Artikel af NEMADVOKAT

Boligadvokat til køb af villa

Et huskøb er en enorm investering for de fleste, og der er derfor god grund til at sikre sig selv bedst muligt under boligkøbet. I det en ejendomsmægler ikke må rådgive dig, har du ikke nogen, der varetager dine interesser – dette sikrer du med en boligadvokat.

 

Med en boligadvokat ved hånden, undgår man nemt de klassiske faldgruber

Ser man pludselig et hus, som man falder pladask for, kan man være blind overfor essentielle fejl og mangler – men får du ikke købt boligen på baggrund af de rigtige vilkår, kan det får store økonomiske konsekvenser.

Derfor anbefales det at få uvildig rådgivning fra en boligadvokat, der sikrer dig den bedst mulige løsning i din situation.

 

Gennemgang og rådgivning af vigtige dokumenter ved køb og salg af bolig

Der er mange dokumenter, der skal kigges igennem ved et huskøb. Med en boligadvokat ved din side kan du blandt andet få hjælp til gennemgang af alle dokumenter under boligkøbet som købsaftalen, salgsopstillingen, tilstandsrapport samt mange andre relevante dokumenter og oplysninger.

Det er ikke kun, hvis du køber en villa, at NEMADVOKAT kan hjælpe dig. Skal du sælge dit hus eller en anden type af bolig, som sommerhus eller andelslejlighed, kan vi ligeledes yde kompetent rådgivning.

Som specialister inden for boligsalg– og køb guider vi dig trygt igennem processen fra start til slut. Både ved køb og salg vil der være ekstremt mange dokumenter, som er vigtige at sikre er blevet læst igennem godt og grundigt og ikke mindst gennemtjekket. Det hjælper vi dig med!

 

Advokatforbeholdet

En boligadvokat giver dig derudover mulighed for at bruge et advokatforbehold, der kan have stor betydning. Herved slipper du som køber for økonomiske konsekvenser, hvis du skulle fortryde huskøbet efter købsaftalen er underskrevet. Dette kan gøres i tilfælde af din boligadvokat efterfølgende gennemgår dokumenterne og finder frem til forhold, der medfører, at du ikke ønsker at gennemføre huskøbet.

 

Lad NEMADVOKAT hjælpe dig

Ved at tage en boligadvokat med på råd under hele processen af dit huskøb- og salg, kan du sikre dine interesser bedst muligt, samtidigt med at du undgår potentielle faldgruber, der kan ende med at koste dig dyrt. Det kan derfor være en god investering at få uvildig rådgivning i forbindelse med køb og salg af bolig.

Hos NEMADVOKAT får du din egen personlige boligadvokat, så det sikres, at dine interesser opfyldes bedst muligt. Vi tilbyder professionel køberrådgivning, hvor du sikres hele vejen rundt. Kontakt os uforpligtende og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.

Ring på tlf. 70 20 41 61, og få hjælp i dag.

Læs også