Varemærkebeskyttelse i USA

Ansøg om varemærke i dag – vi tager os af hele din varemærkeansøgning
Vil du markedsføre dine produkter eller tjenesteydelser i USA? Så er det vigtigt, at du hurtigt beskytter dit varemærke. På den måde undgår du, at dine konkurrenter på det amerikanske marked  kommer dig i forkøbet og fratager dig muligheden for at opnå en eneret til dit brand.

Derudover giver en amerikansk varemærkeregistrering din virksomhed større adgang og flere fordele til platforme som for eksempel Amazon og andre digitale markedspladser og sociale medier, som har base i USA.

Søger man med en anden national ansøgning som base f.eks. EU-ansøgning, så kan du vente helt op til 6 år med rent faktisk at lancere dit produkt og samtidig bevare eneretten.

Vi kan både hjælpe dig med en ansøgning direkte hos USPTO eller gennem det internationale ansøgningssystem hos WIPO. Kontakt os i dag, så laver vi en samlet strategi for din ansøgningsproces.

Varemærke i USA

Få varemærkeregistrering og en gratis forundersøgelse
DKK 10.000
Få varemærke nu

ekskl. moms og gebyrer

Pakkeløsning til varemærke USA

Gør det nemt med NEMADVOKAT – vi varetager alt det praktiske, så du får et Registered Trademark, der har varemærkebeskyttelse i hele USA. Du får:

✔️   Gratis og uforpligtende forundersøgelse
✔️   Ubegrænset rådgivning til ansøgning
✔️   Rådgivning om absolutte-hindringer
✔️   Professionel rådgivning om vareklasser
✔️   Komplet udarbejdelse af varemærkeansøgning
✔️   Indsendelse af varemærkeansøgning
✔️   Vi varetager al korrespondance med USPTO
✔️   Levering af komplet IPR-mappe

Pris: 10.000 kr. ekskl. moms og gebyrer

 

 

Varemærkebeskyttelse pris

Hvad koster varemærkebeskyttelse i USA? Vores pris for et registreret varemærke i Amerika ligger på 10.000 kr. Bemærk at prisen er eksklusiv moms og gebyrer.

Vi varetager hele processen, så du er sikret en juridisk korrekt ansøgning og indsendelse. Dermed er du et skridt nærmere komplet beskyttelse af varemærke i USA.

Vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende forundersøgelse, inden vi påbegynder en eventuel sag. Her finder vi ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

 

Fordele ved et registreret varemærke

  • Eneret: Du har som den eneste rettighederne til dit varemærke og goodwill.
  • Indtægtskilde: Du kan udlicitere dit varemærke eller sælge det i fremtiden.
  • Præventiv effekt: Du kan forbyde konkurrenter at bruge lignende mærke.
  • Stærk dokumentation: Du kan få erstatning ved krænkelse af varemærke.

 

Ansøg om varemærke i dag

Når du skal ansøge om varemærke i USA, er processen både indviklet og tidskrævende. Gør det nemt med NEMADVOKAT ved at overlade ansvaret til os.

Vi sikrer dig, at alle steps udføres i overensstemmelse med varemærkeloven, så du får tilstrækkelig beskyttelse på det amerikanske marked.

Kontakt os på tlf. 70 20 41 61, så vi kan komme i gang med din varemærkeregistrering i USA i dag. Har du spørgsmål? Så står vi også klar til at hjælpe dig.

Få varemærkeregistrering og en gratis forundersøgelse
DKK 10.000
Få varemærke nu

ekskl. moms og gebyrer

Varemærkeregistrering i DK
Varemærkeregistrering i EU
Varemærkeregistrering i Norge