selv foretage dig noget andet end at assistere din boligadvokat i forbindelse med boligkøbet. Hvis aftalen ikke ender med at gå igennem, fordi der er væsentlige forbehold, som ikke overholdes, får du ingen regning.

Køberrådgivning på Frederiksberg inkluderer:

 • Din boligadvokat gennemgår alle forbehold og vilkår, som fremgår af købsaftalen
 • Din boligadvokat gennemgår alle dokumenter, der relaterer sig til købsaftalen
 • Din boligadvokat udarbejder en rådgivningsskrivelse til dig som køber
 • Din boligadvokat udarbejder en endelig godkendelse af dit huskøb
 • Din boligadvokat bistår med køberrådgivning i forbindelse med dit boligkøb på Frederiksberg
 • Din boligadvokat sikrer sig, at ejendommen er klar til overtagelse
 • Din boligadvokat foretager en endelig gennemgang samt godkendelse af skøde og refusionsopgørelse
 • Din boligadvokat varetager alt i forbindelse med afslutning af handlen

 

DKK 6.495,-
inkl. moms – ekskl. tinglysningsafgift

BESTIL NU

Køberpakken Frederiksberg – Den komplette løsning

Når du skal købe en bolig, er det vanskeligt og i mange tilfælde uforsvarligt at påtage sig det juridiske ansvar. Det gør sig i særdeleshed gældende, hvis ikke du har den nødvendige erfaring, juridiske viden og ekspertise på området.En boligadvokat med lokalt kendskab til Frederiksberg sikrer, at der er taget højde for alt, så du i sidste ende gør en fair og fornuftig handel. Herunder en garanti for, at alle forbehold er opfyldt forud for den endelige accept.

Vælger du Køberpakken, skal du ikke selv foretage dig noget andet end at korrespondere med din rådgiver. Din boligadvokat på Frederiksberg vil stå for alle de juridiske aspekter af boligkøbet, så du blot skal koncentrere dig om det praktiske i forbindelse med flytningen.

Din boligadvokat på Frederiksberg varetager al korrespondance med bank, mægler og andre relevante personer, ligesom du vil få hjælp til at håndtere alle juridiske og praktiske aspekter i forbindelse med papirarbejdet.

Du får professionel og kompetent køberrådgivning af din boligadvokat, som står for berigtigelse af ejendomshandlen og tinglysning af skødet. Du er altså fuldt ud dækket gennem hele dit boligkøb, når du vælger Køberpakken.

Din lokale boligadvokat på Frederiksberg er altid klar til at besvare spørgsmål i forbindelse med boligkøbet. Det er vigtigt at have en advokat, som varetager dine interesser og hjælper dig gennem handlen, da mæglers opgave er at varetage købers interesser.

Køberpakken dækker alt og inkluderer:

 • Gennemgang af købekontraktens handelsvilkår samt andre relevante dokumenter
 • Sikring af handelsvilkårene i købsaftalen
 • Udarbejdelse af rådgivningsskrivelse for dig som køber
 • Udarbejdelse af godkendelsesskrivelse om forbehold til sælgers mægler
 • Endelig godkendelse af handlen, når alle forbehold er overholdt
 • Håndtering af debitorskifte og skøde
 • Refusionsopgørelse samt godkendelse af denne
 • Din boligadvokat sikrer, at købesummen frigives, hvis der ikke er anmærkninger ved skødet
 • Din boligadvokat sikrer en endelig afslutning af handlen
DKK 6.495,-
inkl. moms – ekskl. tinglysningsafgift

BESTIL NU