Artikel af NEMADVOKAT

NEMADVOKAT hjælper dig igennem alle erhvervssager

Erhvervssager kan komme i mange forskellige typer og former – og de er ikke alle lige nemme at komme igennem uden besvær og problemer. Det kan være de helt almindelige erhvervssager til de større retssager, som du har brug for rådgivning til – her kan NEMADVOKAT hjælpe dig, da vi håndterer samtlige aspekter af erhvervssager. Lige meget hvad din problemstilling er, ønsker vi at tilbyde dig den bedste og mest kompetente hjælp, så du slipper nemmest igennem processen.

 

Her kan NEMADVOKAT hjælpe dig

Konkurrenceklausuler og fusion og spaltning af selskaber er blot nogle af de punkter, du kan have brug for at blive sat ind i af erfarne advokater.

Ved konkurrenceklausuler kan vi blandt andet tilbyde dig den fornødne bistand og ikke mindst sparring om alt fra selve udarbejdelsen af kontrakten til drøftelser omkring fordelene og ulemper om disse.

Fusion eller spaltning er eksempelvis meget normalt i forbindelse med sammenlægning eller opdeling af virksomheder. Dette skal dog gå rigtig for sig, så der ikke sker uheldige fejl under processen med hensyn til blandt andet dokumenterne, som i sidste ende kan have store konsekvenser med sig.

Her sørger NEMADVOKAT for, at du vil blive guidet igennem fra start til slut, og vi vil bistå dig under hele forløbet. Derudover er vores mål at sørge for så meget gennemsigtighed som mulig, da vi er klar over, at det kan være besværlig proces. Vi ønsker, alle vores klienter har indsigt i processen og vores arbejde, for at gøre det behageligt og effektivt for alle partner. Dette sker via god og tæt kommunikation med vores klienter under sagsbehandlingen.

Det kan også være simple ting som ansættelseskontrakter og incitamentsordninger, som er vigtig for, at du enten kan drive din virksomhed videre eller fortsætte din arbejdsgang. Lige meget hvad området er, er der ekstremt mange regler, der skal følges – og netop fordi omfanget af retsregler er så udbredt, er vi behjælpelige med den helt rette viden og kompetencer, når du skal have styr på din sag.

NEMADVOKAT hjælper dig desuden med værktøjer og rådgivning, så du selv slipper for bekymringerne og kan få ro i maven ved at overlade ansvaret til os. Det er både arbejdsgivere og arbejdstagere, som vi rådgiver, så uanset hvad din problemstilling er, vil NEMADVOKAT være der.

Nogle gange er konflikthåndtering som aftaler og mægling ikke nok til at løse et brud mellem to parter, hvor den sidste løsning er en retssag. I disse tilfælde, hvor du enten er blevet stævnet eller i stedet ønsker at stævne en modpart, vil NEMADVOKAT kunne repræsentere dig i retten med vores store erfaring i både by- og landsretten. En retssag indeholder flere aspekter, og når det kommer til alt fra udarbejdelse af stævningen eller svarskrift, indhentning af syn og skønsvurdering samt forberedende retsmøder og hovedforhandling, og her kan du få den nødvendige hjælp fra vores kompetente advokater.

Få juridisk rådgivning i dag

 

Kvaliteten er i fokus

NEMADVOKAT giver dig højt kvalificerede og specialiserede advokater i København, så vores klienter ikke er i tvivl om, at deres sag bliver behandlet med højeste kvalitet og professionalisme. Det er nemlig ekstremt vigtigt for os, at vores klienter kun oplever grundig og faglig behandling, lige meget hvilken type sag, det drejer sig om.

Derudover arbejder vi på dine præmisser og tilbyder konkurrencedygtige priser. Samtidigt vil vi give dig et konstant indblik i sagsforløbet, så du herved ikke behøver være i tvivl om, hvad der sker, og hvad vi laver.

 

Ring til os på tlf. 70 20 41 61, og få hjælp i dag.

Læs også