Boligadvokat Amager

Leder du efter en kompetent boligadvokat på Amager? Så er NEMADVOKAT det oplagte valg. Hos os får du tilknyttet din egen boligrådgiver, som hjælper dig sikkert igennem dit boligkøb. Vi omsætter den komplekse jura til et sprog, som giver mening.

Vi har solid erfaring med køb og salg af boliger, og vi ved derfor, hvilke udfordringer der følger med et boligkøb. Vi kender til de faldgruber, du skal undgå, hvis du i sidste ende vil gøre et fair og fornuftigt køb.

Når du vælger os som boligadvokat på Amager, får du en kompetent boligrådgiver, der varetager dine interesser. Du kan få komplet rådgivning gennem hele forløbet, eller du kan vælge enkelte ydelser, som matcher dit konkrete behov.

Vores ydelser leveres som pakkeløsninger, hvilket betyder, at du kender til den samlede pris på forhånd. Du risikerer ikke, at der dukker uventede regninger op. Vores priser er blandt de laveste i branchen, vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og du får komplet juridisk rådgivning med udgangspunkt i dit behov.

 

Hvad koster en boligadvokat på Amager?

Prisen for en boligadvokat på Amager varierer, afhængigt af hvilken boligadvokat du vælger. Det er derfor vanskeligt at give en specifik pris på, hvad du skal betale for en boligadvokat på Amager. Som tommelfingerregel skal du betale mellem 5.000-10.000 kr. for rådgivning, når du køber en ejerbolig eller en andelsbolig.

Samtidig har det en indflydelse på prisen, hvor omfattende rådgivning du har brug for. Hvis du udelukkende skal bruge en boligadvokat til at udarbejde og tinglyse skødet, vil det koste mindre, end hvis du har brug for komplet rådgivning.

Vi anbefaler, at du vælger en boligadvokat, som tilbyder pakkeløsninger. Hvis du vælger en boligadvokat, som tager en fast timepris, risikerer du, at regningen løber løbsk, fordi du ikke kender de samlede omkostninger på forhånd.

Hos NEMADVOKAT tilbyder vi udelukkende pakkeløsninger. Vores priser befinder sig på et attraktivt niveau, som de færreste kan matche. Du kender til den samlede pris, før du hyrer os, og du skal kun betale for de ydelser, du rent faktisk har brug for.

 

Vi tilbyder følgende pakkeløsninger:

 

Køberrådgivning: 6.000 kr.

Når du bestiller denne pakke, får du komplet rådgivning gennem hele købsprocessen. Du får din egen boligrådgiver, som guider dig sikkert gennem alle aspekter af dit boligkøb. Du får hjælp til gennemgang af købsaftalen, korrespondance med mægler og bank, tinglysning af skøde og alt det andet, der er nødvendigt.

Din boligrådgiver sætter sig grundigt ind i alle aspekter af din sag. Efterfølgende omsættes den komplekse jura til et sprog, som du forstår. Du bør vælge denne pakke, hvis du vil sættes ind i alle aspekter af købsaftalen.

Når der foreligger en købsaftale uden anmærkninger, kan du skrive under med god samvittighed. Du ved, at du indgår en fair og fornuftig handel på dine præmisser. Samtidig modtager du kompetent rådgivning gennem hele processen.

Læs mere om vores køberrådgivning.

 

Gennemgang af købsaftale: 5.000 kr.

Vælg denne pakke, hvis du ønsker hjælp til at gennemgå købsaftalen. Vi sørger for, at der ikke er punkter, som ikke er til din fordel. Hvis der er forbehold, bliver du gjort opmærksom på dem, så du kan få dem ændret, før du skriver under.

Vi omsætter købsaftalen og de tilhørende dokumenter til et sprog, som du forstår. Når du skriver under, kan du gøre det med god samvittighed, fordi du er bekendt med alle betingelser og vilkår i handlen. Du kan også vælge denne pakke, hvis du har skrevet under på en købsaftale med et advokatforbehold.

Læs mere om gennemgang af købsaftale.

 

Tinglysning af skøde: 2.500 kr.

Hvis du har brug for hjælp til udarbejdelse og tinglysning af skøde, skal du vælge denne pakke. Vi sikrer, at alle informationer er udfyldt korrekt. Hvis sælgers ejendomsmægler har stået for at udarbejde skødet, gennemgår vi det for dig.

Vi sikrer, at alt er i orden, så skødet kan tinglyses hurtigt, nemt og sikkert. Du kan også få hjælp til at frigive købesummen til sælger med denne pakke.

Læs mere om tinglysning af skøde.

 

Hvorfor vælge os?

Hvis du leder efter en boligadvokat på Amager, som tilbyder kompetent rådgivning i øjenhøjde, bør du vælge NEMADVOKAT. Hos os får du tildelt din egen boligrådgiver, som vejleder dig gennem dit boligkøb.

Advokatbranchen rummer mange fordomme – og flere af dem er desværre sande. Ofte får du alt for høje priser for rådgivning, der er så kompleks, at du i sidste ende ikke får noget ud af den. Det ønsker vi at gøre op med.

Når du vælger os, får du rådgivning i øjenhøjde. Din boligrådgiver omsætter den komplekse jura til et sprog, som du forstår. Du får et indgående kendskab til din sag, så du kan føle dig tryg igennem dit boligkøb.

Herudover tilbyder vi vores service til et prisniveau, som er til at være med på. Du får kun den rådgivning, du har brug for. Du betaler altså ikke for ydelser, som i sidste ende ikke har betydning for, om du gør et godt eller dårligt køb.

Vi kan udelukkende tilbyde et så attraktivt prisniveau, fordi vi har digitaliseret vores interne processer. Det betyder blandt andet, at al rådgivning foregår via vores egen platform, NEMBLIK. Du får dit eget login, så du kan tilgå din sag på alle tider af døgnet.

Det betyder, at du altid er opdateret på, hvordan din sag skrider fremad. Du har samtidig adgang til alle dokumenter, og der er ingen informationer, som risikerer at gå tabt. Du har ét sted, hvor alle informationer, der vedrører din sag, er samlet.

Platformen er naturligvis 100% GDPR-compliant og sikker. Vi gør meget ud af at styrke tilliden mellem rådgiver og kunde, og vi garanterer, at du får et indgående kendskab til din sag, når du vælger os som boligadvokat på Amager.

Få en tryg og sikker bolighandel Brug en forsikret boligadvokat
Fra DKK 2.500
Læs mere

inkl. moms ekskl. tinglysningsafgift

 

Hvorfor bruge en boligadvokat på Amager?

Der er rift om boligerne i hovedstaden – og det gælder naturligvis også Amager. Det betyder, at boligpriserne er højere end i resten af landet. Derfor bør du have en boligadvokat med på sidelinjen, som kan sikre, at du rent faktisk gør et fornuftigt køb.

Du kan godt købe en bolig uden at involvere en boligadvokat, men det er sjældent en god idé. Ejendomsmæglerens primære opgave er at sikre sælger de bedste betingelser i sit boligsalg. Derfor kan du ikke altid være sikker på, at du får indblik i alle de forhold, der er relevante for dit boligkøb.

Med en boligadvokat på sidelinjen har du en juridisk fagperson, som kan sikre, at du får et indgående kendskab til alle forhold, vilkår og betingelser. Boligadvokaten varetager dine interesser i handlen og er modvægt til ejendomsmægleren, som varetager sælgers interesser.

Det betyder, at du i sidste ende kan skrive under på købsaftalen med god samvittighed. Når du skriver under, ved du, at du indgår en fair og fornuftig handel på dine præmisser. Du risikerer ikke at gennemføre en handel, som du efterfølgende fortryder.

Vi tilbyder forskellige pakkeløsninger, så du selv vælger, hvor meget du ønsker at inddrage din boligrådgiver. Du betaler derfor udelukkende for de ydelser, du rent faktisk har brug for – og der kommer ingen ubehagelige ekstraregninger.

 

Hvorfor flytte til Amager?

Amager er en Ø, som er beliggende lige uden for København. Bydelen har gennem de seneste år gennemgået en rivende udvikling, så den i dag er et eftertragtet sted at bo. Udviklingen har betydet, at der i dag sælgers flere boliger på Amager end nogensinde før.

Som beboer på Amager har du adgang til det hele – natur, byliv, arbejde, institutioner og fritidsaktiviteter. Amager Strandpark er Københavns største strand, og den har gode faciliteter for både børn og voksne.

Amager Strandpark er placeret et stenkast fra byen, og den er et besøg værd på alle tider af året. Herudover huser Amager Nordeuropas største udstillingsakvarium – Den Blå Planet, som er beliggende i Kastrup.

Herudover er Havnebadet Islands Brygge, Kastrup Søbad, Copenhagen Cable Park, Kalvebod Fælled, Copenhill og DR Koncerthuset med til at markere Amager som et attraktivt område, hvor der altid er noget at give sig til.

Amager er en bydel i rivende udvikling med stærkt lokalmiljø – og samtidig har du alle Københavns arbejdspladser, uddannelsesinstitutioner, restauranter, caféer, shoppingmuligheder og øvrige faciliteter indenfor rækkevidde.

 

Handlens dokumenter

I forbindelse med et boligkøb er der en lang række dokumenter, du skal have styr på. Det er vigtigt, at du danner dig et overblik over indholdet af dokumenterne, før du skriver under på købsaftalen. Antallet af dokumenter varierer fra bolig til bolig.

Dokumenterne indeholder forskellige oplysninger, og nogle er vigtigere end andre. Det er en god idé at alliere dig med en boligadvokat, som kan gennemgå dokumenterne for dig. På den måde er du sikker på, at de ikke er mangelfulde eller på anden måde kan forringe dit boligkøb.

Herunder finder du en oversigt over en række af de dokumenter, du typisk får udleveret. Vær opmærksom på, at listen ikke er komplet, da de faktiske dokumenter afhænger af den pågældende bolighandel. Du får derfor ofte udleveret flere dokumenter end dem, du ser herunder.

  • Tingbogsattest: Her kan du se, hvilke rettigheder og begrænsninger der er for ejendommen. Det kan eksempelvis være tinglyste servitutter eller hæftelser.
  • Tilstandsrapport: Her får du overblik over ejendommens fysiske stand samt fejl og mangler. Hvis der er skader, kan du se det i tilstandsrapporten.
  • Forureningsattest: Hvis der er forurening på grunden, fremgår det af forureningsattesten.
  • Lokalplan: Lokalplanen er betegnelsen for de regler, som kommunen har vedtaget, gør sig gældende for det område, boligen er beliggende.
  • Oplysninger om grundejerforening: Her kan du se, om du skal være medlem af en grundejerforening. Du kan også se foreningens budgetter, regnskaber og vedtægter.
  • BBR-meddelelse: Her kan du se, hvilke oplysninger kommunen har om ejendommen. BBR er en forkortelse for Bygnings- og Boligregistret.
  • Energimærkning: Her kan du se, hvilken energimæssig stand boligen er i. Hvis der er mulighed for forbedringer, fremgår de også heraf.
  • Matrikelkort: Matrikelkortet danner overblik over matriklens areal og skel.
  • Forsikringer: Her kan du se, hvilke forsikringer du skal tegne, hvis du ender med at købe ejendommen.
  • Forbrugsopgørelse: Forbrugsopgørelsen danner overblik over de forbrugsposter, den tidligere ejer har haft i forbindelse med ejendommen.

 

Salgsopstillingen

Det første dokument, du får udleveret, når du skal købe bolig, er typisk salgsopstillingen. Her kan du læse en lang række informationer, der er relevante i forhold til den pågældende bolig – eksempelvis hvilke udgifter, der er forbundet med den.

Det fremgår således af salgsopstillingen, hvor store omkostninger der er til forsikring, afgifter, ejendomsskat og ejendomsværdiskat. Den indeholder desuden finansieringsforslag, som banken kan tage udgangspunkt i, når de skal vurdere, om du har råd til at bo i boligen.

Du bør sikre dig, at informationerne i salgsopstillingen er korrekte. De danner grundlag for dine finansieringsmuligheder, og derfor er det væsentligt, at de ikke er mangelfulde. Din boligadvokat kan hjælpe dig med at gennemgå salgsopstillingen.

Udover ovenstående indeholder salgsopstillingen billeder samt en beskrivelse af boligen, tekniske data, grundareal samt plantegninger. Du kan se indholdet i salgsopstillingen som en opsummering af de mest væsentlige forhold ved boligen.

Læs mere om salgsopstillingen, her.

 

Købsaftalen

Den kontrakt, du og sælger indgår, kaldes for købsaftalen. Den indeholder al information, der relaterer sig til den pågældende bolighandel, og den er derfor omfattende og detaljeret. Det er vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i indholdet af den, før du skriver under.

Du kan med fordel få en boligadvokat til at gennemgå købsaftalen, hvis du vil sikre dig, at den ikke er mangelfuld eller indeholder vilkår, som du ikke bør acceptere. Når først du har skrevet under på købsaftalen, er den som udgangspunkt bindende.

Ofte er den udarbejdet i et juridisk sprog, som kan være vanskeligt at forstå, hvis ikke du har en juridisk baggrund. Det er derfor ikke nogen god idé at læse den igennem selv, medmindre du kender til de faldgruber, du bør navigere udenom.

Hos NEMADVOKAT kan vi hjælpe dig med en grundig gennemgang af din købsaftale, så du er sikker på, at alt er, som det skal være. Du får hjælp fra en kompetent boligrådgiver, som kender boligmarkedet ind og ud.

Du får rådgivning i forhold til det konkrete indhold. Er der forhold, som udelukkende er til sælgers fordel, hjælper vi dig med at få det ændret. Først, når der foreligger en købsaftale uden forbehold, bør du skrive under.

Læs mere om købsaftalen, her.

 

Husk altid at få indskrevet et advokatforbehold i købsaftalen

Du bør altid få indskrevet et advokatforbehold i købsaftalen, før du skriver under på den. Med advokatforbeholdet er din underskrift betinget af, at din boligrådgiver kan acceptere handlen i sin helhed. Hvis ikke det er tilfældet, er din underskrift ikke gyldig.

Advokatforbeholdet er dermed din garanti for, at du ikke accepterer en unfair handel. Typisk har du og din rådgiver et bestemt antal dage til at gennemgå købsaftalen. Hvis der er forbehold, bliver sælger gjort opmærksom på dem.

Sælger skal efterfølgende imødekomme dine krav, hvis din underskrift skal være bindende. Gør sælger det, bliver der udarbejdet en ny købsaftale, hvor der er taget højde for dine forbehold. Når din boligrådgiver har godkendt den, er din underskrift bindende.

Vi hjælper dig med at gennemgå købsaftalen for vilkår, betingelser og forhold, som du ikke bør acceptere. Du er derfor sikret, at du udelukkende accepterer en fair og fornuftig aftale, når du får indskrevet et advokatforbehold.

Hvis sælger ikke ønsker at imødekomme dine krav, kan du frit udtræde af handlen, uden det koster dig noget. Gør du brug af den almindelige fortrydelsesret ved boligkøb uden et advokatforbehold, skal du i stedet betale sælger 1% af den samlede købesum i godtgørelse.

Læs mere om advokatforbehold, her.

 

Tinglysning af skøde

Når du har accepteret og underskrevet købsaftalen, skal skødet tinglyses. Tinglysningen er den offentlige registrering af dig som ejer. Det er nødvendigt, at skødet bliver tinglyst så hurtigt som muligt, da det er en forudsætning for, at du kan låne penge.

Samtidig er der tale om en sikringsakt, når skødet tinglyses. Det fratager sælgers eventuelle kreditorer for retten til at kræve udlæg i ejendommen. Du er derfor sikker på, at det udelukkende er dig, der har råderet over ejendommen.

Vi kan også hjælpe dig med at frigive købesummen til sælger og oprette en refusionsopgørelse. Når det er gjort, kan handlen endeligt afsluttes, og du kan flytte ind i din bolig.

Få en tryg og sikker bolighandel Brug en forsikret boligadvokat
Fra DKK 2.500
Læs mere

inkl. moms ekskl. tinglysningsafgift