Varemærke i Norge

Skal du markedsføre dine produkter eller ydelser på det norske marked?
Som din advokat tager vi hånd om din varemærkeregistrering i Norge, så du fortsat kan skille dig ud fra dine konkurrenter.

Med en norsk varemærkebeskyttelse forhindrer du efterligninger – og bevarer eller øger din chance for at opbygge en konkurrencemæssig fordel.

Gør det nemt med NEMADVOKAT – det er tidsbesparende, og du sikrer dig en præcis ansøgning, så du undgår uforudsete udgifter.

 Varemærke i Norge

Varemærke i NO
2.995 DKK
Bestil varemærke nu

ekskl. moms og gebyrer

Lad NEMADVOKAT hjælpe dig

Varemærkeansøgning med NEMADVOKAT indbefatter:

  • Forundersøgelse
  • Rådgivning om absolutte-hindringer
  • Vejledning om vareklasser
  • Udarbejdelse og indsendelse af ansøgning
  • Løbende korrespondance med Patentstyret
  • Levering af IPR-mappe

 

Varemærkeregistrering Norge

 

 

Priser og gebyrer

Hvad koster et varemærke? Vores pris på varemærke består af vores salær og et obligatorisk gebyr til Patentstyret, som er nødvendigt for at stifte varemærkeretten.

Salær: 2.995 kr.
Gebyr til Patentstyret: 2.350 kr.
Varemærkeregistrering pris: 5.850 kr. ekskl. moms

 

Et registreret varemærke er guld værd

  • Eneret: Du har som den eneste rettighederne til dit varemærke og goodwill
  • Indtægtskilde: Du kan udlicitere dit varemærke eller sælge det i fremtiden
  • Præventiv effekt: Du kan forbyde konkurrenter at bruge lignende mærke
  • Stærk dokumentation: Du kan få erstatning ved krænkelse af varemærke

 

Gratis forundersøgelse

Få en gratis og uforpligtende forundersøgelse af andre eksisterende varemærker med dobbeltidentitet – inden vi påbegynder en eventuel sag.

Helt specifikt foretager din rådgiver en undersøgelse med dertilhørende vurdering af risikoen for at andre rettighedshavere gør indsigelse mod din varemærkeregistrering.

Med en sådan forundersøgelse og vurdering kan du afgøre, om du ønsker at gå videre med varemærkeregistreringen.

 

Absolutte hindringer

Du får rådgivning om relative hindringer og absolutte hindringer, hvorved du bliver sat ind i de forskellige områder, der er særligt vigtige at være opmærksom på.

Relativ hindring: En eksisterende varemærkerettighed, som du risikerer at krænke med din registrering. Relativer hindringer kan stå i vejen for, at dit varemærke kan forblive registreret, såfremt indehaveren af den tidligere rettighed gør indsigelse.

Absolut hindring: Dette kan eksempelvis være et mærke uden særpræg, som ikke lever op til varemærkeloven, er vildledende, krænker officielle kendetegn eller er decideret “uregistrerbare”. Er der en absolut hindring, kan varemærkeregistreringen ikke fuldføres.

 

Vareklasser

Du kan kun opnå varemærkebeskyttelse i din egen branche. Det betyder, at du skal angive de vareklasser, som varemærket skal være beskyttet under.

Totalt set er der 45 vareklasser at vælge i mellem. Som din advokat rådgiver vi dig herom, hvorved vi bliver i stand til at udvælge den eller de rigtige vareklasser.

OBS: Prisen for varemærkeregistrering, som står angivet på siden, tager udgangspunkt i én vareklasse. Hvis det ønskes, kan du dog opnå varemærkebeskyttelse i tre vareklasser.

Derfor kan være en god idé at finde ud af, hvilke brancher der kunne være af relevans for din virksomhed nu og ikke mindst i fremtiden.

 

Varemærkeansøgning

En varemærkerettighed kan være en af din virksomheds største aktiver. Derfor er det essentielt at varemærkeansøgningen udarbejdes optimalt i forhold til varemærkeloven.

Ved at søge professionel rådgivning til udarbejdelse af varemærkeansøgning kan du sikre dig at ansøgningen udformes korrekt i første omgang.

Vi har gjort det nemt for dig, så du ikke skal bekymre dig om faldgruber og andre fejl ved din ansøgning. Vi tager os af alt det praktiske, så du kan holde fokus på din forretning.

 

IPR-mappe

Vi udarbejder og fremsender din personlige IPR-mappe, som holder styr på alle dine vigtige dokumenter, der relaterer sig til din varemærkeansøgning.

Mappen indeholder dokumenter såsom dit endelige varemærkebevis, din varemærkeansøgning, bilag og al korrespondance med de relevante myndigheder.

Mappen opdateres løbende således du altid er i besiddelse af den nyeste information omkring varemærket. Det kan eksempelvis være senere indsigelser over for andre mærker, som vil blive indsat i din IPR-mappe.

 

Vi klarer alt det praktiske for dig

Det er både tidskrævende og kompliceret at søge om varemærke i Norge. Overlad ansvaret til vores erfarne advokater, så skal du ikke tænke på noget som helst.

Du får en udførlig varemærkeansøgning, og vi sørger også for at indsende den. Vi er med dig hele vejen, og sikrer dig kompetent, juridisk rådgivning.

Ring gratis til os på tlf. 70 20 41 61, hvis du har spørgsmål, eller du bare gerne vil hurtigt i gang. Vi står klar til at hjælpe dig videre.

Bemærk at oplyste priser er alle i danske kroner med forbehold for kursændringer.

Varemærke i NO
2.995 DKK
Bestil varemærke nu

ekskl. moms og gebyrer

Varemærke i DK
Varemærke i USA
Varemærke i Europa