Samejeoverenskomst

Samejeoverenskomst – Hvem ejer hvad?

Skal du og din samlever købe ejendom sammen eller ejer I allerede en? Så er det en god idé at få udarbejdet en samejeoverenskomst – også kaldet samejekontrakt. Dette er en aftale mellem parter, der ejer en fast ejendom sammen – uden at være gift. Det kan eksempelvis være samlevende, venner eller familie.

 

Hvorfor skal jeg have en samejeoverenskomst?

I samejeoverenskomster kan I på forhånd tage stilling til, hvordan et eventuelt salgsprovenu skal fordeles. Herudover hvem der skal have ret til at overtage ejendommen ved samlivsophævelse m.m. Det er altså en aftale, der giver klarhed og tryghed i tilfælde af konflikt, da I har stillet en løsningsmodel op på forhånd. Det betyder, at sikkerheden for den økonomiske investering, som er lagt i ejendommen, er forhøjet.

 

samejeoverenskomst

Lad NEMADVOKAT hjælpe dig

Hos NEMADVOKAT har vi stor erfaring med sameje, hvorfor vi kan sikre dig en juridisk korrekt udarbejdelse af dokumentet. Vi sørger for at reducere risikoen for fremtidige konflikter ved at udarbejde en aftale, som tager hånd om eventuelle uenigheder.

Kontakt os i dag på tlf. 32 72 97 73 eller på info@nemadvokat.dk. Så kan du uforpligtende høre mere om samejeoverenskomster.