fbpx

Niklas Suhr Lillebæk

Advokatfuldmægtig

Specialiseret i lejeret, familie- og arveret, fast ejendom og entrepriseret

Advokatfuldmægtig Niklas Suhr Lillebæk er uddannet fra Københavns Universitet, og han har siden 2011 arbejdet hos NEMADVOKAT – Danmarks Digitale Advokater.

Niklas er advokatfuldmægtig, og han arbejder hovedsageligt med lejeret, familie- og arveret, fast ejendom og entrepriseret. Niklas har i den forbindelse opnået erfaring med behandling af sager ved Voldgiftsnævnet og Byggeriets Ankenævn.

Derudover har han tidligere beskæftiget sig indgående med ansættelsesret, selskabsret og erhvervsret i almindelighed, og han rådgiver stadig en del virksomheder og iværksættere om erhvervsretlige forhold.

Niklas Suhr Lillebæk har siden 2011 været fast inventar hos NEMADVOKAT. Netop nu arbejder Niklas som advokatfuldmægtig, og han forventes at opnå bestalling som advokat i år 2021.

Niklas’ indsats hos NEMADVOKAT er udover det sædvanlige – og det takker vi ham for her på kontoret. Niklas’ gode indsats har været medvirkende til, at vi er blevet kåret som gazellevirksomhed hos Børsen flere år i træk.

 

Retssager

Niklas har en særlig interesse for behandling af retssager, og han har behandlet mange retssager vedrørende lejeret samt fejl og mangler ved fast ejendom. I den forbindelse har Niklas oparbejdet stor erfaring med retsmægling samt syn og skøn.

 

Lejeret

Derudover rådgiver Niklas Suhr Lillebæk fast en række almene boligselskaber og kollegier om lejeretlige forhold. Som følge heraf har Niklas ført adskillelige sager ved beboerklagenævnet, fogedretten, byretten og landsretten. Dette har medført, at Niklas er blevet ekspert i at slippe af med uønskede lejere.

 

Erhvervsrådgivning

Udover at yde juridisk rådgivning til privatpersoner, er Niklas specialiseret i at rådgive virksomheder og iværksættere. Han rådgiver i særdeleshed om ansættelsesret, selskabsret og erhvervsret i almindelighed.

 

Uddannelse

Niklas Suhr Lillebæk er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet i 2018, og han arbejdede på fuld tid hos NEMADVOKAT under sine studier.

Efter Niklas dimitterede fra Københavns Universitet som jurist, blev han straks autoriseret som advokatfuldmægtig med advokat Jesper Krogh Støttrup som sin principal.

Niklas har gennemført advokatuddannelsens otte kursusforløb, bestået sin mundtlige retssagsprøve, og han er tilmeldt den skriftlige advokateksamen i oktober 2019.

Overordnet set er Niklas specialiseret i behandling af retssager, som er hans store passion.

 

Frivilligt arbejde

Næstformand
A/B Vangebo
2015 – 2017

Niklas Suhr Lillebæk har i to år været næstformand for andelsboligforeningen Vangebo i København. I den forbindelse var Niklas en del af den overordnede ledelse med ansvar for den daglige drift. Herunder hører udlejning, budget, regnskab, lejefastsættelse og administration. Som et resultat heraf har Niklas både praktisk og juridisk erfaring med lejeret, som er en af hans store interesser.

Næstformand
Holte Roklub
2016 – Nu

Niklas Suhr Lillebæk har siden 2016 været næstformand for Holte Roklub.

Domsmand
Østre Landsret
2011 – 2015

Niklas Suhr Lillebæk har i fire år været domsmand i Østre Landsret. I den forbindelse bistod Niklas med at hjælpe rettens juridiske dommere med at dømme straffesager. Retssager er en af Niklas’ store passioner, og i hans arbejde som domsmand og som behandler af retssager har han oparbejdet stor erfaring med procedure.

 

Ekspertiseområder

 

Tidslinje over uddannelse

Advokatsamfundet
Forventet tildeling af beskikkelse som advokat
(2021)

Advokatsamfundet
Advokatfuldmægtig
2018 – (2021)

Københavns Universitet
Cand.jur.
2016 – 2018

Københavns Universitet
BA.jur.
2012 – 2015

 

Erfaring med juridisk rådgivning

Advokatfuldmægtig hos NEMADVOKAT
2018 – Nu

Cand.jur. hos NEMADVOKAT
2016 – 2018

Stud.jur. hos NEMADVOKAT
2011 – 2016

 

Publikationer

Hvad koster et testamente?

7 grunde til at forny dit testamente

Formuefordeling

Hvad er AB 92?

Hvem arver ved og hvor meget?

 

Kontakt

E-mail: nl@nemadvokat.dk
LinkedIn: Niklas Suhr Lillebæk
Telefon: 70 20 41 61