Boligadvokat Ballerup

Når du skal flytte til Ballerup, er det en god idé at have en boligadvokat med på sidelinjen. Hos NEMADVOKAT har vi solid erfaring som boligadvokat i Ballerup, og vi udmærker os ved et attraktivt prisniveau og kompetent juridisk rådgivning i øjenhøjde.

Vælger du os som boligadvokat i Ballerup, får du tilknyttet din egen boligrådgiver, som varetager dine interesser gennem boligkøbet. Vi kan hjælpe dig med alt fra gennemgang af købsaftale og tinglysning af skøde til komplet juridisk rådgivning, hvor vi står for dialog med alle involverede nøglepersoner.

Du vælger selv, hvilke ydelser du ønsker at gøre brug af, og du kender til de samlede omkostninger på forhånd. Vi garanterer dig et tilfredsstillende sagsforløb, hvor du får et indgående kendskab til din sag.

Det gør dig i stand til at navigere uden om juridiske faldgruber, som kan ende med at gøre dit boligkøb til en dårlig investering. Når du skriver under, kan du gøre det med god samvittighed, fordi du er bekendt med alle vilkår og betingelser, du accepterer.

Du får samtidig garanti på vores ydelse, når du vælger os som boligadvokat i Ballerup. Det betyder, at du kun skal betale, hvis du ender med at gennemføre dit boligkøb. Rådgiver vi dig til at udtræde af handlen, får du derfor ingen regning fra os.

 

Hvad koster en boligadvokat i Ballerup?

Når du skal finde en boligadvokat i Ballerup, afhænger prisen først og fremmest af, hvem du vælger. Der er mange forskellige boligadvokater i Ballerup, og som udgangspunkt skal du regne med, at prisen bliver mellem 5.000-10.000, når du investerer i en andelsbolig eller ejerbolig.

Samtidig har det en indflydelse på prisen, om du vælger en boligadvokat, der tager en fast timepris eller tilbyder pakkeløsninger. Der er en række ulemper ved at vælge timepris, da du ikke kender den samlede pris på forhånd. Herudover er det ofte dyrere at vælge timepris frem for en pakkeløsning.

Hos NEMADVOKAT arbejder vi målrettet for at øge gennemsigtigheden i branchen. Vi ønsker at gøre op med for kompleks rådgivning til for høje priser. Derfor tilbyder vi udelukkende pakkeløsninger til et attraktivt prisniveau.

Det betyder, at du kender den samlede pris på forhånd, når du vælger os som boligadvokat i Ballerup. Herunder kan du læse mere om vores forskellige pakker, så du får nemt ved at vælge den, der matcher dit behov.

 

Vi tilbyder følgende pakkeløsninger:

 

Køberrådgivning: 5.000 kr.

Her får du komplet køberrådgivning gennem dit boligkøb. Du får tilknyttet din egen boligrådgiver, som varetager al dialog med mægler og bank. Vi rådgiver dig, så du ender med at gøre et attraktivt og fair boligkøb.

Du får hjælp til at gennemgå købsaftalen, så du er bekendt med eventuelle betingelser og vilkår, som du bør navigere udenom. Hvis det viser sig, at der er betingelser, du ikke bør acceptere, hjælper din rådgiver dig med at få dem ændret.

Efterfølgende kan du skrive under på købsaftalen med god samvittighed. Du er sikret en komplet indsigt i din sag, så du rent faktisk ved, hvad det er, du skriver under på. Denne pakke er din garanti for et fair og fornuftigt boligkøb.

Læs mere om vores køberrådgivning.

 

Gennemgang af købsaftale: 4.300 kr.

Denne pakke bør du vælge, hvis du ønsker hjælp til at gennemgå købsaftalen. Her får du også tildelt din egen boligrådgiver, som gennemgår købsaftalen grundigt for dig. Indholdet bliver herefter omsat til almindeligt sprog, så du kender de faktorer, der påvirker dit boligkøb.

Hvis der er betingelser, som du ikke bør acceptere, får du hjælp til at få dem ændret. I sidste ende kan du skrive under på købsaftalen med god samvittighed, fordi du kender til alle vilkår og betingelser, som du accepterer.

Læs mere om gennemgang af købsaftale.

 

Tinglysning af skøde: 2.300 kr.

Her får du hjælp til at udarbejde og tinglyse skødet. Hvis det er sælgers ejendomsmægler, der har udarbejdet skødet, gennemgår vi det for dig. På den måde er du sikker på, at det indeholder de rigtige informationer, så det bliver tinglyst uden anmærkninger. Vi kan også hjælpe dig med at frigive købesummen til sælger.

Læs mere om tinglysning af skøde.

 

Hvorfor vælge os?

Du bør vælge os som boligadvokat i Ballerup, hvis du ønsker et tilfredsstillende sagsforløb uden ubehagelige overraskelser. Vores mission er at styrke tilliden mellem kunde og rådgiver ved at øge gennemsigtigheden i branchen.

Samtidig ønsker vi at gøre op med høje priser og for kompleks rådgivning. Vi tilbyder et attraktivt prisniveau, som de færreste i branchen kan matche. Samtidig får du juridisk rådgivning i øjenhøjde, som er til at forstå.

Vores arbejde består i at rådgive dig gennem dit boligkøb, så du opnår et indgående kendskab til alle aspekter af din sag. Vi sikrer, at du er bekendt med alle vilkår og betingelser, som du skriver under på.

Vi er kun i stand til at tilbyde professionel rådgivning til et så attraktivt prisniveau, fordi vi har digitaliseret store dele af vores manuelle processer. Det betyder, at du ikke betaler for tidsspild, men udelukkende for den rådgivning, du rent faktisk har brug for.

Al kommunikation foregår via vores egen platform, NEMBLIK. Her har du alle meddelelser og dokumenter samlet på ét sted, og du kan tilgå platformen på alle tider af døgnet. På den måde risikerer du ikke, at vigtig kommunikation med din rådgiver går tabt.

Vi er medlemmer af Advokatsamfundet, som arbejder for et velfungerende retssamfund. Det er vi, fordi vi ønsker at øge gennemsigtigheden i branchen og tilliden mellem kunde og rådgiver.

Få en tryg og sikker bolighandel Brug en forsikret boligadvokat
Fra DKK 2.300
Læs mere

inkl. moms ekskl. tinglysningsafgift

 

Hvorfor bruge en boligadvokat i Ballerup?

Når du skal købe bolig i Ballerup, er det vigtigt, at du er opmærksom på, at ejendomsmægleren varetager sælgers interesser. Som udgangspunkt skal ejendomsmægleren udelukkende sikre sælger de bedste betingelser i handlen.

Det betyder, at du bør alliere dig med en boligadvokat, hvis du vil have en fagperson, der kan sikre dig de bedste betingelser i handlen. Din boligadvokat trækker i den anden retning og rådgiver dig, så du er sikker på, at du træffer de bedste beslutninger.

Hvis der er fejl og mangler i købsaftalen eller betingelser, som du ikke bør acceptere, bliver du gjort opmærksom på det. Det giver dig mulighed for at få dem ændret, før du skriver under, så du ikke ender med at acceptere en uretfærdig handel.

Du kan samtidig få hjælp til at varetage dialog med mægler og bank, hvilket kan være en fordel, hvis du skal forhandle dig til bedre priser eller vilkår. Din boligadvokat er ikke følelsesmæssig involveret i boligen, og derfor vil vedkommende typisk være bedre rustet til at forhandle på dine vegne.

 

Hvorfor flytte til Ballerup?

Ballerup er en attraktiv bydel i Storkøbenhavn med omkring 40.000 indbyggere. Ballerup ligger 16 kilometer nordvest for København Centrum, og bydelen er især attraktiv for Københavnere, der ønsker lavere boligpriser end mere centralt i byen.

Når du bor i Ballerup, har du nem adgang til alle Københavns faciliteter, men du befinder dig ikke midt i den pulserende kerne. Du er tæt på arbejdspladser, institutioner, skoler, uddannelsessteder og fritidsaktiviteter.

Udover folkeskolerne i Ballerup, ligger der Baltorp Gymnasium, Borupgaard Gymnasium, H.C. Ørsted Gymnasiet, Uddannelsescenter Maglemosen, DTU Ballerup Campus, Aalborg Universitet, Flyvevåbnets Officerskole og Ingeniørhøjskolen i København.

Herudover er det nemt at komme med offentlig transport til hovedstadens øvrige uddannelsesinstitutioner og arbejdspladser. Det samme gælder for kulturelle tilbud og attraktioner, som også alle er indenfor rækkevidde.

 

Handlens dokumenter

Når du skal investere i fast ejendom i Ballerup, får du udleveret en række dokumenter. Dokumenterne varierer i antal og typer, afhængigt af hvilken bolig du køber. Du bør sætte dig grundigt ind i dokumenterne, da de har indflydelse på den pågældende handle.

Herunder kan du se en oversigt over nogle af de dokumenter, du typisk får udleveret, når du skal købe bolig i Ballerup. Du får typisk udleveret flere dokumenter, hvorfor dette udelukkende skal ses som et indblik i de mest væsentlige.

BBR-meddelelse: BBR-meddelelsen indeholder de oplysninger, kommunen har omkring boligen. Det er de oplysninger, der er registreret i Bygnings- og Boligregistret, som BBR er en forkortelse for.

Energimærkning: I dette dokument kan du se oplysninger omkring, hvilken energimæssig stand boligen er i. Herudover kan du også se, om der er mulighed for at forbedre boligen fra et energimæssigt perspektiv.

Matrikelkort: Matrikelkortet er et kort over ejendommens areal og skel – dét, der tilsammen kaldes for matriklen.

Forsikringer: Forsikringspolicen oplyser om ejendommens forsikringer – eksempelvis brandforsikringen.

Forbrugsopgørelse: Sælger skal vedlægge en forbrugsopgørelse over sit forbrug til ejendommen. Vær opmærksom på, at forbruget som regel varierer fra ejer til ejer.

Tingbogsattest: Tingbogsattesten indeholder oplysninger omkring begrænsninger og rettigheder for ejendommen. Hvis der er servitutter og hæftelser, som er tinglyst på boligen, vil du kunne se det i tingbogsattesten.

Tilstandsrapport: Tilstandsrapporten er et dokument, som indeholder oplysninger omkring ejendommens fysiske stand. Hvis der er skader, som kan forringe boligens værdi, vil det fremgå af tilstandsrapporten. Det er frivilligt, om den skal udarbejdes, men hvis der skal tegnes en ejerskifteforsikring, er det et krav.

Forureningsattest: Forureningsattesten er et dokument, som beskriver, hvorvidt der er forurening på grunden eller ej.

Lokalplan: Lokalplanen er en plan, hvor kommunen har mulighed for at fastsætte en række regler for anvendelsen af ejendommen. Det er en detaljeret plan over juridiske betingelser og begrænsninger for anvendelsesmulighederne af boliger, der er beliggende indenfor et afgrænset geografisk område.

Oplysninger om grundejerforening: I dette dokument kan du se oplysninger omkring grundejerforeningen – f.eks. vedtægter, regnskaber, budgetter og generalforsamlingsreferat.

 

Salgsopstillingen

Når du har booket en fremvisning og efterfølgende viser interesse for boligen, får du typisk udleveret en salgsopstilling af ejendomsmægleren. Salgsopstillingen kan ses som en opsummering af de mest væsentlige forhold omkring boligen.

Den indeholder blandt andet information omkring de løbende udgifter, der følger med boligen – f.eks. ejendomsværdiskat, ejendomsskat, afgifter og forsikringer. Banken anvender blandt andet salgsopstillinger til at vurdere, om du har råd til at bo i den pågældende bolig.

Udover førnævnte informationer, indeholder salgsopstillingen en detaljeret beskrivelse af boligen, finansieringsforslag, plantegninger, billeder, teknisk data samt oplysninger omkring grundareal.

Læs mere om salgsopstillingen, her.

 

Købsaftalen

Købsaftalen er blandt de absolut vigtigste dokumenter i en bolighandel. Det er betegnelsen for den kontrakt, som du og sælger underskriver. Den indeholder derfor alle oplysninger, der er relevante for den pågældende bolighandel.

Det er derfor vigtigt, at du gennemgår købsaftalen grundigt, før du skriver under. Du bør som udgangspunkt altid få en boligadvokat til at gennemgå købsaftalen og de tilhørende dokumenter for dig, hvis du ikke selv har en juridisk baggrund.

Købsaftalen er udarbejdet i et kringlet juridisk sprog, og der er mange faldgruber, du skal navigere udenom. Din boligadvokat kan hjælpe dig med at vurdere, om der er betingelser og vilkår, som du bør få ændret, før du skriver under.

Når du vælger NEMADVOKAT som boligadvokat i Ballerup, får du tildelt din egen boligrådgiver, som sørger for at gennemgå købsaftalen for dig. Hvis der er betingelser, som bør blive ændret, får du besked om det, før du skriver under.

Læs mere om købsaftalen, her.

 

Husk altid at få indskrevet et advokatforbehold i købsaftalen

Før du skriver under på købsaftalen, bør du få indskrevet et advokatforbehold. Det er særligt vigtigt, hvis du skriver under, før du har fået gennemgået købsaftalen af en boligadvokat eller -rådgiver. Du bør dog altid få det indskrevet alligevel, da det ikke koster dig noget.

Når du skriver under på en købsaftale, hvor der er indskrevet et advokatforbehold, er din underskrift betinget af, at din boligadvokat kan godkende handlen. Det betyder, at du kan udtræde af boligkøbet, hvis der er vilkår eller betingelser, som du ikke bør acceptere.

Hvis du annullerer handlen, efter du har underskrevet købsaftalen, uden der er indskrevet et advokatforbehold, skal du betale sælger en godtgørelse på 1% af købesummen. Der er derfor mange penge at spare, hvis du får indskrevet et advokatforbehold, og det viser sig, at der er punkter i købsaftalen, der kan gøre boligkøbet til en dårlig investering for dig.

Normalt skal du betale din boligadvokats salær, selvom du udtræder af handlen. Hos NEMADVOKAT slipper du dog billigere. Vi har garanti på vores ydelser, hvorfor du kun skal betale, hvis du ender med at gennemføre boligkøbet.

Læs mere om advokatforbehold, her.

 

Tinglysning af skøde

Når du har underskrevet købsaftalen, skal der udarbejdes et skøde. Først når skødet er tinglyst, vil du fremgå som den officielle ejer af boligen. Tinglysningen er derfor en forudsætning for, at du kan låne penge i banken.

Samtidig kan tinglysningen ses som en sikringsakt. Når du fremgår som den officielle ejer af boligen, kan sælgers kreditorer ikke længere kræve udlæg i boligen. Det er derfor vigtigt, at skødet tinglyses hurtigst muligt, efter købsaftalen er underskrevet.

Vi hjælper dig med at udarbejde eller gennemgå skødet, før det tinglyses. Vi sikrer, at det indeholder de rigtige informationer, så det kan tinglyses uden anmærkninger. Efterfølgende kan du overtage nøglerne og flytte ind i din nye bolig.

Få en tryg og sikker bolighandel Brug en forsikret boligadvokat
Fra DKK 2.300
Læs mere

inkl. moms ekskl. tinglysningsafgift