Vi er danmarks digitale advokater

Vores vision

Danmarks Digitale Advokater

70 20 41 61
Vi sidder klar ved telefonen

9.00-17.00
Vores åbningstid i dag

9.00-17.00
Vores åbningstid alle hverdage

Advokat i en digital tidsalder

Har du nogensinde tænkt på, om det med advokater ikke kan gøres smartere?

  • Har du undret dig over, at priserne er uigennemskuelige og aldrig kan oplyses på forhånd?
  • Har du været irriteret over, at noget som lyder simpelt altid skal besværliggøres af bureaukrati?

Hos NEMADVOKAT gør vi op med en række fordomme! Vi har taget den digitale tidsalder til os og arbejder hele tiden på at gøre det lettere for dig at være kunde.

Siden 2007 har vi ”gjort det lidt anderledes”, og altid haft til målsætning at gøre op med ”den traditionelle måde”.

Da Erhvervsstyrelsen åbnede op for digitale løsninger, var vi de første til at koble vores ordresystem direkte op med erhvervsstyrelsens API med det resultat, at vi kan registrere selskaber hurtigere end nogensinde før.

Da der blev åbnet for digital tinglysning, tog vi det til os med det samme og udviklede interne systemer, der sikrer en smart og hurtig proces.

Selvom vi elsker alt der kan digitaliseres, har vi ikke glemt den personlige kontakt mellem advokat og kunde. Vi er glade for at kunne tilbyde digital bestilling af mange af kontorets ydelser, men det afholder os ikke fra altid at ringe til vores kunder for en indledende dialog. Hertil er vi stolte over at kunne sikre, at det altid er den samme sagsbehandler, der følger din sag hele vejen i mål.

Vi giver altid gerne gratis rådgivning over telefonen, via chatten her på hjemmesiden eller via email. Er du i tvivl om noget, så ring eller skriv endelig.


I dag kan vi fra vores digitale platforme tilbyde alt fra hurtig online selskabsstiftelse til digital skødeskrivning og international varemærkeregistrering. Vores succes med at håndtere disse digitale muligheder sikrer dig en kompetent og kvilitetssikret sagsbehandling som kunde i NEMADVOKAT.

Hertil kommer, at vi i alle tilfælde kan tilbyde nogle af markedets bedste priser.

Et online univers af digitale advokatydelser

Lad os endelig høre fra dig, hvis du ikke kan finde præcis det produkt eller den advokatydelse, du søger. Vores forretning er dynamisk, og vi er åbne for individuelle og skræddersyede løsninger.