Værdistiftelse / Apportindskud

Få hjælp til stiftelse af selskab med andet end kontanter
Hvis du gerne vil stifte et anpartsselskab, men ikke har 40.000 kr. i kontant til selskabskapitalen, kan du gøre det ved hjælp af værdistiftelse også kaldet apportindskud.

Ved oprettelse af ApS kan du indskyder aktiver og værdier ind i selskabet for at opfylde kravet til selskabskapitalen. Det kan eksempelvis være værktøj, biler og maskiner.

Hos NEMADVOKAT hjælper vi dig med at stifte dit ApS med værdier – en såkaldt værdistiftelse. Vores advokater har stor erfaring med værdistiftelse og oprettelse af ApS.

Værdistiftelse

Få hjælp til værdistiftelse i dag
DKK. 2.995
Bestil online nu

ekskl. moms og gebyrer

Start selskab med værdistiftelse

Ved stiftelse af ApS skal du indskyde værdier for minimum kr. 40.000 ved selskabsstiftelsen. Der ligger heri intet krav om, at disse værdier skal være kontanter.

Derfor kan aktiver som f.eks. industrimaskiner, værktøj og biler anvendes med henblik på at opfylde kapitalkravet. Dermed kan du starte et ApS uden 40.000 kr. i kontant.

 

Vurderingsberetning ved apportindskud

Før du kan anvende disse aktiver som indskud, skal der udarbejdes en vurderingsberetning hos en uvildig revisor. Det er eksempelvis ikke nok, at en bil er vurderet hos en bilhandler, eller at værktøj er værdifastsat af en producent eller leverandør. Sådanne forundersøgelser vil dog ofte ikke være spildt, da revisoren kan benytte disse ved den endelig værdifastsættelse.

 

Lad NEMADVOKAT hjælpe dig

Vores advokater står klar til at hjælpe dig med stiftelse af selskab med andet end kontanter. Vi rådgiver dig omkring din værdistiftelse, så alt foretages korrekt.

Prisen herfor ligger på 2.995 kr. ekskl. moms og gebyrer. Vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende samtale om din situation, inden vi påbegynder en eventuel sag.

Kontakt os i dag på tlf. 70 20 41 61. Så finder vi sammen de næste skridt i sagen.

Få hjælp til værdistiftelse i dag
DKK. 2.995
Bestil online nu

ekskl. moms og gebyrer