Hvad er OWNR?

OWNR er en blanding af to ting: værktøjer til administration af din virksomhed og offentligt tilgængelige virksomhedsdata gjort søgbar og let tilgængelig.
Med OWNR har du mulighed for at foretage ændringer i din virksomhed, tilknytte dine rådgivere, så de altid har adgang til de seneste informationer på din virksomhed, håndtere dine selskabsdokumenter og meget mere.
OWNR giver dig ligeledes mulighed for at kommunikere og søge rådgivning hos professionelle rådgivere på en enkel og let tilgængelig måde.
Informationerne der er tilgængelige på OWNR, er baseret på offentligt tilgængelige virksomhedsdata indhentet fra offentlige databaser, eksempelvis CVR-registeret. Du kan som oprettet bruger forfine og tilføje yderligere oplysninger efter behov og lyst.
Forfinet og yderligere tilføjet data vil kun være tilgængelig for dig, som bruger, og eventuelle rådgivere du tildeler adgang, samt andre validerede ejere af virksomheden.

 

 

Ownr ApS

Hvorfor blev OWNR til…

OWNR blev skabt med det simple og enkle formål at reducere de administrative byrder for virksomhedsejere. Helt konkret give dig, som virksomhedsejer, en samlet indgang til administrationen af din virksomhed.

Hvordan bruger du OWNR

Fundamentet for vækst er overblik og fokus, derfor har vi indført Selskabstjekket, hvor du hurtigt og enkelt får overblik over administrationen af din virksomhed, så du kan fokusere på at vækste din virksomhed.

Selskabstjekket sikrer dig, at

  • Du får uploadet dine selskabsdokumenter, så de altid er tilgængelige for dig
  • Du får oprettet de væsentlige påmindelser, så du aldrig misser en frist
  • Du får tilknyttet dine rådgivere
  • Du får styr på dine medarbejder

Sker der ændringer i din virksomhed, vil du blive opfordret til at foretage et nyt Selskabstjek.

 

OWNR & GDPR

Datasikkerhed har fra starten været en helt essentiel del ved skabelsen af OWNR. Og netop derfor har vi valgt Ownr som samarbejdspartner, da vi vægter vores kunders sikkerhed meget højt.
Samarbejdet mellem OWNR & NEMADVOKAT er derfor et vigtigt led i vores arbejde mod at blive compliant inden den 25. maj 2018.
Efter persondataforordningens ikrafttrædelse vil du, som bruger af OWNR, nemt og gnidningsfrit kunne håndhæve dine rettigheder og være tryg ved, at dine personoplysninger kun behandles til gavn for dig.

 

Du kan læse mere og få gratis adgang på ownr.dk