Simone Nordgren Timshel

Advokatfuldmægtig

Specialiseret i fast ejendom og entrepriseret

Advokatfuldmægtig Simone Nordgren Timshel er uddannet fra Københavns Universitet, og hun har siden 2015 arbejdet hos NEMADVOKAT – Danmarks Digitale Advokater.

Simone er advokatfuldmægtig med en særlig interesse for fast ejendom og entrepriseret. Simone rådgiver om og har stor erfaring med alt vedrørende fast ejendom og entrepriseret. Dette omfatter både sager for private, men også for foreninger, virksomheder og almene udlejningsboligforeninger.

Simone Nordgren Timshel har siden 2015 spillet en afgørende rolle hos NEMADVOKAT. Simone arbejder nu som advokatfuldmægtig, og hun forventes at modtage sin bestalling som advokat i år 2021.

Hos NEMADVOKAT er vi glade for og stolte over, at Simone er en fast del af vores hold. Hendes fremragende indsats har været medvirkende til, at vi er blevet kåret som Børsen Gazelle flere år i træk.

 

Uddannelse

Simone Nordgren Timshel er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet i 2016. Under sin uddannelse som jurist arbejdede hun hos NEMADVOKAT – Danmarks Digitale Advokater, hvor hun fortsat arbejder som advokatfuldmægtig.

Efter Simone dimitterede fra Københavns Universitet som jurist i 2016, startede hun som cand.jur. hos NEMADVOKAT. Som jurist har Simone blandt andet ydet boligrådgivning til privatpersoner og virksomheder, samt udarbejdet og gennemgået købsaftaler på vegne af både købere og sælgere.

I 2018 startede Simone som advokatfuldmægtig med Frederik Friche som sin principal.

Siden 2011 har Simone Nordgren Timshel arbejdet på et advokatkontor, hvor hun har fået stor erfaring med fast ejendom og entrepriseret. I sine tidligere stillinger har hun rådgivet om juridiske problemstillinger inden for handel med fast ejendom. Her har hun blandt andet stået for at udarbejde og godkende købsaftaler, rådgive om fejl og mangler ved fast ejendom, udarbejdet refusionsopgørelser, varetaget korrespondance med mægler og bank, tinglyst skøder, behandlet forbehold og stået for generel eftersagsbehandling.

 

Frivilligt arbejde

Simone har i to omgange været bosat i USA i en længere periode. I den forbindelse har hun blandt andet været en del af miljøet omkring Harvard University, MIT – Massachusetts Institute of Technology og Stanford University. Simone har i den forbindelse været deltagende ved forelæsninger om retsmægling på Harvard University, og hun har været en del af det pulserende start-up miljø i San Fransisco.

 

Ekspertiseområder

 

Tidslinje over uddannelse

Advokatsamfundet
Forventet tildeling af beskikkelse som advokat
(2021)

Advokatsamfundet
Advokatfuldmægtig
2018 – (2021)

Københavns Universitet
Cand.jur.
2013 – 2016

Københavns Universitet
BA.jur.
2010 – 2013

 

Erfaring med juridisk rådgivning

Advokatfuldmægtig hos NEMADVOKAT
2018 – Nu

Cand.jur. hos NEMADVOKAT
2016 – 2018

Stud.jur. hos NEMADVOKAT
2015 – 2016

Stud.jur. hos Advokaterne Bredgade 45
2012 – 2014

Stud.jur. hos Advokaterne Rådhuspladsen
2011 – 2012

 

Kontakt

E-mail: sn@nemadvokat.dk
LinkedIn: Simone Nordgren Timshel
Telefon: 70 20 41 61

 

Anmeldelser af Simone fra TrustPilot

Trustpilot Review af Simone Nordgren Timshel

 

Trustpilot Review af advokatfuldmægtig Simone Nordgren Timshel