Varemærkeregistrering i EU

Få professionel hjælp til at opnå dit EU-varemærke i dag
Vi varetager hele din varemærkeregistrering i EU og rådgiver dig om alle aspekter inden for varemærker. Dermed er du sikret komplet varemærkebeskyttelse i alle 28 EU-lande.

Du kan få registreret firmanavn, logo, slogan eller specifikke ord og vendinger. Med et registreret varemærke i EU, står din virksomhed stærkere end aldrig før i Europa.

Vi står for udarbejdelse af varemærkeansøgning, og indsender den til EUIPO. Derudover varetager vi al korrespondance med myndigheden, så du kan holde styr på din forretning.

NYHED: Vi tilbyder prisgaranti på registrering af varemærke i både DK og EU.
Kontakt din rådgiver på tlf. 70 20 41 61 og hør mere – det er helt uforpligtende.

Vælger du NEMADVOKAT som din fortrukne advokat til registrering af dit varemærke, garanterer vi prismatch holdt op imod andre advokater med tilsvarende ydelse.

 

Varemærke i EU
3.995 DKK
bestil varemærke

ekskl. moms og gebyrer

 

Gebyrtabel

 • Standardgebyret for én enkelt klasse: EUR 850
 • Gebyret for anden klasse af varer og tjenester: EUR 50
 • Gebyret for tre eller flere klasser pr. klasse: EUR 150 

 

Pakkeløsning til EU-varemærke

Vi har gjort det nemt for dig, så du kan holde fokus på din forretning. Vi tager os af alt det praktiske, så du er sikret komplet varemærkebeskyttelse i Europa. Du får:

 • Gratis og uforpligtende forundersøgelse
 • Rådgivning om absolutte-hindringer
 • Professionel rådgivning om vareklasser
 • Udarbejdelse af varemærkeansøgning
 • Indsendelse af varemærkeansøgning
 • Løbende korrespondance med EUIPO
 • Levering af komplet IPR-mappe

 

Varemærkeregistrering EU

 

 

Varemærkeregistrering pris

Hvad koster et varemærke? Vores pris på varemærke består af vores salær og et obligatorisk gebyr til EUIPO, der er nødvendigt for at stifte varemærkeretten.
Gebyret afhænger af, hvor mange vareklasser du ønsker at registrere, hvilket vi naturligvis rådgiver om – inden vi går i gang med en eventuel ansøgning.

Vores salær: 3.995 DKK – ekskl. moms

Gebyr

 • Standardgebyret for én enkelt klasse: EUR 850
 • Gebyret for anden klasse af varer og tjenester: EUR 50
 • Gebyret for tre eller flere klasser pr. klasse: EUR 150 

 

Hvad er et registreret varemærke?

Et varemærke er et kendetegn, der adskiller en virksomhed fra konkurrenterne, og gør det nemmere for kunderne at genkende virksomheden.

For at opnå et registreret varemærke, kræves det at varemærkeansøgningen opfylder visse betingelser. Her kan det tit og ofte være en god idé at søge professionel rådgivning.

Du kan få et registreret varemærke i forskellige dele af verden. Du kan f.eks. ansøge om et europæisk varemærke, norsk varemærke, dansk varemærke eller kinesisk varemærke.

Læs mere om hvad et varemærke er her.

 

Fordele ved et registreret varemærke

 • Eneret: Du har som den eneste rettighederne til dit varemærke og goodwill
 • Indtægtskilde: Du kan udlicitere dit varemærke eller vælge at sælge det
 • Præventiv effekt: Du kan forbyde konkurrenter at bruge lignende mærke
 • Stærk dokumentation: Du kan få erstatning ved krænkelse af varemærke

 

Gratis forundersøgelse

Hos NEMADVOKAT får du altid en forundersøgelse, inden vi indleder en eventuel sag – gratis og uforpligtende. Undersøgelsen omfatter andre eksisterende mærker med dobbeltidentitet.

Helt konkret giver din rådgiver dig en risikovurdering af, om andre rettighedshavere vil kunne gøre indsigelse mod netop din varemærkeregistrering.

Dermed kan du anvende forundersøgelsen til at beslutte dig for, om du ønsker at fortsætte med registreringen. Såfremt dette er dit ønske, vil vi påbegynde registreringen med det samme.

 

Absolutte hindringer

Undervejs i forløbet vil du modtage rådgivning vedrørende relative hindringer og absolutte hindringer. Dette giver dig en indsigt i, hvad du bør være særligt opmærksom på i forbindelse med din varemærkeregistrering.

Helt specifikt er en relativ hindring en andens varemærkerettighed – som du muligvis kan komme til at krænke ved at fuldføre din registrering. Såfremt der er en relativ hindring, kan dette potentielt gøre, at dit mærke ikke kan forblive registeret. Dette kræver dog at rettighedshaveren gør indsigelse.

En absolut hindring er derimod noget helt andet; det kan eksempelvis være et mærke uden særpræg eller som modstrider loven. Det kan også være et mærke, der er decideret vildledende eller krænker officielle kendetegn. I modsætning til relative hindringer, kan et varemærke med en absolut hindring slet ikke registreres.

 

Vareklasser

Når et varemærke skal registreres, skal de forskellige vareklasser angives, da et mærke kun opnå beskyttelse i sin egen branche. Det er derfor vigtigt at dette gøres korrekt.

Du kan vælge mellem 45 forskellige vareklasser, hvilket har tendens til at skabe forvirring hos personer uden erfaring med varemærkeregistrering. Din rådgiver står som altid klar til at vejlede dig om de forskellige vareklasser.

Bemærk, den tydeliggjorte pris for varemærkeregistrering inkluderer én vareklasse. Det er dog som udgangspunkt muligt at lade sig registrere i tre forskellige vareklasser.

Det anbefales at gøre sig tanker om hvilken branche ens mærke er relevant for lige nu – men også hvilke brancher, som kunne være interessante på længere sigt.

 

Varemærkeansøgning

Dine varemærkerettigheder er guld værd for dig og din forretning. Derfor er det vigtigt, at din varemærkeansøgning udformes optimalt i forhold til varemærkeloven.

Det kan derfor være en god idé at få advokathjælp til udarbejdelse af varemærkeansøgning, så du er sikret en juridisk korrekt EU-varemærkeansøgning.

Gør det nemt med NEMADVOKAT – spar dig selv for besværet, og hold fokus på din forretning. Lad os hjælpe dig – så klarer vi alt det praktiske for dig.

Giv os et gratis og uforpligtende kald på tlf. 70 20 41 61 – så tager vi en snak om dine ønsker. Vi tilbyder altid en gratis forundersøgelse, inden vi påbegynder en eventuel sag.

 

IPR-mappe

Så snart varemærket er registreret, bliver din personlige IPR-mappe tilsendt. Dermed har du alle dine vigtige dokumenter omkring varemærket samlet ét sted.

I mappen finder du bl.a. dit varemærkebevis, din varemærkeansøgning, bilag og al korrespondance med de relevante myndigheder.

Din IPR-mappe vil løbende blive opdateret, således den eksempelvis vil indeholde senere indsigelser over for andre varemærker. På den måde har du altid de nyeste dokumenter ved hånden.

 

Opsummering

Varemærkeregistrering er en omfattende og længerevarende proces. Derfor står vi klar til at varetage hele din ansøgningsproces, således du kan fokusere på din forretning.

Du får en gratis og uforpligtende forundersøgelse for andre eksisterende mærker med dobbeltidentitet. Derudfra kan du vurdere, om du ønsker at fortsætte registreringen.

Kort sagt opnår du maksimal varemærkebeskyttelse med et registreret varemærke. Dermed står du stærkt imod kopister og varemærkekrænkelse.

Kontakt os i dag på tlf. 70 20 41 61 og hør mere om, hvordan vi sikrer dine unikke kendetegn. Ring også gerne, hvis du har spørgsmål til varemærkeregistrering.

 

Varemærke i EU
3.995 DKK
bestil varemærke

ekskl. moms og gebyrer

 

Gebyrtabel

 • Standardgebyret for én enkelt klasse: EUR 850
 • Gebyret for anden klasse af varer og tjenester: EUR 50
 • Gebyret for tre eller flere klasser pr. klasse: EUR 150 

Læs mere om:
Varemærkeregistrering DK
Varemærkeregistrering USA
Varemærkeregistrering Norge